- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
kızlar bende de durum pek iyii değil.çok sıkıntı stress yapıyorum..kızım kardeşini istiyor. bu ay olur diye diye bir yıl olucak ... aralarındaki yaş farkını düşündükçe daha kötü oluyorum.ne yapıcam ya..
valla peloshçum dedim ya bana hiç bişey söylemediler....gidicem bakalım..bende girmem ilişkiye o zaman.....ama adet bitiminden sonra 2 3 gün içinde çekileceği yazıyo kağıtta...zaten ona göre gün verdiler
rahim filmi cektireceğiniz ayı bos geçirmek zorunda kalmayın diye adet biter bitmez yumurta daha olgunlasmadan cekmek istiyorlar
çunku radyasyon veriyorlar ilac içeriginde radyasyon var içerde goruntu elde edilen sıvı radyasyon içeriyormus
dolayısıyla adet bitiminde yani 6-7.gunler gibi çekilmesi en ideali biliyorsunuz ymurta o gunlerden sonar olgunlasıyor.
ama iliskiye girmeden gel cekelim olayını hiç duymadım.
heja bir çcoc ugun var heralde o kac yasında ?
hosgeldin bu arada aramıza
haklısınız kızlar hevesi bırakın ben artık olmayacak fikrine bile alıştırdım kendimi....15 ay oldu artık adetime gün saymıyom varmı diye umutlar tükendi gibi...allahım bu mübarek ay hürmetine inşallah daha fazla bekletmez...
rahim filmi cektireceğiniz ayı bos geçirmek zorunda kalmayın diye adet biter bitmez yumurta daha olgunlasmadan cekmek istiyorlar
çunku radyasyon veriyorlar ilac içeriginde radyasyon var içerde goruntu elde edilen sıvı radyasyon içeriyormus
dolayısıyla adet bitiminde yani 6-7.gunler gibi çekilmesi en ideali biliyorsunuz ymurta o gunlerden sonar olgunlasıyor.
ama iliskiye girmeden gel cekelim olayını hiç duymadım.
zeynepçim ben kızımda 26 ay bekledim rahim filmleri yumurtlama tedavileri vs..bir sürü işlem gördüm artık bende saplantı olmuştu
adet olmam gereken gün tuvalete gidemiyordum kan göreceğim diye erteliyordum
adetin 21.günü progesteron bektırırdım en fazla 5-6 değer çıkardı en azından yumurtlama var diyebilmek için 10 en düşük değer oda çıkması gerekir normal yumurtlayanda bu 20 çıkar ......................
canım ne güzel yamışssın haklısın ama işte eşimde hareket sorunu var...bende şu an gözüken bi sorun yok...o yüzden rahim filmi çektiriyorum kafam rahat etsin diye....eğer ondada bişey çıkmazssa oluruna bırakacam inşallah...
benim 1 hafta geçti hiç geçmezdi günüm hamile moduna girmiştim ama maalesf buğün hasta oldum
benim 1 hafta geçti hiç geçmezdi günüm hamile moduna girmiştim ama maalesf buğün hasta oldum
zeynepcim dün beyaz sünen bi akıntım geldi bu konuda bilgin var mı? ya da bilgisi olanlar var mı kızlaaar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?