kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım biz çocukları erkekeler bize yardım ederler düşüncesiyle yapmaya kalkarsak hiç yapmayalım bence erkeklere yapmıyoruz ki biz bu yavruları kendimiz istediğimiz için yapıyoruz
benim eşim yardımı çok oluyor ALLAH RAZI OLSUN RABBİM bize bir kuvvet verirki ikinciyede mis gibi bakarız arkadaşlar :CüvCüv:

ben klomeni 2 yıl aralıksız kullandım doktorun yanlış tedavisi yüzünden ölümden döndüm tberkiloz başalngıcı oldu bened ve tedavi gördüm bir sürede onun için hormon ilacı kullanırsanız arkadaşlar uzun bir süre kullanmayın ben çok sıkıntısını çektim senağlama

arkadaşlar herkese günaydın....cumanız mubarek olsun Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine hepimizin gönlünden geçeni versin,günahlarımızı affeylesin inşallah..........

canım, dedim ya hepsi aynı. ben çoğu zaman zorluyorum birçok şey için. bak bende 14. haftamı bitiriyorum, daha bir kere doktora gelmedi. geçen doktordan dönerken evin kapısında karşılaştık, aaa doktora mı gittin sen bugün, niye söylemiyorsun dedi.klava: bilmek isteseydin sorardın, Rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin sana şöyle karşıdan bir yüzünü gösteririm dedim. bizim kadar hassas olamıyorlar napsınlar.

canım, hiç korkulacak birşey değil. sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olup bitiyor. benim doktorum mutlaka anestezi al dayanamazsın demişti ama ben tek başıma gitmiştim film çektirmeye, öyle olunca güvenemedim. uyanık olayım herşeyden haberim olsun dedim. anestezi istemedim. 10 dk. içinde oldu bitti. ağrı eşiğin biraz yüksekse sakın korkma tatlım. şiddetli bir adet ağrısı kadar birşey. işlemden sonra çıkıp alışverişe gitmiştim. Allah kolaylık versin.

canım, erkekler için yapmıyoruz tabi ama tek başımıza da yapmıyoruz bu yavruları. ben her zaman derim, "babamın evinden getirmedim ben bu çocuğu, çeyizimde yoktu, beraber yaptık hatırlıyormusun" diye. ben bazen mecbur tutuyorum, şunu yap bunu yap diye. şimdiki aklım olsa oğlum doğduğu andan itibaren atardım kucağına. aman ben yaparım, aman sen beceremezsin diye diye bazen de biz yapıyoruz.

Herkese hayırlı cumalar. Rabbim şu mübarek günde dualarımızın Rabbim'in cuma kapılarından içeri girmesini nasip eyler inşallah.

günaydın hanımlar
Rabbim! bak ellerim bomboş,ellerimde hiçbirşey yok.Ellerimde sadece yok var. Veben yoktan var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el açmış duadayım. Çünkü bende "var"yok. sende ise "yok" yok ve bu yoklugumla varlıgına sıgınmaktayım.Varlıgınla himaye et dualarına beni ekleyenlerinle beraber dualarını kabul et .AMıN
hayırlı cumalar hepinize

Hepinize Hayırlı Cumalar Kızlar..Rabbim gönlünüzden geçirdiğiniz herşeyi birbir önünüze getirsin her zaman tatlı yüzleriniz gülümsesin..a.s. a.s. a.s.

canııımm ablaaaammm.Şeniz.korkma.:teselli:Şeniz.inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kolay geçirirsin filmi ve inşallah bugün sana uğurlu gelir hamile kalmana vesile olur..amiiiinnn.. :Saruboceq:canım beniimm.Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiiiinn..:1hug:ŞenizŞeniz

kızlaaarrr herkese hayırlı cumalar..Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarmızı kabul eylesin..amiiiinn...:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canlarıııımmm..ŞenizŞeniz

kızlaaarr bugün pek giremiycem sanırım..annem gelecek,beraber kuşburnu reçeli yapıcaz.cokacimcoookdondurucuya atmıştım kuşburnuları şimdi kaynatıyorum kış geçti:roflol::roflol:.hepinizi çok çok öptüm canlarııımmmŞenizŞeniz...

aman erkekler,biri birinden farklı değil benikide 2.ye sıcak bakmıyordu,zorla ikna ettim,sanki o bakacaj bebeğe ben bakıcam yine,ben çok şükür yettim oğluma ama kendisi görecek böyle davranışlarının sonucunu benim oğlum babasının sorularına bie doğru düzgün cevap vermiyo,babasıyla tartıştığımız zaman hemen benim arkama geçip kendince beni savunmaya çalışıyor.. babasına cevap veriyor sen hep benim annemi üzüyorsun diyor,iyice bana düşkün...ama erkek çocuğu babayada ihtiyacı var!neyseki benim oğlumda kardeş konusunda çok istekli,bana dün ''anne neden ben bebekken yapmadın kardeşimide ?beraber oynardık şimdi dedi,nasıl içim parçalandı demekki yalnızlık hissediyor çok fazla!bende 2.yi hemen ardından yapmadığıma çok pişmanım.''ne zaman gelçek karnına niye hala gelmedi diye soruyor?ben onunla konuşsam senin karnındayken beni duyarmı diye soruyor???!
bazen ne cevap vereceğimi şaşırıyorum,senin işin varken ben sütünü içiririm kardeşine falan diyor,böyle şeyler dediği zamanda aslında çok mutlu oluyorum,kocam için değilde oğlum için çok istiyorum.yalnız ekek kardeş istiyor kız hiç istemiyor,kız olursa ilk etapta üzülecek gibi geliyor,benim için farketmez allah versinde,bebek kokusunu da özledim aslında çok!allah hepimize vesin bir an önce şu mübarek cuma gününde ona kaldırdığımız ellerimizi boş çevirmesn dualarımızı kabul etsin inşallah!:Saruboceq:

kızlar benim dün çatlama günümdü drmin demesine göre,ya inşallah tutmuştur bu ay!

canım inşallah olumlu bir sonuç alırsın ,dualarımız seninle!

selam kızlar hepimizin cuması mubarek olsun...oğlum yine çokkk hasta kaç gündür uykuyu bile unuttum..gece çok ateşlendi 39.6ya kadar yükseldi..boğazları iltihaplanmış yine..eşimde yok inşallah hafta sonu için gelecek..tekrar gidecek..hoş onada çok kızgınım gelmesede olur...çok kötüyüm kızlar moralim sıfır bogazım düğüm düğüm...yastıktan başını kaldıramıyor yavrum..Allah'ım ne olur yavruma bişey olmasın dularınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok öptüm..

benim oğlanda ekek kardeş istiyor. eli ayağı düzgün, sağlıklı, hayırlı evlat olsun benim için fark etmez. ama aynı cins olmaları ilerisi için avantaj olabilir.

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.boğaz ateşi de hem çok kötü hem de tehlikeli.antibiyotiksiz asla düşmez.dr antibiyotik vermiştir onu düzenli saati saatine içir canım çok önemli.ben de çok çektim oğlumdan sonra da ameliyat oldu.hem bademciklerini hem de geniz etini aldılar daha 2.5 yaşındayken

canım, çok geçmiş olsun. ne oldu kuzucuğuna böyle? ne çok hastalandı. havalar ısındı artık, inşallah yazı rahat geçirir.

eşine niye kızgınsın diye sormıycam, çünkü bizleri kızdırmak için ekstra çaba sarf etmelerine gerek yok.

kuzucuğuna iyi bak canım.a.s.

sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için. Sizinle konuşunca rahatlıyorum ben birazdan çıkıcam inşallah rahat geçer hepinizi çok öpüyorum.
gülücük çok geçmişl olsun inşallah geçer içini ferah tut. Dualarım sizinle

HATıCECıĞıM Allah yardım etsin. ınşallah zahmetsiz bir şekilde atlatırsın filmini. GÜLÜCÜK geçmiş olsun canım. Allah yavruna acil şifalar etsin inşallah

canım çok geçmiş olsun ihmal etmeyin ahhh yavrum benim nasıl nacı acıyordur şimdi :teselli:

gülücüğüm canım çok geçmiş olsun oğluşuna Rabbim acil şifala r versin inşallah sende sıkıntı etme güzelim inşallah en kısa zamanda iyileşir oğlun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…