kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hayırlı cumlar kızlarr...Allah bu mubarek günde dua ile açılan ellerimizi geri çevirmesin en hayırlı yodan kabul buyurur inşallah...

kızlar nasılsınız hayırlı cumalar herkese...

neden kımse yok yaa 2 sohbet ederdık neyse ..ben kızlar patlayrummmm hemde nasıl anlatamam her zamankı olan pantalonum olmuyor bıde her yanım sısmıs durumda dahada kırmızıya 11 gun var yaa elımde değil gerçekten artık sonlara dogru meraktan catlayrummmm

Sevgiler herkesezemuszemus

arkadaşlar meraba...zeynepe ikinci çocuk için benide listeye ekle diyele 4. ay korunmuyoruzda ama olmuyo yaaa.ilkinde ilk aydan olmuştum.yarın adet olucam yine kasıklarım ağrımaya başladı idrar tahlilide yaptım çıkmadı zaten niye tutmuyor acaba sık ilişkiye girmiyoruz ondanmıki dr um adetinden sonra 10-18 gün arasında gün aşırı ilişkin olursa olur hiçbir sorunun yok dedi ama tutmuyo üzülüyorum bende..

=umutla bekleyenlerin listesi=

xnazox.........................................yen i tarih
rosses..........................................ye ni tarih
elmas...........................................ye ni tarih
stnevel..........................................y eni tarih
mawili...........................................y eni tarih
tuğbamurat....................................ye ni tarih
keralfe....................................16 Temmuz
batuhanım...............................19 Temmuz
sudeninannesi..........................28 Temmuz
Ebru_dengiz..............................5 Ağustos
deniz39.....................................5 Ağustos
zeyn77......................................3 Ağustos
renkly........................................8 Ağustos
pelin003.....................................8 Ağustos
everest.....................................10 Ağustos
raebzeh....................................12 Ağustos
gülücük....................................11 Ağustos
umutlu22..................................15 Ağustos

selam kızlar sakaleynmaster arkadaşımız dogum yapmış çok güzel bir oglumuz oldu resmini ağustos annelerinin sayfasında görebilirsiniz

hayirli cumalar herkese

o kimler gelmis ya
bide tatil yaptim diye hava atiyo bizezemuszemus
hosgelmisin canim güzel gectigine sevindim tatlinin
bende pazartesi nasip olursa ucuyorum
tam tamina 7 haftaligina sag saglim varmak ve dönmek nasip etsin rabbim aminn
öpüyorum seni

beni de listeye eklermisiniz:kedi: 8 yaşında bir oğlum var ve ikinci çocuğu hesretle bekliyoruz.

hosgelmisin aramiza
insallah güzel haberler alirsin en yakin zamandaa.s.

arkadaslar merhabalarrrr

bu topikte uzun zaman birlikte yazıstıgımız arkadasımız sakaleynmaster birkaçg un evel doum yaptı

yusuf mir emir idi ismi yanlıs hatırlamıyorsam bir oglu oldu çok tatlı bizim topikte resmi var bakmak isteyenler olursa agustos 2009 beebekleri diye yeni dogacak bebeklerimiz için topik actık

darısı en kısa zamanda geride kalanların basına diyorum umutsuzca ikinci bebegimizi isteyenlerden biride bendim simdi doguma gun sayıyorum insallah allah sizlerede bu duyguyu tekrar yasatır gorusmek uzere

canim sagolasin hayirlisiya bebegini kucagina alirsin insallah

hayırlı kandiller kızlar hepinizin kandili kutlu olsun rabbim dualarımız kabul edsin ellerimizi boşa çevirmesin dardana olana yardım etsin hepinize iyi pazarlar

hepinizin kandili mubarek olsun Rabbim bu mubarek gece hürmetine hepimizin gönlünün muradını verir inşallah....

kızlar ben bu ayda kırmızı kartı gördüm beklenen regl tarihim 15 ağustos listeye eklerseniz sevinirim belki uğur getir bellimi olur...bide bu ay bal tarçın çörekotu vede sumaklı soğan salatası kullanmaya başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…