kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

elbette hamişisinn.ne güzellll tebrk ederim canım yaa.. darısdaı bizlere inşş aminnnn..a.s.

[/QUOTE]
ben hala beklemedeyim yarın test yapıcam sonucu size bildirim
hakkımızda hayırlsı olsunn
yeni hamişleri tebrik ederimmmm

günaydın kızlar ne güzel gün geçtikçe hamişlerimiz çogalıyor yakında inşallah hepimiz hamiş listesinde oluruz

morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz
BTRKLC........................22 Temmuz
WANNABABY...............25 Temmuz
Esrako..........................25 Temmuz
albanian........................26 Temmuz
Başak35........................27 Temmuz
heja..............................30 Temmuz
Armaganım....................30 Temmuz
zynp.ZEYNEP................5 Ağustos
sevil 35

HAMİŞLER

eylül16
baby nurse
Gülen yüz
cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53

canlarım merhaba tatilden döndüm bugün ...ne güzel yeni hamişlerimiz olmuş bende tatilde adet oldum malesef ama neyapalım bekliycez.....canım fundacım bebişini kaybetmiş onada çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalacak

valla kızlar adet tarihim yaklaştıkça heycanlanıyorum birazda karamsarım yine test yapıp negatif çıkıcak diye korkuyorum ama sonuçtan kaçılmaz ısı ölçümümde iyi gidiyor inşallah düşmez.

merhaba kızlar
bende 17sinde olmam gerekiyordu olmadım 20sinde lekelenme oldu buna istisnaden dr gittim kan değerim 2.27 çıktı ama 3 haftalık olduğu için 30unda test tekrarlanacak inş yükselir bende hamişliğimi ilan ederim:1hug:

apexnasip insallah hamilesindir

yanlız dikkat ettinizmi pek çok topikte hamile kalmak isteyenler listesi var orana bakarsanız bizim liste yarı yarıya hamile. cunku nedennn ikinci kez hamile kalmak ilkine gore daha mumkun. birkeresorunsuz hamilelik yasayıp dogum yapmısız ve de rahim bebegi daha çabuk kabulleniyormus budurumda.
allahım insalah bende bugun tarihim ve adet olmam size guzel haberler yazarım sabahtan beri stresten mideme agrılar giriyor vallahi

ah canım imşallah bebişin vardırda adet olmassın bende 10 dakikada bir lavaboya gidiyorum kontrol için gerçi benim adetim tam olarak yarın benim adet belirtilerim var seninde varmı canım :çok üzgünüm:

Apexnasip.....................17 Temmuz
BTRKLC........................22 Temmuz
Esrako..........................25 Temmuz
albanian........................26 Temmuz
Başak35........................27 Temmuz
heja..............................30 Temmuz
Armaganım....................30 Temmuz
zynp.ZEYNEP................5 Ağustos
WANNABABY...............30 Ağustos
sevil 35

HAMİŞLER

eylül16
baby nurse
Gülen yüz
cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53

benımde 1 oğlum var eşimle karar verdik 2 için ve korunmuyoruz allah nasip ederse hayırlısıyla kalırım inş. bide birşey soracam adetım biteli 10 gün oldu ve biz korunmuyoruz kasıgım agrıyo adet olucakmışım gibi ve belımde arada agrıyo hiçte böyle bişey olmazdı neden olabilir arkadaşlar adet olmamada daha 10 gün var

benide ekleyin 3 ağustos
gerçi tsh çok yüksek çıktı doktor bu durumda çok zor dedi bende ümidimi kestim ama ya tutarsa
ilkinde hiç uğraşmamıştım
çok büyük konuştum heralde ikinciyi kesinlikle istemiyorum diye
ama şimdi çoookkk istiyorum hayırlısıyla

CANIM belki yumurtan gelişip büyüyordur onun sancısı olabilir dr git istersen aklında soru işareti kalmasın

CANIM belki yumurtan gelişip büyüyordur onun sancısı olabilir dr git istersen aklında soru işareti kalmasın

canım ilgin için saol bebekle mi alakalı diyosun kalıp kalmadıgımı bilemiyorum korunmuyoruz ama adetimin günü geçmeden de dr gitmek istemiyorum var mı yokmu hayırlısı olsun allahım ne zaman nasip ettiyse öyle sitres yapmıyorum acaba hamilemiyim falan diye allah nasip ettiyse vardır zaten öyle agrılarımı merakkettim

bende buay bayagı ümitlenmiştim ama sabah ısı ölçümümde ateşimin birden düştügünü gördüm bu regle olacagım demekmiş zaten sancılarımda bayagı hissettiriyor kendimi karnım şişti, kasıklarım ve belim agrıyor eşime söyledim garibim oda beni tesseli ediyor olsun üzülme birdahaki aya bakarsın olur kısmet diyor ama insanında elinde olmuyorki belkide kafamıza taktıgımız içindir kızımda gayet sakindim ama bu uzun bekleyiş umutlarımı tüketmedi ama hevesimi kaçırmaya yetti benim haricimde herkesin bebegi oldu büyümeye başladı biz hala yapma telaşındayız of of bazen tamamen vazgeçmek geliyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…