- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.421
hadi gözünüz aydın canım. çok yüksek değilmiş derecesi.
canım, baktımda sen ev hanımıymışsın ve ikinciden korkuyorsun. benim gibi çalışanlar ne yapsın peki. benim eşimde oğlumuz büyürken hiç yardımcı olmadı, hala daha da olmaz. eve geldimi ancak ayağını uzatır oturur. ancak çok zorda kalınca, benim önemli bir işim varsa bakar.
bu korku benide senelerce korkuttu. sonra artık gözümü karartıp aman yardım etmezse etmesin ben ikinci yavrumada yeterim deyince bu sefer de senelerce olmadı.senağlama
şimdi inan hiç korkmuyorum. sadece sağlıcakla kucağıma almak için dua ediyorum. hele bir sağlıcakla kucağıma alayım inşallah ben iki yavruma da bakarım. napalım erkeklerin keyfini beklersek bu hayatta hiçbirşey yapamayız.
Kızlar hepinize günaydın; a.s. bu sabah işlerime başlamadan gireyim dedim. selkie canım hiç merak etme erkekler genelde böyle. benim eşimde oğlumla ilgilensin zaman geçirsin istiyorum sonuçta erkek çocuğu ama nerdee... oğlum da baba uzak durunca hiç benden ayrılmıyor. yanında hiçkimseyle konuşturmuyor. bana yapıştı çocuk tamamen.. kardeş işini daha önceki yıllarda yapmadığım için öyle pişmanım ki.. şimdi uğraş dur. yumurtalım mı, yok yumurtlayacak mıyım... yok adamı ikna et.. bu ay da hiç ümidim yok malesef. mayısta klomen kullanıcam ama onunda garantisi yok ki. yıllarca kullananlar olmuş... günleri saymaktan bıktım artık.. of ne çok yazdım... hadi ben çalışayım artık. öğlen uğrarım bi ara .öptüm hepinizi a.s.
anım sağol,aslında ben sorumluluğundan korkuyorum,beslemek uyutmak falan bunlar korkutmuyor,oğlumun heşeyiyle ben ilgilenirim,bir kez olsun kreşine bile gitmemiştir eşim,yerini bile bilmez,bunlar benim çanımı sıkıyo,oğlum geniz eti ameliyatı oldu ve o yanımızda değildi,düşün artık!kaşı yırtıldı dikiş atmaya gittim tek başıma beyefendinin semineri vardı!evin herşeyiylede ben ilgilenirim eve tamirçi çağırılaçaksa ben çağırırım adamlarla ben muhatab olurum,onun kıyafetlerini bile ben alırım,
bazen şükrediyorum yinede,
çalışıyor olsaydım çok daha zor olurdu,şu erkekler hepsi aynı!
günaydın arkadaşlar
hepinize hayırlı cumalar. Allah bu günün yüzü suyu hürmetine hepimizin dularını kabul eder inş.
Ben artık kendi haline bırkamıştım bu hastalanmamda. Ama eşim illede devam edelim tedaviye diyince hastalığın 5.nci günü dr. a gittim. Oda bana film çekelim dedi. Bende son kez eşimin hatırna kabul ettim ve bugün saat 4 de rahim filmi çektircem çok korkuyorum kimisi çok zor diyo kimisi çok kolay diyo dr. anestesi yapcak herhalde bişey hissetmezsin dedi ama anestesi olmadanda oluyomuş öylemi yapsam offff çok stres yaptım. Dualarınızı benden esirgemeyin ne olur inş. tüplerimde bi sorun yoktur. Akşama belli olcak hayırlısı artık. Olumlu yada olumsuz bu son olcak başka bişey yapmak istemiyorum artık bu işlemden sonra nasipse Rabbim verir zaten . En azından ben elimden geleni yaptım olmadı derim bu konuda geçmişe baktığımda keşke dememek için......Allah hayırlısı ise verir .....Hepinizi çok öpüyorum . Allah a emanet olun
canım biz çocukları erkekeler bize yardım ederler düşüncesiyle yapmaya kalkarsak hiç yapmayalım bence erkeklere yapmıyoruz ki biz bu yavruları kendimiz istediğimiz için yapıyoruz
benim eşim yardımı çok oluyor ALLAH RAZI OLSUN RABBİM bize bir kuvvet verirki ikinciyede mis gibi bakarız arkadaşlar :CüvCüv:
günaydın arkadaşlar
hepinize hayırlı cumalar. Allah bu günün yüzü suyu hürmetine hepimizin dularını kabul eder inş.
Ben artık kendi haline bırkamıştım bu hastalanmamda. Ama eşim illede devam edelim tedaviye diyince hastalığın 5.nci günü dr. a gittim. Oda bana film çekelim dedi. Bende son kez eşimin hatırna kabul ettim ve bugün saat 4 de rahim filmi çektircem çok korkuyorum kimisi çok zor diyo kimisi çok kolay diyo dr. anestesi yapcak herhalde bişey hissetmezsin dedi ama anestesi olmadanda oluyomuş öylemi yapsam offff çok stres yaptım. Dualarınızı benden esirgemeyin ne olur inş. tüplerimde bi sorun yoktur. Akşama belli olcak hayırlısı artık. Olumlu yada olumsuz bu son olcak başka bişey yapmak istemiyorum artık bu işlemden sonra nasipse Rabbim verir zaten . En azından ben elimden geleni yaptım olmadı derim bu konuda geçmişe baktığımda keşke dememek için......Allah hayırlısı ise verir .....Hepinizi çok öpüyorum . Allah a emanet olun
Günaydın kızlar, herkese hayırlı günler. Akşam yazdıklarınızı okudum da, demek ki bu dertlerimiz de hemen hemen aynı. Kocaların çoğunluğu rahatına düşkün demek ki. Hatta önceki gece bir yandan çamaşır asıyorum, bir yandan da uyukluyorum. Eşim ne dese beğenirsiniz, ooo bir de ikinci çocuğu istiyorsun ona nasıl bakacaksın? Yeter ki olsun o zaman hiç uyumam dedim. Yani daha ortada fol yok, yumurta yok ama her konuda olduğu gibi bu konuda da kendine pay çıkarıyor. Üst katımıza bebekli bir aile taşındı. Önceki gece bebek ağlıyor, oğluma baktım o da bana baktı. Hadi oğlum git bak kardeşine dedim ki ben sen bak demesini beklerdim. Ne dese beğenirsiniz, "keşke anne"... İnanılmaz mutlu oldum bu sözünden dolayı. Anlatırken bile hala duygulanıyorum...
Kızlar hepinize günaydın; a.s. bu sabah işlerime başlamadan gireyim dedim. selkie canım hiç merak etme erkekler genelde böyle. benim eşimde oğlumla ilgilensin zaman geçirsin istiyorum sonuçta erkek çocuğu ama nerdee... oğlum da baba uzak durunca hiç benden ayrılmıyor. yanında hiçkimseyle konuşturmuyor. bana yapıştı çocuk tamamen.. kardeş işini daha önceki yıllarda yapmadığım için öyle pişmanım ki.. şimdi uğraş dur. yumurtalım mı, yok yumurtlayacak mıyım... yok adamı ikna et.. bu ay da hiç ümidim yok malesef. mayısta klomen kullanıcam ama onunda garantisi yok ki. yıllarca kullananlar olmuş... günleri saymaktan bıktım artık.. of ne çok yazdım... hadi ben çalışayım artık. öğlen uğrarım bi ara .öptüm hepinizi a.s.
canım, dedim ya hepsi aynı. ben çoğu zaman zorluyorum birçok şey için. bak bende 14. haftamı bitiriyorum, daha bir kere doktora gelmedi. geçen doktordan dönerken evin kapısında karşılaştık, aaa doktora mı gittin sen bugün, niye söylemiyorsun dedi.klava: bilmek isteseydin sorardın, Rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin sana şöyle karşıdan bir yüzünü gösteririm dedim. bizim kadar hassas olamıyorlar napsınlar.
canım, hiç korkulacak birşey değil. sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olup bitiyor. benim doktorum mutlaka anestezi al dayanamazsın demişti ama ben tek başıma gitmiştim film çektirmeye, öyle olunca güvenemedim. uyanık olayım herşeyden haberim olsun dedim. anestezi istemedim. 10 dk. içinde oldu bitti. ağrı eşiğin biraz yüksekse sakın korkma tatlım. şiddetli bir adet ağrısı kadar birşey. işlemden sonra çıkıp alışverişe gitmiştim. Allah kolaylık versin.
canım, erkekler için yapmıyoruz tabi ama tek başımıza da yapmıyoruz bu yavruları. ben her zaman derim, "babamın evinden getirmedim ben bu çocuğu, çeyizimde yoktu, beraber yaptık hatırlıyormusun" diye. ben bazen mecbur tutuyorum, şunu yap bunu yap diye. şimdiki aklım olsa oğlum doğduğu andan itibaren atardım kucağına. aman ben yaparım, aman sen beceremezsin diye diye bazen de biz yapıyoruz.
günaydın arkadaşlar
aman erkekler,biri birinden farklı değil benikide 2.ye sıcak bakmıyordu,zorla ikna ettim,sanki o bakacaj bebeğe ben bakıcam yine,ben çok şükür yettim oğluma ama kendisi görecek böyle davranışlarının sonucunu benim oğlum babasının sorularına bie doğru düzgün cevap vermiyo,babasıyla tartıştığımız zaman hemen benim arkama geçip kendince beni savunmaya çalışıyor.. babasına cevap veriyor sen hep benim annemi üzüyorsun diyor,iyice bana düşkün...ama erkek çocuğu babayada ihtiyacı var!neyseki benim oğlumda kardeş konusunda çok istekli,bana dün ''anne neden ben bebekken yapmadın kardeşimide ?beraber oynardık şimdi dedi,nasıl içim parçalandı demekki yalnızlık hissediyor çok fazla!bende 2.yi hemen ardından yapmadığıma çok pişmanım.''ne zaman gelçek karnına niye hala gelmedi diye soruyor?ben onunla konuşsam senin karnındayken beni duyarmı diye soruyor???!
bazen ne cevap vereceğimi şaşırıyorum,senin işin varken ben sütünü içiririm kardeşine falan diyor,böyle şeyler dediği zamanda aslında çok mutlu oluyorum,kocam için değilde oğlum için çok istiyorum.yalnız ekek kardeş istiyor kız hiç istemiyor,kız olursa ilk etapta üzülecek gibi geliyor,benim için farketmez allah versinde,bebek kokusunu da özledim aslında çok!allah hepimize vesin bir an önce şu mübarek cuma gününde ona kaldırdığımız ellerimizi boş çevirmesn dualarımızı kabul etsin inşallah!:Saruboceq:
kızlar benim dün çatlama günümdü drmin demesine göre,ya inşallah tutmuştur bu ay!
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.boğaz ateşi de hem çok kötü hem de tehlikeli.antibiyotiksiz asla düşmez.dr antibiyotik vermiştir onu düzenli saati saatine içir canım çok önemli.ben de çok çektim oğlumdan sonra da ameliyat oldu.hem bademciklerini hem de geniz etini aldılar daha 2.5 yaşındaykenselam kızlar hepimizin cuması mubarek olsun...oğlum yine çokkk hasta kaç gündür uykuyu bile unuttum..gece çok ateşlendi 39.6ya kadar yükseldi..boğazları iltihaplanmış yine..eşimde yok inşallah hafta sonu için gelecek..tekrar gidecek..hoş onada çok kızgınım gelmesede olur...çok kötüyüm kızlar moralim sıfır bogazım düğüm düğüm...yastıktan başını kaldıramıyor yavrum..Allah'ım ne olur yavruma bişey olmasın dularınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok öptüm..
selam kızlar hepimizin cuması mubarek olsun...oğlum yine çokkk hasta kaç gündür uykuyu bile unuttum..gece çok ateşlendi 39.6ya kadar yükseldi..boğazları iltihaplanmış yine..eşimde yok inşallah hafta sonu için gelecek..tekrar gidecek..hoş onada çok kızgınım gelmesede olur...çok kötüyüm kızlar moralim sıfır bogazım düğüm düğüm...yastıktan başını kaldıramıyor yavrum..Allah'ım ne olur yavruma bişey olmasın dularınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok öptüm..
balımmm, bitanemm tarihime bakar mısın lütfen seninki ile aynı ..dikkatimi çekti bir anda..ister misin aynı anda verelim müjdeli haberimizi...kaydirigubbakcemile5 olur mu olur:))
geçen ay baya bi tembeldim canım aslına bakrsan, olmamasına çok şaşırmadım..körün attığı taşa dönerdi yani tutsaydı:)))) bu aya İnşallah durmak yok ve yola devam:))
QUOTE]
alkisalkisalkisCanımm cerotom inşallahh yaa Şubatt annesi olurmuşuz bide:)Bende hafataya klomene başlıcam sonrada kocişin yanına uçuş zamanında yumoşlucam hahaha:)hadii sıkı calısalımm buu ayyyy :)dualarda eksik etmeyelimmm...:dance::sm_cool:
canım valla olur mu olur yani..ben ümitliyim ikimizden..hadi gariiii, bu kadar aydır bekledik dimi yani...canım kociş ve sen bence bunca ayrılıktan sonra başarırsınız gibi geliyor..bende mi anneme kaçsam 3-5 gün:))))hadi anlaştık, sıkı çalışmaca bu ay..evet dualarla canımcım..Allah isteyen ve hakeden herkese versin meleğini..
selam kızlar hepimizin cuması mubarek olsun...oğlum yine çokkk hasta kaç gündür uykuyu bile unuttum..gece çok ateşlendi 39.6ya kadar yükseldi..boğazları iltihaplanmış yine..eşimde yok inşallah hafta sonu için gelecek..tekrar gidecek..hoş onada çok kızgınım gelmesede olur...çok kötüyüm kızlar moralim sıfır bogazım düğüm düğüm...yastıktan başını kaldıramıyor yavrum..Allah'ım ne olur yavruma bişey olmasın dularınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok öptüm..
canım öncelikle çok geçmiş olsun..bilirim o geceleri..benim kızımda da 39,6 yı görmüştük ve mahvolmuştum bende..ateş düşürücülerini ihmal etme canım ve bol bol ıslak bezle koltuk altı ve kasıklarına kompres uygula, iyi geliyor..
canım dr a götürdü isen ve götürmüşsündür zaten, dr un söylediklerini uygula ve rahat ol canım..İnşallah atlatır 1-2 güne kadar iyice..
ebruşum slm canım..kuşburnular yarasın sana e miiiii..ankara da olsan gelirdim valla da nasiplenmeye:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?