- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.381
sağol canım benim ALLAH yavrularımıza uzun ömür versin ama üzüldüm ne bileyim benim üzülmem yine çok uğraşacağız doktorlar offffffff bir sürü iş niye benimde şöyle normal yolla olsa ben buna üzülüyorum senağlama
slm kızlar nasılsınızhihoyyyt
canım tebrik ederim,allah şimdiden analı babalı kucağına almayı nasip etsin,çok sevindim.
kızlar çok canım sıkkın tam herşey yoluna giriyor derken hep başka sıkıntı çıkıyor,oğlum bir kaç gündür gözlerim ağrıyor diyordu,sonunda bugün dr ye götürdüm gözleri 1 derece bozukmuş,uzağı göremiyor,ırsi olabilir dedi dr.eşimdede var aynı durum ,sanırım ona çekmiş,,
bu yaşta gözlük kullanacak,inşallah düzelir gözleri,
canım, sıkma canını. Rabbim yavrularımızı daha kötülerinden, dermanı olmayan dertlerden korusun inşallah.
benim oğlanda kaç gündür bulanık görüyorum anne diyor ara ara. zaten 0.25 astigmat var demişti doktor daha önce. bende bugün yarın götürücem bakalım doktora ne diycek.:çok üzgünüm:
hanımlar bişey soracağım ilaç dışında hamile kalabilmek için yediğiniz yada yaptığınız başka bişey varmı :uhm:
yok 2. bebeğim darısı sizlerin başına inşallahçok güzel ALLAH sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin canım çok dikkat et kendine ilk bebeğinmi
kızlar bugun gene ovulasyon testi yaptım 13. gunumde
silik cizgi cıktı
cizgi halen koyulasmadı
hanımlar bişey soracağım ilaç dışında hamile kalabilmek için yediğiniz yada yaptığınız başka bişey varmı :uhm:
merhaba kızlasr bugün nasılsınız selkie canım ogluşunada geçmiş olsun ben beni bildim bileli gözlük lullanıyom sana düşen tedavisine sıkı yap bende tembellik oldugu için ameliyat olamıyom ne var ne yok iyice bi araştır fazla ilerlemeden benim kızdada kanlandı iki gündür heralde mikrop kaptı okulda pis elleriyle gözünü ovuşturmuştur muhakkak yada bahardan tekrar geçmiş olsun
kadis canım tebrik ederim valla benimde okadar uzun zaman olduki umudumu kaybetmek üzereydim beni tekrar heycanlandırdın inşallah allahım dualarımızı kabul eder bende çok istiyorum
hamile kalamadın mı canım?
demek ovulasyon testi de hamile kalma garantisi diil
arkadaşlar tebriklerinizi okudum ve çok mutlu oldum.hepinize teşekkür edrim.Allah razı olsun iyi dilek ve dualarınız içinde.inşallah her isteyene verir Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?