- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.701
merhaba kizlar bende ikinci bebek icin ugrasanlardanim ama siz daha sanslisiniz benim kizim 12 yasinda yani en az 11 senedir hamile kalmak icin ugrasiyorum
merhaba kizlar bende ikinci bebek icin ugrasanlardanim ama siz daha sanslisiniz benim kizim 12 yasinda yani en az 11 senedir hamile kalmak icin ugrasiyorum
hoş geldin canım aramıza ,inşallah daha fazla beklemezsin,allah kısa zamanda verir.merhaba kizlar bende ikinci bebek icin ugrasanlardanim ama siz daha sanslisiniz benim kizim 12 yasinda yani en az 11 senedir hamile kalmak icin ugrasiyorum
kızlar adet olacağınız tarihi vermeniz gerekiyo....
xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
crazybaby..............................28 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
selkie
szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
secemce
gülücük
kaymaklım
dilşahım
BTRKLC
gülay30
aysu1
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
sencerderen
asu1984
sevil35
lolo
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
ipekirem
erturkfts
HAMİŞLER
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah
ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...
KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...
merhaba kızlar bugun doktora gıttım bebişim oluşmuş kalbi atıyor :ecrin_bebek:allahıma sükür hersey yolunda gıdıyor kaydirigubbakcemile5 6hafta 2gunluk cok şükür rabbime tır tır tıtredım heyecandan oluyordum cok korktum boş gebelik olur dıye mıgde bulantılarım başladı cok mutluyum bugun:CüvCüv:
arkadaşlar bu akşam garip bişey geldi başıma ben namaz kıldığım için pamuk koyuyom pamuğu çıkarttım bide ne görüyüm çok açık kahvemsi akıntı pamukta allah allah dedim bu ne sonra paçatayi sürdüm çok az açık kırmızı bir akıntı gibi bişey süründü peçeteye inanın ben bu yaşadıklarımın aynısını noktası virgülüne kadar 4 ay önce yaşadım o ay hamileydim ama o zaman o pembe akıntı daha fazlaydı şaşırmış durumdayım acaba diyorum ama kendimi ümitlendirmekde istemiyorum ya ben bu ay hiçmi hiç ümitli değilim kendimden zaten mantarda çıktı benden napıcamı şaşırmış haldeyim ama inşallah hamileyimdir rabbim hakkımda hayırlısını versin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?