kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi akşamlar arkadaşlar bugün dr.gitim 5haftalık mışım keseyi gördük çok şükür...
haftaya kalp atışını duycaz dr.çağırdı...ama bisorun var dünden beri lekelenmeler oluyo çok korkuyorum bişey olcak diye. dr.hap verdi inşallah iyi gelir.

cok sevindim adina canim
malesef bir bilgim yok ama bence doktorunu ara ve sor sakaya gelmez bu durumlaropuyorumnanaktan

canım korkma ılk aylarda bendede oldu lekelenme kesede ayrılma olmuştu progestan kullandım 10gun sadece tuvalet için kalktım cok sukur bırlestı gerı kese sırt üstu yat ayaklarını kaldır zorunda olmadıkca kalkma ınsallah gecer

aliyecim seninde az kaldi bakalim sira sende hadi opuyorumnanaktan
dogumun nasil olacak senin normal? sezeryan?

merhaba hanımlar benim yeni tarihim 04 aralık ...hadi bakalım umut dolu yeni bir aya.... inşallah herkes en hayırlı zaman da ve sağlıkla ikinci meleklerine kavuşur

cok sevindim adina canim
malesef bir bilgim yok ama bence doktorunu ara ve sor sakaya gelmez bu durumlaropuyorumnanaktan

aliyecim seninde az kaldi bakalim sira sende hadi opuyorumnanaktan
dogumun nasil olacak senin normal? sezeryan?

evet canım az kaldı dun dr gıttık 2836gr olmuş ogluşum:nazar:bEn hıc kılo almadım aksıne cok zayıfladım sukur bebek normal sezeryan olacak ılkı sezeryandı aralıgın 7sınden sonra alıcak bakalkım saglıkla gelsın senınde saglıkla sorunsuz gecsın gunlerınopuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba şeker yüklemesi yapıldı ve şekerim 171 çıktı doktor yüksek dedi yarın tekrar gitcem heralde tekkrar yapılacak kesin belli olur yaptıran varmı kaç çıktı cevaplarsanız sevinirim

evet canım az kaldı dun dr gıttık 2836gr olmuş ogluşum:nazar:bEn hıc kılo almadım aksıne cok zayıfladım sukur bebek normal sezeryan olacak ılkı sezeryandı aralıgın 7sınden sonra alıcak bakalkım saglıkla gelsın senınde saglıkla sorunsuz gecsın gunlerınopuyorumnanaktan

mansallah yavruna canim:nazar:
bende 6 kilo verdim bu sürecte ama bebegim simdiki hal cok sükür iyi
sali günü kontrolum var sonucunu yazarim buraya canimopuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba şeker yüklemesi yapıldı ve şekerim 171 çıktı doktor yüksek dedi yarın tekrar gitcem heralde tekkrar yapılacak kesin belli olur yaptıran varmı kaç çıktı cevaplarsanız sevinirim

daha yapilmadi canim benim
24-26 haftalik arasi yapiliyor sanirim tam bilgimde yok
unutmusum herseyi valla

merhaba kızlar aliye ve zühal korunmayı bıraktıktan nekadar zaman sonra hamile kaldınız ilk çocuklarınız kaç yaşında bende 3 aydır korunmuyorm oğluma kerdeş istiyorum ama olmuyor

merhaba kızlar aliye ve zühal korunmayı bıraktıktan nekadar zaman sonra hamile kaldınız ilk çocuklarınız kaç yaşında bende 3 aydır korunmuyorm oğluma kerdeş istiyorum ama olmuyor

canim ben 18 ay derken hamile kaldim
bence az daha sabir et eminim ikinci melegin fazla bekletmeyecektir seni
ayrica oglum su an 2 yasinda ama ondada 6 sene bekledigim icin fazla arasi olsun istemedim ve 18 ay derken hamile kaldim

merhaba ben hapla korunuyordum 2.ayda kaldım kızım 5 yaşında bence kafana takma herşeyin bir zamanı vardır rahat ol herkesin bünyesi farklı ben 6 ay olmaz diyordum hiç beklemiyordum şimdi 26 haftalık oldu

Merhaba ben korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım kızıma şimdi 4.5 yaşında, ona kardeş için 7 aydır uğraşıyoruz hala 2.bebeğime kavuşamadım.:çok üzgünüm:

benim 4yasında kızımvar korunmayı bıraktıktan 8cı ayda tedavıyle oldu catlama ignesi ile oldu ılkımde catlama ıgnesıyle oldugu için 2cıyıde dr hemen tedavıye basladı ılk tedavıde oldu

merhaba kızlar, sizlerden beni bilen yoktur, belki batuhanım hatırlaryabilir ama, ben ağustostan beri üyeyim, ancak eylülden beri hiç yazmadım, ama ara sıra takip ediyorum hepinizi. Öncelikle bütün Hamileleri tebrik ederim, ama bu akşam ne oldu bilmem çok fena oldu içim sanki isyan gibi bir his... tabii hemen toparladım kafayı Allahım isyankarlardan etmesin hiç birimizi.. Aslında çok negatifim ben bu ay, hiçbir belirtim yok ateşim berbat, ama nedense takılmıyorum belirtilere yani siteden okuduğum kadarıyla bazı belirtiler adetin habercisi de olabildiği için ve buradaki arkadaşlar belirtileri dikkate alınarak hamile olduğunu düşünüp daha sonra da hüsrana uğradıkları için ben de takmıyorum bu belirtileri... Çünkü biliyorum ki bu ay da olmayacak en azından kendimi hazırlayayım diyorum, aslında daha çok yeni deniyoruz, yani bilinçli olarak ve planlı istikrarlı olarak bu üçüncü ayımız, buradaki diğer sevgili arkadaşlarımızı üzmek istemem diyeceksiniz ki daha duuuurrrrr bakalım... Ama yaşım geçtiği için de hayırlı vakti ne zaman ise o zaman versin Allah diyorum ama içimden de ah bu ay olsaydı diye geçirmiyorum değil hani... Benim sat 21 Ekim, iki aydır 28 günde oluyor,, öncesinde 25-26 gün olurdu ama iki aydır sektirmedi, hesaplayıcılara göre 17 Kasım beklenen yani beklemediğim ama nedense geleceğine inandığım günüm... Yani son 3 güne girdik işte, biliyorum çok uzun ama dertleşmek istedim sizlerle, insan bunları kimseyle konuşamıyor ki, zaten anlatsam da anlamazlar, bu site dışındaki insanlar ne ovulasyon testini ne de ateş ölçme tekniklerini bilmez, çünkü etrafımdaki herkes istediği zamanda hamile kalmış beklemeden, ne yapalım kader diyoruz işte, herkese iyi günler olsun, hamileler bol olsun, bebişler hemencecik gelsin Ya Rabbim...

açıklamalarınız icin teşekkür ederim kızlar kasıklarım çok ağrıyor sanırım yumurtlama günlerim bakalım birer birer duyarız umarım hamiş haberlerini

merhaba kızlar, sizlerden beni bilen yoktur, belki batuhanım hatırlaryabilir ama, ben ağustostan beri üyeyim, ancak eylülden beri hiç yazmadım, ama ara sıra takip ediyorum hepinizi. Öncelikle bütün Hamileleri tebrik ederim, ama bu akşam ne oldu bilmem çok fena oldu içim sanki isyan gibi bir his... tabii hemen toparladım kafayı Allahım isyankarlardan etmesin hiç birimizi.. Aslında çok negatifim ben bu ay, hiçbir belirtim yok ateşim berbat, ama nedense takılmıyorum belirtilere yani siteden okuduğum kadarıyla bazı belirtiler adetin habercisi de olabildiği için ve buradaki arkadaşlar belirtileri dikkate alınarak hamile olduğunu düşünüp daha sonra da hüsrana uğradıkları için ben de takmıyorum bu belirtileri... Çünkü biliyorum ki bu ay da olmayacak en azından kendimi hazırlayayım diyorum, aslında daha çok yeni deniyoruz, yani bilinçli olarak ve planlı istikrarlı olarak bu üçüncü ayımız, buradaki diğer sevgili arkadaşlarımızı üzmek istemem diyeceksiniz ki daha duuuurrrrr bakalım... Ama yaşım geçtiği için de hayırlı vakti ne zaman ise o zaman versin Allah diyorum ama içimden de ah bu ay olsaydı diye geçirmiyorum değil hani... Benim sat 21 Ekim, iki aydır 28 günde oluyor,, öncesinde 25-26 gün olurdu ama iki aydır sektirmedi, hesaplayıcılara göre 17 Kasım beklenen yani beklemediğim ama nedense geleceğine inandığım günüm... Yani son 3 güne girdik işte, biliyorum çok uzun ama dertleşmek istedim sizlerle, insan bunları kimseyle konuşamıyor ki, zaten anlatsam da anlamazlar, bu site dışındaki insanlar ne ovulasyon testini ne de ateş ölçme tekniklerini bilmez, çünkü etrafımdaki herkes istediği zamanda hamile kalmış beklemeden, ne yapalım kader diyoruz işte, herkese iyi günler olsun, hamileler bol olsun, bebişler hemencecik gelsin Ya Rabbim...

Merhaba Hatunsultan ben de 18 ekimde kayıt oldum yeniyim. Dediğin gibi kimse buradakiler gibi bilgili değil benim çevremde aynı şekilde kimse ile burada yazıştığın gibi açık konuşamıyorsun. Ben de kızıma kardeş istiyorum yaşım geçtiği içim bende bir an önce olsun istiyoruz bu ay 7.denememiz ben Eylül de kimyasal gebelik geçirdim 25-26 gün süren periyodum ilk defa geçen ay 28 oldu bu ay da 28 gün sürerse 22 Kasım da o beklemediğim gün gelecek. Bu ay çok kafama takdım yine olmayacak gibi hissediyorum. sanki 10 Kasım da akşam üzeri gibi yumurtladığımı hissettim sol tarafımda hafif kasığıma vuran bir ağrı oldu eğer öyle ise iki gün önceki ilişkinin o güne bir faydası olur mu bilmiyorum. Eşimde ikinciye çok sıcak bakmıyor ben istiyorum diye deniyoruz, o nedenle o akşam istekli değildi. 10 Kasım da da çalışsaydık iyi olacaktı..ama çok umutlu değilim ..Doktora yapmak neredeyse çocuk yapmak yanında daha kolay galiba ilkini yaptım ama bu ikinci beni süründürüyor resmen. Bu arada ben ilkine 35 yaşında 3. ayda hamile kalmıştım şimdi kızım 4.5 yaşında 40 yaşındayım artık, hormaon teslerim iyi çıktı doktorum olur diyor ama 7 ay oldu bilmiyorum..:çok üzgünüm:

ebrucum benimkiler eken geldi artık aralık 15 yazarsan sevinirim 8 sene önce yarın yani 15 kasımda benimde dogum günümde kızıa hamile oldugumu ögrenmiştim 4 senedir 15 kasım gelince acaba tekrar aynı sevinci yaşayacakmıyım diye bekliyorum olmuyo aralıkta eşimin dogum günü belki 2. eşime hediye olur diyorum oda olmuyo bakalım inşallah bu sene gerçekleşir beklentilerim kızım bana hediye 2.de ona hediye olur tabi hersene hüsranla sonuçlanıyor ama bu sefer kıracam şeytanın bacagını
yeni gelen arkadaşşlarda sizlerde hoş geldiniz bu site size ugurlu gelir de hamile kalırsınız am sakın ben ve benimgibi bir kaç arkadaş var bizlerden umutsuzluga kapılmayın yani istisnalar kaide bozmaz biz böle bkeliyoz 4 sene oldu artık kendi kendime kesin kararımı verdim 2010 daböle bi beklentim olmıcak

slm arkadaslar bende bu topigi yeni fark edenlerdenim benimde 7 yasinda bi oglum var oglum 3 yasina girip kres dönemi baslayinca bende artik 2.ciyi düsündüm ama malesefki su 4 yil icerisinde 5 tane bebek kaybim oldu herseferinde umutlandim cok yiprandim son düsügüm eylül ayinda oldu cok arastirmadan gectim suan yine bekledigim tahlil sonuclarim var olumlu cikarsa bende 2. bebegi cok istiyorum deniycem ama kesin bi teshis konulmassa artik deneyecegimi zannetmiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin yavrularimizi kardessiz koymasin ins:Saruboceq:

evet canim seni cok iyi hatirliyorum
fazla takmaman aslinda bir avantaj senin icin nekadar umursamaz olursan
okadar cabuk geliyor inanki bebisler umarim bu ay senden cooooooook güzel haberler aliriz belirtilere ben pek inanmiyorum canim
bitek su kasik batmasi vs bunlara inaniyorum
neden dersen ben oglumda sadece gögüs sancisi cektim oda olmasa inan hamile olacagim aklimin ucunda bile olmazdi
ama bu sene tatile gittim gezdim tozdum eglendim hic bir yerimde birsey yoktu
ki burdan gitmeden adet gördüm ama orda görümcemin sayesinde test yaptim ve tarihim 2 gün gecmisti ki ben herzaman adetim düzensizdir
neyse yaptik testi ve iki cizgiyi gördük
anlatmak istedigim oglumda olan herseyin bunda tersini yasiyorum
migde bulantisi neden ögrendikten sonra basladi anlayacan canim canini sykma ve eminim bu ay olmasa bile en yakin zamanda senden cok güzel haberler alacazopuyorumnanaktan

bende 3. bebişi istiyorum kızlar Allah yardımcımız olsun inşallah

bende ıstıyorum 2. bebişi..allah ısteyen herkese nasıp etsın...

insallah bekletmeden gelir bebisleriniz hosgeldiniz aramizaopuyorumnanaktan

ebrucum benimkiler eken geldi artık aralık 15 yazarsan sevinirim 8 sene önce yarın yani 15 kasımda benimde dogum günümde kızıa hamile oldugumu ögrenmiştim 4 senedir 15 kasım gelince acaba tekrar aynı sevinci yaşayacakmıyım diye bekliyorum olmuyo aralıkta eşimin dogum günü belki 2. eşime hediye olur diyorum oda olmuyo bakalım inşallah bu sene gerçekleşir beklentilerim kızım bana hediye 2.de ona hediye olur tabi hersene hüsranla sonuçlanıyor ama bu sefer kıracam şeytanın bacagını
yeni gelen arkadaşşlarda sizlerde hoş geldiniz bu site size ugurlu gelir de hamile kalırsınız am sakın ben ve benimgibi bir kaç arkadaş var bizlerden umutsuzluga kapılmayın yani istisnalar kaide bozmaz biz böle bkeliyoz 4 sene oldu artık kendi kendime kesin kararımı verdim 2010 daböle bi beklentim olmıcak

insallah en yakin zamanda tekrar o sevinci yasarsin canimopuyorumnanaktan
ayrica dogum günün kutlu olsun simdiden

slm arkadaslar bende bu topigi yeni fark edenlerdenim benimde 7 yasinda bi oglum var oglum 3 yasina girip kres dönemi baslayinca bende artik 2.ciyi düsündüm ama malesefki su 4 yil icerisinde 5 tane bebek kaybim oldu herseferinde umutlandim cok yiprandim son düsügüm eylül ayinda oldu cok arastirmadan gectim suan yine bekledigim tahlil sonuclarim var olumlu cikarsa bende 2. bebegi cok istiyorum deniycem ama kesin bi teshis konulmassa artik deneyecegimi zannetmiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin yavrularimizi kardessiz koymasin ins:Saruboceq:

gecmis olsun canim insallah en yakin zamanda hamis kalirsin ve bebegin syki syki tutunur sanaa.s.

evet canim seni cok iyi hatirliyorum
fazla takmaman aslinda bir avantaj senin icin nekadar umursamaz olursan
okadar cabuk geliyor inanki bebisler umarim bu ay senden cooooooook güzel haberler aliriz belirtilere ben pek inanmiyorum canim
bitek su kasik batmasi vs bunlara inaniyorum
neden dersen ben oglumda sadece gögüs sancisi cektim oda olmasa inan hamile olacagim aklimin ucunda bile olmazdi
ama bu sene tatile gittim gezdim tozdum eglendim hic bir yerimde birsey yoktu
ki burdan gitmeden adet gördüm ama orda görümcemin sayesinde test yaptim ve tarihim 2 gün gecmisti ki ben herzaman adetim düzensizdir
neyse yaptik testi ve iki cizgiyi gördük
anlatmak istedigim oglumda olan herseyin bunda tersini yasiyorum
migde bulantisi neden ögrendikten sonra basladi anlayacan canim canini sykma ve eminim bu ay olmasa bile en yakin zamanda senden cok güzel haberler alacazopuyorumnanaktan

insallah bekletmeden gelir bebisleriniz hosgeldiniz aramizaopuyorumnanaktan

insallah en yakin zamanda tekrar o sevinci yasarsin canimopuyorumnanaktan
ayrica dogum günün kutlu olsun simdiden

gecmis olsun canim insallah en yakin zamanda hamis kalirsin ve bebegin syki syki tutunur sanaa.s.
sagol cnm insallah bizimde dilegimiz bu rabbimden:Saruboceq:

Back
X