kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeyn77, tatlım hiç tanışmadık ama tebrik ederim, hayırlısı olsun inşallah sağlıklı ve uzun ömürlü bir bebişin olur, tekrar eşini ve seni tebrik ederim....

Ya gerçekten ben hamile haberi gördüğümde kendiminmiş gibi seviniyorum, ama biraz da içim burulmuyor değil ne yalan söyleyeyim (sakın kızmayın kızlar bana, ama elimde değil)

selam kader arkadaslarim allah razi olsun bütün güzel dilekleriniz icin birgün benim icinde böyle mesajlar yazilacagini hic düsünmemestim cok sükür rabbime aslinda hic umutsuz olmamak lazimmis herseyin bir zamani var demekki beni tanimayan arkadaslar vardir ben 16 senelik evliyim kizim nisanda 13yasina girecek daha önce iki düsügüm oldu bu ani senelerdir bekliyorum neolur dua edin benim icin bu sefer hersey yolunda gitsin bebegimi saglicakla kucagima alayim rabbim hepinizinde gönlüne göre versin

ayyyyyyyyy yemin ederim çok sevindim allah tamamına erdirsin:ecrin_bebek:

oy oy tebrik edirim allah tamamına erdirsin.kucagınada almayı nasip etsin...
ben iki kızımla ugraşmaktanpek giremiyorum.bazen okuyup çıkıyorum.çok sevindim.inşallah istelen çabalayan herkesin bebegi olur.hemmde tez vaaaakitte...

zeyn canım tebrik ederim ne mutlusundur sen şimdi..allahım kucağına almayıda nasip etsin..bekleyen ve isteyen tüm arkadaşlarımada rabbim tez zamanda nasip etsin..

canim cok sagol allah razi olsun

zeyn canım tebrik ederim ne mutlusundur sen şimdi..allahım kucağına almayıda nasip etsin..bekleyen ve isteyen tüm arkadaşlarımada rabbim tez zamanda nasip etsin..

canim sagol mutluluk nedemek sanki ayagim yerden kesildi ama doktora gitmeden rahat edemiycem zaten sadece burdaki arkadaslara ve esime söyledim kesinlesmeden kimseye birsey söylemekte istemiyorum

canim sagol mutluluk nedemek sanki ayagim yerden kesildi ama doktora gitmeden rahat edemiycem zaten sadece burdaki arkadaslara ve esime söyledim kesinlesmeden kimseye birsey söylemekte istemiyorum

seni çok iyi anlıyorum canım..şimdi her ay başka heycanlar duyacaksın..ay bi kanda çıksa ondan sonra kesesini görsem sonra kalp atışını duysam diye diye bi bakmışsın meleğin kucağında..umarım herşey yolunda gider herşeyi gönlünce yaşarsın...

canim haklisin valla simdi öyle tedirginimki daha doktorada gitmedim gittigimde olumsuz birseyle karsilasmak cok korkutuyor beni rabbim genede hakkimda hayirli olani nasip etsin senin kizda büyümüs cok seker masallah allahim esirgesin

kızlar kusura bakmayın açıköğretim sınavları yaklaştığı için ders çalışmaktan giremedim forumlara
yeni adet tarihim 28 mart gelmezse sevinicem artıkıneyvahedigeldismile

arkadaslar günaydin nasilsiniz neden hic ugramiyorsunuz topike sohbet ederdik ben yarin gidicem doktora lütfen benim icinde dua edin hersey yolunda gitsin

ŞenizŞenizŞenizŞeniz:teytey::teytey::teytey::teytey:

tebrik ederim canıııımmmm...ŞenizŞenizinşallah dr dan güzel haberlerle gelirsin bacıımmm....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yeni gördüm yazınıbilmiyorumkismilekusura bakma canım...listeye ekleyim seni dur:teytey::teytey::teytey:bu ay ilaç denemiştin sanırım,bana sitenin adresini verir misin zeyn canıııımmm...

sorma zelişim bi ben kaldım eskilerden :a015::a015::gitme:bu gidişle de zor gibi görünüyo banamafoldumbenmafoldumben

öptüm canlarıııımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…