- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
merhabalar..benimde 1 oğlum var anasınıfına gidiyor..2.bebegide çok istiyoruz ama maalesef hala yok..bu ayda hüsrana uğradım..diğer aylar pek oralı olmamıştım ama nedeninide bilmiyorum bu ay çok ümitlenmiştim..neyse hayırlısı buymuş..
zeynepcim ben kızımda gonphene le ilk tedavide hamile kaldım.doğumdan sonrada adetim düzensizleşince korktum tedaviyi erken başlatayım dedim.şimdi tekrar aynı tedaviyi istedim dr umdan.drum reçeteye gonaphene yazmış ecz cı serophene diye bir hap vermiş herşeyi diğeriyle aynı yalnız benim yumurtalar çok geç gelişiyo bu seferde drum az gelişmiş dedi çatlatma iğnesi vermedi.16 ıncı gün akıntım oldu ama kendiliğinden çatladı mı bilmiyorum..neyse hayırlısı canım senin tedavin nasıl?
slm arkadaşlar oğlum bir oğlum var 5 yaşında bizde kardeş istiyoruz oğluma tekrar hamile kalmak istiyorum sağlıklı ömürlü bir evladım daha olmasını istiyorum ama 7 aydır yokkk malesef inşallah en yakın zmanda allah tüm isteyen kullarını bu mübarek ayda 2. hamileliğini yaşatsın ellerimizi boş çevrimesin. bu mübarek ayda regl olmamak dileğiyle
Kaç aydır deniyosun canım...umarım çok beklemezsin...
çok erken degilmi daha dokuz aylık hemen olursa 1,5yas mı olacak benim 3yasında kızım daha erkenmı diye dusunuyorum zor olur bakabılırsenız kendınıze guvenıyorsunuz masallah allah hayırlısını versinarkadaşlar bundan 9 ay önce sezaryanla bi oluşum oldu.şimdi yine 2.düşünüyorum sizce çok mu erken.bu ay bende başladım çalışmalara ama içimde de bi korku var nedense..
çok erken degilmi daha dokuz aylık hemen olursa 1,5yas mı olacak benim 3yasında kızım daha erkenmı diye dusunuyorum zor olur bakabılırsenız kendınıze guvenıyorsunuz masallah allah hayırlısını versin
bencede daha çok erekn bari yaşı dolsun o daha ana kuzusu
benimde 2.sınıfa giden kızım var
16 aydır ugrasıyoruz
malesef olmuyor bugün regl günüm bakalım olacakmıyım
canım bende aynı durumdayım ..benim oğlumda 5 i bitirdi aslına bakarsan benim hesaplamalarıma göre şimdilerde çoktan bebişimi kucağıma alacaktım ama olmadı malesef....dediğin gibi hamile kal doğur kucağına al 7 yi geçer bile benim...çünkü hamiş kalacağım yok...ne yapalım kader kısmet deyip bekliyoruz işte....
CANIM ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN DEDİĞİN GİBİ TEDAVİNİN NE KADAR SÜRECEĞİ BELLİ OLMUYO....BEN SÖZDE HEMEN HAMİLE KALACAKTIM AMA İŞTE HERŞEY PLANLARA UYMUYO TAM 15 AY OLDU BEN HALA KALACAM...ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN....SEN NE TEDAVİSİ GÖRÜYORSUN MERAK ETTİM
bencede ara vermemek gerek ben asla istemiyorum diyordum 7 sene boyunca bilsem olmaycak daha evel isterdim ama ogluma hemen hamile kalmıstım tabi ozaman spiral denen illetle tanısmamıstım
GÜNAYDIN CANIM İYİYİZ SEN NASILSIN a.s.
bencede çok çok erken acelen ne yasın falan ilerimi ?arkadaşlar bundan 9 ay önce sezaryanla bi oluşum oldu.şimdi yine 2.düşünüyorum sizce çok mu erken.bu ay bende başladım çalışmalara ama içimde de bi korku var nedense..
pinar sana sunu soyliyim birinci sinif sende bilirsin çok zorlu geçziyor okuma yazma okula alısma vs o arada birde ikinci bebek zor olurdu diye dusunuorum isabet de olmus olabilir. sınıfta ikinci bebegi olan arkadaslar vardı çok zorlandılar buyuk çocukla ilgilenemedikleri için. bende oglum 4 e baslamadan birsene evel dogurmayı hedeflemistim artık çok geç hep derler ya 4 zor diye o sene en çok bana ihtiyacı olur dedim ama neyseki babasıda çok ilgili bebekle o mesgul olur ben yine derslere yardımcı olurum diyorumbenimde 2.sınıfa giden kızım var
16 aydır ugrasıyoruz
malesef olmuyor bugün regl günüm bakalım olacakmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?