kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar oncelıkle herkeze hayırlı kandıller dualarınız kabul sonra ıyı pazarlar lıste ıle ılgılenen arkadasın ben 6 temmuzda adet gordum sımdı yıne 8 agustos dıyelım herkezı opuyorum canlarım bu aralar fazla gıremıyorum 2. asılama ıle ugrasıyorum bugun sabah ıgnemı oldum yarı sabah da asılama ıslemı gerceklescek Allahın ıznı ıle bakalım sonuc ne olacak kısmet artık bana dua edın

hayirli pazarlar kzlar kandiliniz mübarek olsun
bugünün suyu hürmetine dualarimiz kabul olur insallah (amin )
kzlar ben yarin sabah nasip olursa tatile gidiyorum
7 hafta yokum inanin sizi özlicem
zelisim en cokta senden haber alamadigima üzülecem ama ordan grmeye calisirim artik
insallah daha cok hamis haberleride alrim döndügümde
tek tek isimlerinizi yazmadim unutugum olmasin diye ama inanin cok özliyecem hepinizi
görüsürüz allahin izniyle insallah daha burdayim ama simdiden yazmak istedim :)

herkesin kandili mübarek olsun rabbim böyle güzel günlerde yapilan dualari kabul eylesin hersey gönlünüzce olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım inşallah sende güle güle git güle güle gel umarım bende 11 gün sonra güzel haberlerle gelebilirim....

=umutla bekleyenlerin listesi=

xnazox.........................................yen i tarih
rosses..........................................ye ni tarih
elmas...........................................ye ni tarih
stnevel..........................................y eni tarih
tuğbamurat....................................ye ni tarih
keralfe....................................16 Temmuz
sudeninannesi..........................28 Temmuz
zeyn77......................................3 Ağustos
Ebru_dengiz..............................5 Ağustos
deniz39.....................................5 Ağustos
mawili........................................8 Ağustos
renkly........................................8 Ağustos
pelin003.....................................8 Ağustos
everest.....................................10 Ağustos
raebzeh....................................12 Ağustos
gülücük....................................11 Ağustos
umutlu22..................................15 Ağustos
tulu81.......................................15 Ağustos
batuhanım...............................19 Ağustos

Son düzenleme:

MİRAÇ KANDİLİ DUASI

Şairler aciz kaldı, dile getiremedi
Edipler bitab kaldı deyip bitiremedi
Alimler hayran kaldı, sırrına eremedi
Miracı Nebevinin, müjdesi hürmetine
Ya Rab ihsanda bulun Muhammed ümmetine!

Bu gece öyle gece, bizlere nasip ettin
Yüce peygamberinle bize müjdeler verdin
Tövbe edicileri affedeceğim dedin
Tövbe ettik, el açtık Yüce azametine
Ya Rab mağfiret eyle Muhammed ümmetine!

Bu gece başka gece, güller seni zikreder
Gönüllerde sen varsın, diller seni zikreder
Rahmetine uzanan eller seni zikreder
Allah’ım sen bizleri gark eyle rahmetine
Ya Rab in’amda bulun, Muhammed ümmetine!

gule gule gıt batuhanım guzel bı tatıl olur senın ıcın umarım bızde dondugunde senden guzel haber alırız ınsallah

canım çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım inşallah sende güle güle git güle güle gel umarım bende 11 gün sonra güzel haberlerle gelebilirim....

cok sagolun canlarim
insallah dönerim güzel haberlerle
bu ara yenitarihim 19 agustos
tekrardan öpüyorum hepinizi

tünaydın kızlar..dün biraz rahatsızdım nete girmedim geçmiş kandiliniz mubarek olsun bu arada...
kızlarrrr bugün bizim evlilik yıl dönümümüz dile kolay tam 10 yılı deviriyoruz...inşallah Aşkımla oglumla ve inşallah nasipse oğlumun kardeşiyle sağlıkla huzurla daha nice yıllar geçiririz..inşaallah o günlerde gelir:)

dilerim tüm dileklerin gerçek olur :1hug: seneye bizim de 10. yıl olucak , darısı başıma a.s

slm kızlar nasılsınız bakem gülücük aynı gün evlenmişiz demekki benimde evlilik yıl dönümüm ayyyyy ne çabuk gecti seneler valla.........

slm kızlar nasılsınız bakem gülücük aynı gün evlenmişiz demekki benimde evlilik yıl dönümüm ayyyyy ne çabuk gecti seneler valla.........

gülücük, güleser ikinizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice mutlu senelerea.s. a.s. dualarınız da kabul olur inş. seneye dört kişi olursunuz:Saruboceq: :Saruboceq:

güleser ve gülücük evlilik yıldönümünüzü kutlarım canlarım allah ölene kadar sizler ve yanındada beni eşlerimizden ayırmasın sağlık mutluluk ve 4 kişilik bir aile olmayı nasip etsin inşallah....opuyorumnanaktan

merhabalar kızlar burası bayagı boş kalıyor herkez tatıle gıttı bende yarın annecıgıme gıdıyorum memlekete 1ay yokum ya kızlar lıste bayagı karıştı herkez tarıh verdı yazan yok ebru ılgılenıyordu oda ugramıyor bıle dagıldık ugurlu lıstemız dagıldı:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…