- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
güya yapmıycakdım bekliycekdim bi kaç gün daha gene dayanamadımhemde sabahın 5 30unda o saatde ne işin var diye sorcanız biliyom sıkışmışdım neyse sonuçççç POZİTİFFFF:hooray: :dance: oleyyyyyy öyle mutluyum ki oğluşuma kardeş geliyo sakın umudunuzu yitirmeyin hep pozitif düşünün pozitif olsun allah isteyipde olmayan herkese nasip edsin inşallaha.s.
güya yapmıycakdım bekliycekdim bi kaç gün daha gene dayanamadımhemde sabahın 5 30unda o saatde ne işin var diye sorcanız biliyom sıkışmışdım neyse sonuçççç POZİTİFFFF:hooray: :dance: oleyyyyyy öyle mutluyum ki oğluşuma kardeş geliyo sakın umudunuzu yitirmeyin hep pozitif düşünün pozitif olsun allah isteyipde olmayan herkese nasip edsin inşallaha.s.
slm kızlar....bende 2. için uğraşıyorum ..bir kızım var..denememizin 3.ayı olacak..son adet tarihim 7 temmuz..benide eklermisiniz
hoşgeldin arkadaşım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın
ya birşey diyeyim mi arkadaşım kafana takma ben ilk hamileliğimde çok kafama taktım yumurtlama takibi falan 26 ay olmadı stres yumurtlamayı baskılıyor olacağı varsa bile olmuyor relax olmaya çalış ben ne zaman artık olmuyor olmazsa olmasın dedim tatile çıktım hamile kaldım sende öyle yapmaya çalış hayırlısı olsunh.b baby nurse...aslında bu ay pek çalışamadık fazla ümitli değilim ve hiç belirtide yaşamadım..oysaki geçen ay o kadar çok belirtim vardıki kesin hamileyim demiştim..bu ay fazla kafaya takmadığım için belirti olmadı fazla..sadece ateş ölçüyorum aklıma geldikçe..ama bu ateş ölçme olayınada fazla takılmıyorum çünkü bu sabah uyandığımda ateşim çok düşüktü kesin adet olacam bugün dedim..aradan birkaç dk geçti 37.3 ..ya bende bir gariplik var yada ateş ölçer bozuk..adet tarihim yarın..kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?