kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhabalar..benimde 1 oğlum var anasınıfına gidiyor..2.bebegide çok istiyoruz ama maalesef hala yok..bu ayda hüsrana uğradım..diğer aylar pek oralı olmamıştım ama nedeninide bilmiyorum bu ay çok ümitlenmiştim..neyse hayırlısı buymuş..

Kaç aydır deniyosun canım...umarım çok beklemezsin...

zeynepcim ben kızımda gonphene le ilk tedavide hamile kaldım.doğumdan sonrada adetim düzensizleşince korktum tedaviyi erken başlatayım dedim.şimdi tekrar aynı tedaviyi istedim dr umdan.drum reçeteye gonaphene yazmış ecz cı serophene diye bir hap vermiş herşeyi diğeriyle aynı yalnız benim yumurtalar çok geç gelişiyo bu seferde drum az gelişmiş dedi çatlatma iğnesi vermedi.16 ıncı gün akıntım oldu ama kendiliğinden çatladı mı bilmiyorum..neyse hayırlısı canım senin tedavin nasıl?

slm arkadaşlar oğlum bir oğlum var 5 yaşında bizde kardeş istiyoruz oğluma tekrar hamile kalmak istiyorum sağlıklı ömürlü bir evladım daha olmasını istiyorum ama 7 aydır yokkk malesef inşallah en yakın zmanda allah tüm isteyen kullarını bu mübarek ayda 2. hamileliğini yaşatsın ellerimizi boş çevrimesin. bu mübarek ayda regl olmamak dileğiyle

:Saruboceq::Saruboceq::amiiiiiinnn canım.dua edelim birbirimize boooolll booollllll..:CüvCüv::ecrin_bebek:

evet bol bol dua allah istediği takdirde herşey olur..
birde benim regl tarihi 11 eylül yada 12 eylül benim 1 haftadır kasık ağrım var ne yapacağımı bilmiyorum birde ben doktora gittim herşeyimin normal olduğunu söyledi sadece bekle dedi adetin geciksin bana gel dedi yani bir sorun yok ama olmuyor hayırlısı ne zmansa bu kasık ağrısı kafamı kurcalıyor neden kasıklarım ağrıyor diye merak ediyorum...

canım psikolojikte olabilir.benim adetim eylülün 20 sinde aklıma geldikçe karnım ve kasıklarım ağrıyo.bence kafana takma. hayırlısıyla hayırlı zamanda olsun inşalllaaahh.gününün geldiğini unutmaya çalış gez eğlen bakalım yine ağrıların olacak mıç inşallah adet değil de hamilelik belirtisdir canım benim ..amiiin

geç gelişip yumurtan çatlamış olabilir canım...inşallah öyledir...sen hep bu günlerini değerlendir...benim sorunuma sıra gelince şu anlık problem benden deil eşimden kaynaklanıyo yani hareket sorunu var eşimin...ama ben işi garantiye almak için çarşamba günü rahim filmide çektirecem umarım onda bişey çıkmaz...eğer bende hiçbi sorun çıkmazsa ilerde mikro yaptırmayı düşünüyorum...

[SIZE="3"]canım inşallah 7. ayında kavuşursun bebeğine...belki kasık ağrın gebeliktendir...ama yinede çok umutlanmaki ilerde hayal kırıklığına uğramayasın...[/SIZE]

arkadaşlar bundan 9 ay önce sezaryanla bi oluşum oldu.şimdi yine 2.düşünüyorum sizce çok mu erken.bu ay bende başladım çalışmalara ama içimde de bi korku var nedense..

Kaç aydır deniyosun canım...umarım çok beklemezsin...

canım..geçen sene boş gebelik geçirdim ve 10 ekimde kürtaj oldum..4 ay gibi bir yasak vardı..yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz ve hala hamiş değilim..zaten oğlumada ewliliğimin 3.senesi hamiş kaldım..klomen gaynopen bende kullandım 7 ay kadar..eger bir kaç ay daha olmazsa dr.gel dedi..inşallah olurda hiçbir şeye gerek kalmaz..:çok üzgünüm:

arkadaşlar bundan 9 ay önce sezaryanla bi oluşum oldu.şimdi yine 2.düşünüyorum sizce çok mu erken.bu ay bende başladım çalışmalara ama içimde de bi korku var nedense..
çok erken degilmi daha dokuz aylık hemen olursa 1,5yas mı olacak benim 3yasında kızım daha erkenmı diye dusunuyorum zor olur bakabılırsenız kendınıze guvenıyorsunuz masallah allah hayırlısını versin

çok erken degilmi daha dokuz aylık hemen olursa 1,5yas mı olacak benim 3yasında kızım daha erkenmı diye dusunuyorum zor olur bakabılırsenız kendınıze guvenıyorsunuz masallah allah hayırlısını versin

bende biliyorum cok erken olduğunu ama ne bilim bebek sahibi olmak çok güzel bi duygu.çok acele ediyorum ya haklısınız en az 2 yas olması sart ben vazgeçtim..

bende çok geç kaldıgımı dusunuyorum su an oglum 8 yasını bitirdi 9 un içinde hemen kalsambile 9 yas fark olcak ki ben 13 aydır hamile kalamadım 10 yas fark var dedimi birisi kardeslere arasnıda ayy onca yıldan sonarmı yapmıslar diye yadırgardım :) buyuk konusmayacaksın demisler

bencede çok çok erken acelen ne yasın falan ilerimi ?

benimde 2.sınıfa giden kızım var
16 aydır ugrasıyoruz
malesef olmuyor bugün regl günüm bakalım olacakmıyım
pinar sana sunu soyliyim birinci sinif sende bilirsin çok zorlu geçziyor okuma yazma okula alısma vs o arada birde ikinci bebek zor olurdu diye dusunuorum isabet de olmus olabilir. sınıfta ikinci bebegi olan arkadaslar vardı çok zorlandılar buyuk çocukla ilgilenemedikleri için. bende oglum 4 e baslamadan birsene evel dogurmayı hedeflemistim artık çok geç hep derler ya 4 zor diye o sene en çok bana ihtiyacı olur dedim ama neyseki babasıda çok ilgili bebekle o mesgul olur ben yine derslere yardımcı olurum diyorum
planlar planlarrr ah bir olsa da bebisler ..

arkadaşlar bazılarınız bilir bende bir senedir ikinci çocuk için uğraşıyom eylül 7 adet tarihimdi fakat hala daha olmadım ümitlenmek istemiyorum belime karnıma ağrılar vuruyo çünkü daha önceki aylardada 2 3 gün gecikmelerim olmuştu yarın sabah test yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı zaten bu ayda olmasa önümüzdeki ay klomene başlıycam inşallah çok beklemem beklemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…