- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.361
ayyyyyyyyy yemin ederim çok sevindim allah tamamına erdirsin:ecrin_bebek:tatlim hic sorma ya sat8 subatti bugün bir arkadasin hamile oldugunu okudum evdede ucuz test vardi birtane genelde benim adetim hep gecikir aman bosver yapayim gitsin nasil olsa birsey cikmiycak aklimda kalmasin diye yaptim abdest aliyordum bittikten sonra nasilsa yoktur diye kafami bir cevirdim cift cizgi allah allah dedim kesin bu test yanlis hemen ögle namazini kildim dogru eczaneye gittim pahali test aldim yaptim ondada cift cizgi elim ayagim bosaldi agladim napicagimi sasirdim hemen doktorumu aradim haftaya carsambaya randevu verdi bilmiyorum acikcasi inanasim gelmiyor hala sanki rüyadayim insallah hersey gercektir bu sefer hayirlisiyla yavruma kavusurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyyyyyyyy yemin ederim çok sevindim allah tamamına erdirsin:ecrin_bebek:
selam kader arkadaslarim allah razi olsun bütün güzel dilekleriniz icin birgün benim icinde böyle mesajlar yazilacagini hic düsünmemestim cok sükür rabbime aslinda hic umutsuz olmamak lazimmis herseyin bir zamani var demekki beni tanimayan arkadaslar vardir ben 16 senelik evliyim kizim nisanda 13yasina girecek daha önce iki düsügüm oldu bu ani senelerdir bekliyorum neolur dua edin benim icin bu sefer hersey yolunda gitsin bebegimi saglicakla kucagima alayim rabbim hepinizinde gönlüne göre versin
oy oy tebrik edirim allah tamamına erdirsin.kucagınada almayı nasip etsin...
ben iki kızımla ugraşmaktanpek giremiyorum.bazen okuyup çıkıyorum.çok sevindim.inşallah istelen çabalayan herkesin bebegi olur.hemmde tez vaaaakitte...
oy oy tebrik edirim allah tamamına erdirsin.kucagınada almayı nasip etsin...
ben iki kızımla ugraşmaktanpek giremiyorum.bazen okuyup çıkıyorum.çok sevindim.inşallah istelen çabalayan herkesin bebegi olur.hemmde tez vaaaakitte...
zeyn canım tebrik ederim ne mutlusundur sen şimdi..allahım kucağına almayıda nasip etsin..bekleyen ve isteyen tüm arkadaşlarımada rabbim tez zamanda nasip etsin..
canim sagol mutluluk nedemek sanki ayagim yerden kesildi ama doktora gitmeden rahat edemiycem zaten sadece burdaki arkadaslara ve esime söyledim kesinlesmeden kimseye birsey söylemekte istemiyorum
seni çok iyi anlıyorum canım..şimdi her ay başka heycanlar duyacaksın..ay bi kanda çıksa ondan sonra kesesini görsem sonra kalp atışını duysam diye diye bi bakmışsın meleğin kucağında..umarım herşey yolunda gider herşeyi gönlünce yaşarsın...
kizlar galiba ben hamileyim
çok tebrik ederim canımdarısı başımızaopuyorumnanaktan
hayirli cumalar canim sanada:Saruboceq:hayir getirsin hepimize inshayirli cumalar kizlar
arkadaslar günaydin nasilsiniz neden hic ugramiyorsunuz topike sohbet ederdik ben yarin gidicem doktora lütfen benim icinde dua edin hersey yolunda gitsin
tatlim hic sorma ya sat8 subatti bugün bir arkadasin hamile oldugunu okudum evdede ucuz test vardi birtane genelde benim adetim hep gecikir aman bosver yapayim gitsin nasil olsa birsey cikmiycak aklimda kalmasin diye yaptim abdest aliyordum bittikten sonra nasilsa yoktur diye kafami bir cevirdim cift cizgi allah allah dedim kesin bu test yanlis hemen ögle namazini kildim dogru eczaneye gittim pahali test aldim yaptim ondada cift cizgi elim ayagim bosaldi agladim napicagimi sasirdim hemen doktorumu aradim haftaya carsambaya randevu verdi bilmiyorum acikcasi inanasim gelmiyor hala sanki rüyadayim insallah hersey gercektir bu sefer hayirlisiyla yavruma kavusurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?