- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.841
hayirli pazarlar kzlar kandiliniz mübarek olsun
bugünün suyu hürmetine dualarimiz kabul olur insallah (amin )
kzlar ben yarin sabah nasip olursa tatile gidiyorum
7 hafta yokum inanin sizi özlicem
zelisim en cokta senden haber alamadigima üzülecem ama ordan grmeye calisirim artik
insallah daha cok hamis haberleride alrim döndügümde
tek tek isimlerinizi yazmadim unutugum olmasin diye ama inanin cok özliyecem hepinizi
görüsürüz allahin izniyle insallah daha burdayim ama simdiden yazmak istedim :)
gule gule gıt batuhanım guzel bı tatıl olur senın ıcın umarım bızde dondugunde senden guzel haber alırız ınsallah
canım çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım inşallah sende güle güle git güle güle gel umarım bende 11 gün sonra güzel haberlerle gelebilirim....
tünaydın kızlar..dün biraz rahatsızdım nete girmedim geçmiş kandiliniz mubarek olsun bu arada...
kızlarrrr bugün bizim evlilik yıl dönümümüz dile kolay tam 10 yılı deviriyoruz...inşallah Aşkımla oglumla ve inşallah nasipse oğlumun kardeşiyle sağlıkla huzurla daha nice yıllar geçiririz..inşaallah o günlerde gelir:)
dilerim tüm dileklerin gerçek olur :1hug: seneye bizim de 10. yıl olucak , darısı başıma a.s
tünaydın kızlar..dün biraz rahatsızdım nete girmedim geçmiş kandiliniz mubarek olsun bu arada...
kızlarrrr bugün bizim evlilik yıl dönümümüz dile kolay tam 10 yılı deviriyoruz...inşallah Aşkımla oglumla ve inşallah nasipse oğlumun kardeşiyle sağlıkla huzurla daha nice yıllar geçiririz..inşaallah o günlerde gelir:)
slm kızlar nasılsınız bakem gülücük aynı gün evlenmişiz demekki benimde evlilik yıl dönümüm ayyyyy ne çabuk gecti seneler valla.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?