kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaşalr ara sıra alıntı yapalım da listemiz kaybolmasın...
ben bi şey sorucam arkadaşalr size ateş ölçme yöntemini deneyen var mı deneyelim mi
ne dersiniz birbirimize ölçümlerimizi veririz

günaydın kızlar nasılsınız..umarım herkes iyidir..bayağıdır uğrayamadım ..küçük meleğim bronşit oldu onunla uğraşıyorum...hep aklımdasınız..çalışmalar nasıl gidiyor varmı güzel hamişlerimiz yoksa bile umudunuzu kaybetmeden yola devam...hepinizi öpüyorum...

arkadaşlar merhaba ..ben çin takvimini çok merak ediyorum.doğum tarihim 18.09.1981. son adet tarihim 26 şubat......ben hangi yaşa bakıcam anlamadım..birde son adetim 26 şubat ama yumurtlama günüm mart ayında hangi yaşa ve hangi aya bakıcam anlamadım..bilen arkadaşalr varsa beni bilgilendirirler mi

canım otomatik çin takvimleri var onlara bak onlar yaşı kendileri hesaoplıyor .hamile kaldığın ay mart olması lazım

oy burdada bebiş ısteyenler..ve ben her bebiş ısteyenlere yazdım bırseyler..bende 2.yı ıstıyorum kızlar..ama 1 ay once 2 aylık bebişi dusurdum.kurtaj oldum..tekrar hamıle olmayı çok ıstıyorum..

Lolo....................................10 Şubat
Naaz...................................26 Şubat
Heoz...................................28 Şubat
aysenfatos...........................1 Mar
aysima04.............................6 Mart
nur_ada................................14 Mart
zeyn77.................................15 Mart
karde....................................18 Mart
d_kupcu................................19 Mart
mse121822............................24 Mart
azize1...................................27 Mart
Raebzeh................................???
tds275042...............................1 Nisan

heoz arkadaşımızında adet olduğuna okumuştum ama diğer arkadaşlardan haber yokmu test tarihleri gelmiş inşallah hepimiz için en hayırlı zamanda gelir bebişler

slm canmm hayırlı olsun yeni listemiz.:lepi:

ay gecmis olsun canim benim
belki duymusundur ama eskilerden yeni hamisimiz balsurat nekadar sevindigimi anlatamam ya

valla canim hic bir bilgim yok
otamatik hesaplayici varmi onu bile bilmiyorum
sonucta sen gün gün atesini ölcmen gerek
biraz gebelik bölümünü gez bu ates ölcme yöntemi ismi altinda topikler var canim benim

kizlar galiba ben hamileyim

canın benim topiğe girdim öyle gezinirken senin yazını gördüm çok sevindim ah canım eskiler yavaş yavaş dökülmeye başladı bir ebrumuz kaldı inşallah ondanda gelicek hayırlı haberler testmi yaptın hadi anlat...

tatlim hic sorma ya sat8 subatti bugün bir arkadasin hamile oldugunu okudum evdede ucuz test vardi birtane genelde benim adetim hep gecikir aman bosver yapayim gitsin nasil olsa birsey cikmiycak aklimda kalmasin diye yaptim abdest aliyordum bittikten sonra nasilsa yoktur diye kafami bir cevirdim cift cizgi allah allah dedim kesin bu test yanlis hemen ögle namazini kildim dogru eczaneye gittim pahali test aldim yaptim ondada cift cizgi elim ayagim bosaldi agladim napicagimi sasirdim hemen doktorumu aradim haftaya carsambaya randevu verdi bilmiyorum acikcasi inanasim gelmiyor hala sanki rüyadayim insallah hersey gercektir bu sefer hayirlisiyla yavruma kavusurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…