- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
arkadaşlar ben hamileyim darısı inşallah sizlere olsun
kızlarr galiba HAMİLEYİM:)))))bugün adet günümdü...ağrı var ama kırmızılar yoktu....az önce ezaneden test aldım..idrarımı hiç bekletmeden yaptım 2 çizgide gayet net belli oluyoor...test yanlış değildir dimii yanılma payı varmıdır yarın kan testide yaptırıcam..yaaa çok heyecanlıyımmmm ama kan testi yaptırmadan kesin gözüyle bakmıyorum...
inşallah canım darısı size olur şu liste uğurlu liste olurda hamile kalmayan kimse kalmaza.s., dualarım sizinle....ne güzll yaa.. tebrik ederim canım.. darısıda biz bekleyenele olur inşş aminnn..a.s.
[/QUOTE].
ben kendimi eklemeye çalıştım
Menekşe69...................28 Haziran
16 eylül........................7 Temmuz
gwert............................7 Temmuz
yeşşim.........................11 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............12 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz
BTRKLC........................22 Temmuz
WANNABABY...............25 Temmuz
Esrako..........................25 Temmuz
albanian........................26 Temmuz
Başak35........................27 Temmuz
heja..............................30 Temmuz
Armaganım....................30 Temmuz
sevil 35
HAMİŞLER
baby nurse
Gülen yüz
cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72
cnm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 2009 mart annelerine bekliyorum seni
apexnasip insallah hamilesindir
yanlız dikkat ettinizmi pek çok topikte hamile kalmak isteyenler listesi var orana bakarsanız bizim liste yarı yarıya hamile. cunku nedennn ikinci kez hamile kalmak ilkine gore daha mumkun. birkeresorunsuz hamilelik yasayıp dogum yapmısız ve de rahim bebegi daha çabuk kabulleniyormus budurumda.
allahım insalah bende bugun tarihim ve adet olmam size guzel haberler yazarım sabahtan beri stresten mideme agrılar giriyor vallahi
benımde 1 oğlum var eşimle karar verdik 2 için ve korunmuyoruz allah nasip ederse hayırlısıyla kalırım inş. bide birşey soracam adetım biteli 10 gün oldu ve biz korunmuyoruz kasıgım agrıyo adet olucakmışım gibi ve belımde arada agrıyo hiçte böyle bişey olmazdı neden olabilir arkadaşlar adet olmamada daha 10 gün var
CANIM belki yumurtan gelişip büyüyordur onun sancısı olabilir dr git istersen aklında soru işareti kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?