kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım, sıkma canını. Rabbim yavrularımızı daha kötülerinden, dermanı olmayan dertlerden korusun inşallah.

benim oğlanda kaç gündür bulanık görüyorum anne diyor ara ara. zaten 0.25 astigmat var demişti doktor daha önce. bende bugün yarın götürücem bakalım doktora ne diycek.:çok üzgünüm:

amin canım,allah beterini vermesin ama insan üzülüyor işte,
ihmal etmemek lazım böyle şeyleri daha önceden götürmem gerekirdi dr ye,çünkü eşim çok erken yaşlardan beri kullanıyor,düşünmem gerekirdi,
sende canım bir an önce götür oğluşunu ,allah daha büyük dertler vermesin!:çok üzgünüm:

kızlar bugun gene ovulasyon testi yaptım 13. gunumde
silik cizgi cıktı
cizgi halen koyulasmadı

sen yapmaya devam et canim testi bende yarin basliycam yarin 12.günüm gecen ay 17.gün cift cizgiyi yakalamistim

arkadaşlar tebriklerinizi okudum ve çok mutlu oldum.hepinize teşekkür edrim.Allah razı olsun iyi dilek ve dualarınız içinde.inşallah her isteyene verir Rabbim

hanımlar bişey soracağım ilaç dışında hamile kalabilmek için yediğiniz yada yaptığınız başka bişey varmı :uhm:

Elmasçığım incir küründen bahsediyorlar. Yarım litre suya 7-8 tane kuru inciri ikiye bölüp 20 dk kadar kaynattıktan sonra gün içersinde yemeklerden yarım saat önce içilmesi ve bunun adetin ilk günü başlayıp 21 gün devam etmesi gerektiğni duymuştum. Ayrıca bal+tarçın+çörek otunu karıştırıp günde birkaç kaşık yemenin de yumurta gelişimine faydası olacağını da biliyorum. Haa sen uyguladın mı dersen, uygulamadım. Çünkü benim adet düzensizliğim var. Şuanda bile adetim 17 gün geçmiş durumda. Ne yapacağımı, nasıl yol izleyeceğimi şaşırmış durumdayım.CADIARZU

merhaba kızlasr bugün nasılsınız selkie canım ogluşunada geçmiş olsun ben beni bildim bileli gözlük lullanıyom sana düşen tedavisine sıkı yap bende tembellik oldugu için ameliyat olamıyom ne var ne yok iyice bi araştır fazla ilerlemeden benim kızdada kanlandı iki gündür heralde mikrop kaptı okulda pis elleriyle gözünü ovuşturmuştur muhakkak yada bahardan tekrar geçmiş olsun
kadis canım tebrik ederim valla benimde okadar uzun zaman olduki umudumu kaybetmek üzereydim beni tekrar heycanlandırdın inşallah allahım dualarımızı kabul eder bende çok istiyorum

canım sağol iyi dileklerin için,senin prensesinede çok geçmiş olsun,umarımbir en önce iyileşir!gözşüğünü düzenli kullanırsa rahatsızlığı azalırmı yoksa sadece ilerlemesimi durur.yarın tekrar gidicez işte dr ye tekrar muayene edecek,ona göre gözlük yazacak!

zühal....................................16 Mayıs
gülücük.................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
çikolata86..............................19 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
pelin003.................................6 Haziran
mawili...................................10 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
umutlu22
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMıŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

kadus tebrikler canım ...ne güzel listemiz çoğalmaya devam ediyor....

yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza...

kızlar ben yine pek giremiyorum...malum yaz geldi evde pek durmuyom...listeyi idare ederseniz sevinirim canlarım...

hamile kalamadın mı canım?
demek ovulasyon testi de hamile kalma garantisi diil

hayir canim hamile kalamadim cokta heveslendiydim ama esimden kaynaklanan problemimiz var o yüzden hamile kalamiyorum darisi bu aya insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…