kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım gözün aydın.tebrik ederim..rabbim tamamına erdirsin..tedavi görüyormuydun sampuan cım..ayyy ne güzel yaa darısı bizlerin başına hayırlısıyla...amiiinnn..

kızlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi silikti hamileyim çok mutluyum.oğlum var 3 yaşında hap kullanıyodum 2.5 yıldır bu ikinci ay dı hapı bırakalı hemen kaldım çok şaşırdım yaa.çok heyecanlıyım ocak başı doktora gidecem sigortadan ocakta yararlanabilcem çünkü.allah tüm isteyenlere nasip etsinn dua edin banada sağlıklı olsun e inş kız olsun :CüvCüv: Şeniz

GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...:emir_bebek:

Merhaba ben uzun zaman katılamadım ev taşıdım bayramdı falan derken.
Zaten geçen ayda siğil ve rahim ağzı yarası yaktırmıştım. Bu ay ev telaşından zaten çalışamadık desek yeri. Yara yakmadan önce 13. Ay uğraşmıştım oğlum 3,5 yaşında. Bu aydan itibaren tekrar başlıyoruz çalışmaya hayırlısı artık olmadı yaza doğru aşılama falan denicem bıkmıştım sıkılmışım bir ayda olsa ara vermek iyi geldi. Hani beklenitde olmadan rahat rahat geçirdim bir ayı moral oldu bana. Tekrar en başa döndüm sil başdan başlıyorum..... Hepimize bol şansssssssssssss...........

o zamaaannn tekrar aramıza hoşgeldin canıııımmm..sırası gelen listede yer değiştiriyo..bakalım bu ay kimde sıraa...öptüm canlarım..

hoş geldin canım dediğin doğru bi arada benim eşim diyordu sırf stres oluyorsun diye korunacağız biraz rahatla diye ama ben yapamadım elbet bizde birgün deriz değilmi

çok teşekkür ederim gerçekten stres bi yana her ay yumurtlama günü yok gün aşırı yok test derken
aynı düzen gibiydi. şimdi bir ay bile olsa uzaklaştım kafam dağıldı. yani 13 ayı unuttum şimdi sil başdan başlıyor gibiyim.
bir de yara yakıldı diyede umutluyum çünkü dr.um sonuç olarak orası bir havuz spermleri bekletmek için zemin sağlıklı olmazsa sorun olabilir gibi düşün demişti şimdi bu ayki adetin ardından kontrolüm var inşallah bişi çıkmaz yeni ebvimde yeni umutlarla tekrar başlarımmmm

kızlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi silikti hamileyim çok mutluyum.oğlum var 3 yaşında hap kullanıyodum 2.5 yıldır bu ikinci ay dı hapı bırakalı hemen kaldım çok şaşırdım yaa.çok heyecanlıyım ocak başı doktora gidecem sigortadan ocakta yararlanabilcem çünkü.allah tüm isteyenlere nasip etsinn dua edin banada sağlıklı olsun e inş kız olsun :CüvCüv: Şeniz

Tebrikler.Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh:hooray:

interhat................................16 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
Berknilay..............................30 Aralık
raebzeh..................................2 Ocak
yağmur20...............................2 Ocak
zynp.ZEYNEP........................2 Ocak
WANNABABY........................2 Ocak
gülücük..................................6 Ocak
ali -ye ....................................7 Ocak
idayre.....................................8 Ocak
lolo.......................................12 Ocak
pınar77.................................15 Ocak
Hatice alpaslan.....................16 Ocak
derinlik................................16 Ocak
BTRKLC...............................19 Ocak
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Son düzenleme:
slm kızlar ben yeni üye oldum benimde 2. çocuğum olmuyor ilk çocuğum evlendikten hemen sonra oldu 2. çocuğum olmuyor prolaktin yüksek çıktı 2ay öncesi 57.24 oldu şimdi allaha şükür düştü tedaviye başlıyacağız birdaki aya inş yükselmazse allah herkese nasip etsin inş

ŞAMPUAN TEBRİKLER CANIM GÜZEL BİR SÜPRİZ YAPTIN BİZE ALLAH TAMIMINA ERDİRSİN...

handafecim senide tekrar aramızda görmek çok güzel ...inşallah herşey yolunda gider canım...

kty043 canım tarihini verirsen senide ekleriz listeye ...aramıza hoşgeldin......

arkadaşlar yeni üyeniz olarak benide alın aranıza bende istiyorum 2. bebegimi reng günüm 22 aralık ama çok düzensiz oluyo sadece 3 aydır düzenli geliyo dün bekliyordum olmadı hayırlısı.

arkadaşlar yeni üyeniz olarak benide alın aranıza bende istiyorum 2. bebegimi reng günüm 22 aralık ama çok düzensiz oluyo sadece 3 aydır düzenli geliyo dün bekliyordum olmadı hayırlısı.

canım aramıza hoşgeldim umarım enkısa zamanda hamile kalırsın bizim kadar uzun süre beklemezsin.....:ecrin_bebek:

kızlar benim pc de sorun var sürekli giremiyom nete herkese çok çok teşekkür ederim allah tüm isteyenlere nasip etsin.dualarınızı bekliyorum sizinde sağlıklı sıhhatli olur inş hepinizi öpüyorumm kızlar

kty043 ve güleser1983 aramıza hoşgeldiniz canlarım...kızlar nasılız bakalım..keyifler nasıl?öptüm canlarım..

kızlar iki haftadır acayip belim ağrıyo,karnıma kasıklarıma ağrılar girip çıkıyo..bugünde kasığım ağrıyo karnımda bazen kasığımda sanki bişey titriyomuş gibi oluyo..hayırlısı inşallah hamilelik işaretidir..adetime daha bir hafta var ama belim kopuyo ağrıdan..sabahları kalkamıyorum yataktan eğilince doğrulamıyorum..hayırdır inşallah..ağrı kesicide kullanamıyom bişey vardır diye..öptüm canlarım..

kızlar iki haftadır acayip belim ağrıyo,karnıma kasıklarıma ağrılar girip çıkıyo..bugünde kasığım ağrıyo karnımda bazen kasığımda sanki bişey titriyomuş gibi oluyo..hayırlısı inşallah hamilelik işaretidir..adetime daha bir hafta var ama belim kopuyo ağrıdan..sabahları kalkamıyorum yataktan eğilince doğrulamıyorum..hayırdır inşallah..ağrı kesicide kullanamıyom bişey vardır diye..öptüm canlarım..

CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR RABBİM YÜZÜNE BAKSIN İNŞALLAH....:Saruboceq:

Back
X