kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

al bendende o kadar pelosh.
7 sene asla ikinciyi istemedin 13 aydır da istiyrum ama yok olmuyor. dr lar 30 yasındayım diye beni çok kaale almıyor olur olur yasın kuçuk ne acelen var modundalar.
benim umudum iyice bitti gibi yani inanamıycam hamile oldugumu ougrendigimde sanırım insalah birgun oyle bir gun gelcekmi onuda bilmiyorum

valla peloshçum dedim ya bana hiç bişey söylemediler....gidicem bakalım..bende girmem ilişkiye o zaman.....ama adet bitiminden sonra 2 3 gün içinde çekileceği yazıyo kağıtta...zaten ona göre gün verdiler

rahim filmi cektireceğiniz ayı bos geçirmek zorunda kalmayın diye adet biter bitmez yumurta daha olgunlasmadan cekmek istiyorlar
çunku radyasyon veriyorlar ilac içeriginde radyasyon var içerde goruntu elde edilen sıvı radyasyon içeriyormus
dolayısıyla adet bitiminde yani 6-7.gunler gibi çekilmesi en ideali biliyorsunuz ymurta o gunlerden sonar olgunlasıyor.
ama iliskiye girmeden gel cekelim olayını hiç duymadım.

aslında öyle oması lazım esracım ama üniversitede çektireceğim için ancak boş gün bulup veriyolar...oda tam benim yumurtlama günüme rastladı malesef...o yüzden bu aydan hayır yok bana....

gwert................................30 Ağustos
Dilara80..............................1 Eylül
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
pınar77...............................8 Eylül
WANNABABY....................8 Eylül
savarona7778....................16 Eylül
tugbamurat........................15 Eylül
BTRKLC............................18 Eylül
esrako...............................19 Eylül
başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
zynp.ZEYNEP....................24 Eylül
heja...................................28 Eylül
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip

HAMİŞLER

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

zeynepçim ben kızımda 26 ay bekledim rahim filmleri yumurtlama tedavileri vs..bir sürü işlem gördüm artık bende saplantı olmuştu
adet olmam gereken gün tuvalete gidemiyordum kan göreceğim diye erteliyordum
adetin 21.günü progesteron bektırırdım en fazla 5-6 değer çıkardı en azından yumurtlama var diyebilmek için 10 en düşük değer oda çıkması gerekir normal yumurtlayanda bu 20 çıkar
aylarca uğraştım çok bunaldım baktım sadece eşimle çocuk için birlikte oluyoruz hadi yumurtlama zamanı otomatik ogün olacak ve zar zor yumurtluyordum hiç yumutlama akıntısı gelmezdi
en son o ay aşılama yapacaktık çok bunaldım yeter dedim o ay ailemin yanına izmire gittim vazgeçtim herşyden ve tatil sonunda kafamdan attığım umudumun bittiği anda hamileydim inanamadım
kızımı doğurduktan sonra herşey geçti ya öyle bir yumurtlamaya başladım ki servikal mukustan çamaşırım temiz kalmazdı ve progesteronum hep 20 nin üstünde çıkmaya başladı doktorum bile kaç sefer gittiysem şaşırırdı aman süper yumurtluyorsun dikkat et hamile kalırsın demeye başladı halbuki biz tedaviyle bile büyütemezdik yumurtaları...
bu düşük yaptığım hamileliğimdede korunmayı bıraktığım ay 1 korunmasızla hamile kaldım çünkü hiç kafama takmadım aklıma bile gelmedi hemen hamile kalacağım
sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem çocuk yapmal için eşinizle birlikte olmayın ve stres asla yapmayın stres yumurtlamayı baskılar hatta tamamen durdurur relax olun...hatta gün bile saymayın doğal akışına bırakın

ayrıca hamile olma riskide sıfır o dönemde
buda çok önemli...

gwert..................................1 Ekim
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip

HAMİŞLER

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

arkadaşlar benide listeye ekler misiniz?benim kızım 2 yaşında ,kızıma tedaviyle hamile kaldım,şimdi tekrar tedaviye başladım adet tarihim 20 ağustos..umudum yok ama hayırlısı bakalım..

raebzeh..............................20 Eylül
gwert..................................1 Ekim
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip

HAMİŞLER

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

zeynepcim teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz birden hamile kalıp beraberce kutlarız.

zeynepcim dün beyaz sünen bi akıntım geldi bu konuda bilgin var mı? ya da bilgisi olanlar var mı kızlaaar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…