kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar selam arada bu topiği takip ediyorum bizde ikinci bebeği düşünüyoruz ama 2 senedir korunmuyoruz anacak hala olmadı bişey sorucam sizlere şimdi ben bu hafta sonu hsg (rahim filmi ) filmi çektirecem aranızda bunu yaptıran varmı nasıl bir operasyon bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen ben internetten araştırıdm ama birebir yaptıran birisinden de nasıl yapılduığına dair öğrenmek isterim rabbim işlalah bizlerede en kısa zaman da ikinci meleklerimize kavuşmayı nasip eder:Saruboceq:

merhaba canım ben geçen ay çektim beni çok korkutmuşlardı ağrı olacak anestesi al diye ama bneim doktorum gerek yok 5 dakiklaık işlem az ağrın olur dedi ama kendini kasma dedi ve çok güzel geçti ama kasarsan tüplerin açık olsa bile kapalı çıka biliyormuş rahime sıvı veriliyor tüplerden karın boşluğuna geçiyor ilaç gebe kalmkta çok iyi bir yöntem sorun varsada orda belli oluyor işalhh seninde sonuçların güzel çıkar

Merhaba arakadaşlar,,

zenan arkadaşımıza çok üzüldüm, rabbim kimseye göstermesin evlat acısı
allahım yavrularımıza uzun uzun ömürler sağlıklı güzel ömürler versin.
Bunlarda bize ders olsun o da ayrı mevzu.

Listeyi reabzeh sen güzel yaparsın sen tutuver bacım olur mu ....
2. Bebeğine kavuşanlar sizde bize umut oluyosunuz lütfen yaşadıklarınızı parylaşın

herkese iyi günler .....

teşekkürler canım cevabın için a.s ben de netten araştırıdım da açıkcası korktum biraz işte lokal ya da genel anestezi uygalanabiliyo falan diyince içime korku düştü bir de sizlere sorayım dedim bu filmi çektirenlerden öğreneyim diye peki işlem 5 dk falan mı sürüyo ve işlem bittikten sonra insanın durumu nasıl oluyo rahimde ağrı sızı ya da ne bileyim yüreyememe gibi bi sorun oluyomu bilmiyorumkismile

canım bende 2 ay önce çektirdim o filmi..ama ben ölümlerden ölüm beğendim...kişiden kişiye değişiyomuş..birde yaptırdığın yerde önemliymiş...ben sezeryanla doğum yaptım...böyle bir acı yaşamadım...gözünü korkutmak istemezdim ama benim yaşadıklarım bunlar güzelim..

hayırlısı artık napalım yaşıyacağımız varsa yaşıcaz onu sizin nasıl çıktı tüpler varmı bi sorun pekibilmiyorumkismile

canım ben haziranda çekinmiştim hsg yi:hulya:bende senin gibi korktum çok araştırdım nette.dr anestezi uygulamıycam dedi bana..röntgen masasının üstüne sırtüstü yatıyosun muayene pozisyonunda dr önce rahmi bir aletle tutuyo biraz o zaman acı oluyo sonra ilaç veriliyo birazda bu sefer ağrın oluyo aynı adet sancısı gibiyerimsenibenarada filmi çekiyorlar hızlıca..inşallah tüplerin açık ve temiz çıkar canım..benimde temiz çıktı..ama hamile kalamadım..rahim ters olduğu için zor hamile kalıcam sanırım..dua edelim birbirimiz için bu mübarek ayda inşallah hepimiz hamile kalırız canlarııımmmm:Saruboceq::Saruboceq:Rabbim yar ve yardımcın olsun canım..gelişmelerden haberdar et olur muyerimsenibenolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

hoşgeldin canıım..olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanlisteyle ilgilenmeyi düşünüyorum ama eski liste çok gerilerde kaldı..yeni liste hazırlasam diğer kızlar kızabilir bizi unuttular diye..:kedi:ama liste oluşturmaya çalışıcam inşallah..yerimseniben

hoşgeldin canıım..olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanlisteyle ilgilenmeyi düşünüyorum ama eski liste çok gerilerde kaldı..yeni liste hazırlasam diğer kızlar kızabilir bizi unuttular diye..:kedi:ama liste oluşturmaya çalışıcam inşallah..yerimseniben[/QUOTE]

bencede oluşturalım cnm..
İsterseniz bende yapa bilirim
Liste olunca daha iyi oluyoooor....
Kesinlikle opuyorumnanaktan

Aslında bence en iyisi yeni topik açmak....
En baştan oradanda başlaya biliriz hep beraber zemuszemus

Aslında bence en iyisi yeni topik açmak....
En baştan oradanda başlaya biliriz hep beraber zemuszemus

denizcim canım listeyi hazırlayabilirsen çok sevinirim..Şenizolumunekankayizsmileben pek ilgilenemiyorum :kedi:ama senin işin olduğu zamanlar ben yardımcı olurum listeye eklemedeyerimseniben

denizcim canım listeyi hazırlayabilirsen çok sevinirim..Şenizolumunekankayizsmileben pek ilgilenemiyorum :kedi:ama senin işin olduğu zamanlar ben yardımcı olurum listeye eklemedeyerimseniben

Tamam olur hazırlarım ama en baş sayfada olmadıktan sonra bence düzgün olmayacak..
O yüzden aynı isimde yeni topik açalım diyorum ben bilmiyorumkismile

Herkeze iyi akşamlar.... Yarın görüşmek üzere.... Öpüldünüzzzzz opuyorumnanaktan

Herkeze iyi akşamlar.... Yarın görüşmek üzere.... Öpüldünüzzzzz opuyorumnanaktan

canım benide yaz uğurlu listeneolumunekankayizsmileŞeniz..

beklenen adet tarihi 16 Eylül..
adım Ebru,yaşım 25..sat 18 Ağustos
kiloyu yazmasam olur mubilmiyorumkismile:kedi:86 kiloyum ama bu 6 kilo vermiş halimakannehir
çocuk sayısı 1 ..beklenen ay sayısı..2 sene diyelim..kızım 2 yaşındayken korunmayı bıraktık..ama olmadıboshayallersmile..sağol denizcim..listen hayırlı uğurlu olsun canııımmmŞenizopuyorumnanaktan..inşallah listemiz hamişlerle ikizlerle dolar taşar...amiiiiiiiiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq::enbuyukkk:

Tamam olur hazırlarım ama en baş sayfada olmadıktan sonra bence düzgün olmayacak..
O yüzden aynı isimde yeni topik açalım diyorum ben bilmiyorumkismile

evet bencede ilk sayfada liste olması daha güzel olur.. ve birbirimizi de tanımış oluruz

yeni topiğin ismi
"Yavrularına kardeş isteyen anneler"
olsa nasıl olur :lepi:

canım çok teşekkürler içimi rahatlattın gerçekten :1hug: işallah bi sorun çıkmaz temiz çıkar sonuçlarım daa:Saruboceq:

evet bencede ilk sayfada liste olması daha güzel olur.. ve birbirimizi de tanımış oluruz

yeni topiğin ismi
"Yavrularına kardeş isteyen anneler"
olsa nasıl olur :lepi:

bencede güzel olur bu isimleyerimsenibenyeni topik aslında iyi olur ama zeynepciğim ne der acaba:kedi:kızar mı bize..gerçi eskilerden bikaç kişi kaldık diğer kızlar tekrar anne oldular opuyorumnanaktanbencede yeni topik açabiliriz..ama zeyneeeppciiiimmm canım gel topiğede senden izin alalım canıım..bilmiyorumkismileyerimseniben..

benide eklermsiniz arkadaşlar listeye...
SAT 12 Ağustos
BAT 10 Eylül
YAŞ 35
ÇOCUK DURUMU 1 kızım var 9 yaşında
16 aydır bekleniyor
60 kilo

benide ekleyin kızlar
adım ayşe yaş 22
son adet 21 ağustos
beklenmeyen adet 20 eylül
4 yaşında oğlum var 67 kilo bir yıldır istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…