kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

benim tahlil sonucu sirketten tam çıkmadan once zar zor faks seklinde geldi yuregim duracaktı ve deger 49,64 e yukselmis. dr u aradım harika gidiyor dedi cuma tekrarlayalım dedi seyrine bakmakacısından
ne deolsa tektupum var allah korusun dikkatli davranmalıyım amaartık resmen hamileyim diyebilirim ben bile inanamıyorum
16. ayda oldu oglum ilk istedigim ay olmustu ve ben artıkmucuze bu benasla kalamıycam falan diye dusunmeye baslamıstım hiç belli olmuyor ve buis yine sivilcem cıktı atesim dusuk seyrediyor teksomut olay kan tahlili

:nazar:canım hayırlıugurlu olsun bebegin kazasız belasız kucagına almayı nasip etsim:nazar::nazar:

zeynepim kızz agzından bal damlıyor sankiii...inşallah canım benim..bak bugün 10 gün oldu iğne vurulalı hala agrım var..hele bugün benim afacan beni çok yordu..evi temizliyodum bende yapacam silecem dedi..içine batırma dedim ben yemek ısıtmaya gittim batırmış sıkmaya çalışıyor var gücüyle sonrada kova tepetaklak olmuş ..yatak odamın mobilyaları bazanın altı halılar hep ıslandı..akşama kadar onla uğraştım..dövmedim ama çok bagırdım..oda çok agladı anne ben sakarım diyor bide..sonrada pişman oldum bagırdığıma..temizlik bitti ama şuan öyle yorgun öyle agrım varki karnımda kasıklarımda..

canım belirtilerin çok güzel inşallah böyle devam ederde sonu hayırlı gelir...malesef bu bacaksızlar bazen gerçekten canımıza okuyolar...bağırıp çağırıyoruz onlara ama sonra çok pişman oluyoruz...hele ben uyuduğu zaman oğluma bi bakıyom allahım diyom böyle tatlı bişeye nasıl kızıyorum...ama uyanınca herşey eski haline geri dönüyo..:jeyyar:.eşkiya bunlar eşkiya...:roflol::roflol:

benim tahlil sonucu sirketten tam çıkmadan once zar zor faks seklinde geldi yuregim duracaktı ve deger 49,64 e yukselmis. dr u aradım harika gidiyor dedi cuma tekrarlayalım dedi seyrine bakmakacısından
ne deolsa tektupum var allah korusun dikkatli davranmalıyım amaartık resmen hamileyim diyebilirim ben bile inanamıyorum
16. ayda oldu oglum ilk istedigim ay olmustu ve ben artıkmucuze bu benasla kalamıycam falan diye dusunmeye baslamıstım hiç belli olmuyor ve buis yine sivilcem cıktı atesim dusuk seyrediyor teksomut olay kan tahlili

canım gözün aydın için rahatlamıştır...inşallah böyle devam edecek...kendine çok dikkat et...artık bebekli bir annesin...hiç belirtin varmı esracım...yani hissediyomusun hamile olduğunu...

Bende ikiciyi yaz başından beri deniyorum 2 aydırda iğne oluyorum ama gelen giden yok arkadaşlar, benide alın listeye

canım hoşgeldin aramıza tarihini söylersen senide listeye alırız..a.s..

günaydın kızlar...işe başlamadan size bi selam vereyim dedim sonra fırsatım olmuyor ama hepinizin mesajlarını okuyorum. Ya bugün benim çok fazla kasığım ağırıyo yürürken canım yanıyor özellikle sağ tarafım üşüttümmü acaba? Başka şeylere yoramıyorum hemen kesin üşüttüm galiba diyorum. Geçen hafta dr. a gitmiştim tam yumurtlama dönemim şu an çalışma yapıyoruz perşembe günüde kontrole çağırdı bakalım hayırlısı. Hepinizi öpüyorum....

merhaba hepinize ben siğildi yaradı derken bir süre ara verdi çalışmalara hepsini yaktırdım geçen ay
bu ay başlıcam çalışmalara tekrar bakalım ya nasip.
son adetim 28 kasımdı sanırım bir sonraki 27 aralık olur bakalım

zeynepcim ya hiç birsey hissetmiorum desem:)
arada aklıma geliyor gulumsuyorum
sabah gozumu acıyorum ben hamilemiyim simdi ya inanılmaz falan oluoyurm
artık bebis var karnında iyi bak vs cumleleri banamı dendi diye irkiliyorum ve garip bir sekilde utanıyorum sanki hani ne bilim çok unutmusum bu duyguları. kendime hamileligi yakıstıramıyrummuyum neyim
:)

slm kızlar sevil aramıza hoşgeldin hani liste yok artık göremiyorum benim adet tarihim 10 aralık az kaldı hadi hayırlısı

esrako canım nasıl yani birşey hissetmiyorsun..hamilelik belirtileri yok mu biraz..peki nasıl anladın canım..

esrako canım nasıl yani birşey hissetmiyorsun..hamilelik belirtileri yok mu biraz..peki nasıl anladın canım..

canım ben yumurta takibi yaptırdıgım için dr catlatma ignesini verdi bugun vurul on gun sonra goruselim dedi on gun sonra gidince yani bu geçtigimiz ctesi gunu kan tahlili istedi ve degerim 10,81 cıktı. iki gun sonra tekrar yaptık dr istegi uzerine yani dun 49,64 cıktı degğrim çok guzel dedi dr cuma gunu tekrar kan tahlil i yaptıracagım iste. bu sekilde anladım daha adetim 6 aralık gibi yoksa ama evde idrar tahlilide yaptım dun aksam orda da silik de olsa çok belirgin çıktı. niye yaptın idrar tahlili diyceksiniz evde 7-8 tane tahlilim var her gun yapıyorum :) o iki cizgiyi gorme keyfini yasamak istiyorum kan tahlili çıktısı beni tatmin etmiyor o goruntuyu gormek için 16 ay bekledim sonuçta

esra ben yumurta takibi yaptırmadım iğnede yaptırmadım bu cumartesi dokyora gittim yumurtan çatlamış içi sıvı dolu dedi ben kist için gitmiştim o gün ilişkiye giremedik ertesi gece girdik inşallah tutar bide benim gögüslerim cok sızlıyor 10 aralık adet tarihim erken gibi geliyor gögüs sızlamam inşallah bende hamile olurumda bir kutu testi sırf o iki çizgi için harcarım senin adınada çok sevindim

idayre keske dr un yumurtan catlamıs dedigi gunu degerlendirebilseydiniz
gougs sızlaması vs olayları o kadar değisiyorki kisiden kisiye birsey demek zor diyorum ya tek somut kanıt tahlil. insallah bu ay hamile kalırsın enhadi en geç obur ay insallanhhh

kızlar yaaa normalde adet tarihim yarındı hiç ağrım sızım yoktu.biraz önce ani bir ağrıyla adet başladı. wc ye gittim pıhtılaşmış kan düştü elimle yokladım içinde beyaz küçücük üç dört yuvarlak şey birbirine yapışıklardı,kanla birlikte bunlar düştü elle hissedilir sertlikte..ne olabilir canım çok sıkkın moralim bozuk..lütfen bu ne olabilir acaba..

yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................14 Aralık
derinlik................................16 Aralık
Hatice alpaslan....................15 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
heja
sampuan
kaymaklım
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
WANNABABY
BTRKLC

HAMİŞLER

esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

kızlar yaaa normalde adet tarihim yarındı hiç ağrım sızım yoktu.biraz önce ani bir ağrıyla adet başladı. wc ye gittim pıhtılaşmış kan düştü elimle yokladım içinde beyaz küçücük üç dört yuvarlak şey birbirine yapışıklardı,kanla birlikte bunlar düştü elle hissedilir sertlikte..ne olabilir canım çok sıkkın moralim bozuk..lütfen bu ne olabilir acaba..

canım ya bi dr a sorsan yada evde bir test yap..varsa gebelik hala kanda hcg hormonu olabilir belkide çıkar testte...inşalla öyle bişey deildir canıma.s.

nerede canım ya her yerde kız bangır bangır bagırıyorum adet olucam sancılarım var diye valla çamaşırıma pedimi bile koydum gafil avlanmamak için hamilelik olsaydı çekmiştik şimdiye halayları canım ama saglık olsun bundada vardır bir hayır

canım gönlünü ferah tut..genelde bendede o çok olur..hele o 12 gün adet geçikmesinde ne sancılarla öyle pıhtılar düşürdüm..hava değişiminden mevsim geçişlerinden kadınlar çok etkilenirmiş belkide öyledir..ama gönlüm rhat etsin diyorsan dr. git o zaman..dikkat et kendine canım benim..

Back
X