merhaba kızlar, sizlerden beni bilen yoktur, belki batuhanım hatırlaryabilir ama, ben ağustostan beri üyeyim, ancak eylülden beri hiç yazmadım, ama ara sıra takip ediyorum hepinizi. Öncelikle bütün Hamileleri tebrik ederim, ama bu akşam ne oldu bilmem çok fena oldu içim sanki isyan gibi bir his... tabii hemen toparladım kafayı Allahım isyankarlardan etmesin hiç birimizi.. Aslında çok negatifim ben bu ay, hiçbir belirtim yok ateşim berbat, ama nedense takılmıyorum belirtilere yani siteden okuduğum kadarıyla bazı belirtiler adetin habercisi de olabildiği için ve buradaki arkadaşlar belirtileri dikkate alınarak hamile olduğunu düşünüp daha sonra da hüsrana uğradıkları için ben de takmıyorum bu belirtileri... Çünkü biliyorum ki bu ay da olmayacak en azından kendimi hazırlayayım diyorum, aslında daha çok yeni deniyoruz, yani bilinçli olarak ve planlı istikrarlı olarak bu üçüncü ayımız, buradaki diğer sevgili arkadaşlarımızı üzmek istemem diyeceksiniz ki daha duuuurrrrr bakalım... Ama yaşım geçtiği için de hayırlı vakti ne zaman ise o zaman versin Allah diyorum ama içimden de ah bu ay olsaydı diye geçirmiyorum değil hani... Benim sat 21 Ekim, iki aydır 28 günde oluyor,, öncesinde 25-26 gün olurdu ama iki aydır sektirmedi, hesaplayıcılara göre 17 Kasım beklenen yani beklemediğim ama nedense geleceğine inandığım günüm... Yani son 3 güne girdik işte, biliyorum çok uzun ama dertleşmek istedim sizlerle, insan bunları kimseyle konuşamıyor ki, zaten anlatsam da anlamazlar, bu site dışındaki insanlar ne ovulasyon testini ne de ateş ölçme tekniklerini bilmez, çünkü etrafımdaki herkes istediği zamanda hamile kalmış beklemeden, ne yapalım kader diyoruz işte, herkese iyi günler olsun, hamileler bol olsun, bebişler hemencecik gelsin Ya Rabbim...