- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #2.301
canım gözün aydın.tebrik ederim..rabbim tamamına erdirsin..tedavi görüyormuydun sampuan cım..ayyy ne güzel yaa darısı bizlerin başına hayırlısıyla...amiiinnn..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi silikti hamileyim çok mutluyum.oğlum var 3 yaşında hap kullanıyodum 2.5 yıldır bu ikinci ay dı hapı bırakalı hemen kaldım çok şaşırdım yaa.çok heyecanlıyım ocak başı doktora gidecem sigortadan ocakta yararlanabilcem çünkü.allah tüm isteyenlere nasip etsinn dua edin banada sağlıklı olsun e inş kız olsun :CüvCüv: Şeniz
kızlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi silikti hamileyim çok mutluyum.oğlum var 3 yaşında hap kullanıyodum 2.5 yıldır bu ikinci ay dı hapı bırakalı hemen kaldım çok şaşırdım yaa.çok heyecanlıyım ocak başı doktora gidecem sigortadan ocakta yararlanabilcem çünkü.allah tüm isteyenlere nasip etsinn dua edin banada sağlıklı olsun e inş kız olsun :CüvCüv: Şeniz
arkadaşlar yeni üyeniz olarak benide alın aranıza bende istiyorum 2. bebegimi reng günüm 22 aralık ama çok düzensiz oluyo sadece 3 aydır düzenli geliyo dün bekliyordum olmadı hayırlısı.
canım aramıza hoşgeldim umarım enkısa zamanda hamile kalırsın bizim kadar uzun süre beklemezsin.....:ecrin_bebek:
inşalalh canım ya korkutmayın nekadar uzun süre ben 2 aydır korunmuyorum ...:lepi:
kızlar iki haftadır acayip belim ağrıyo,karnıma kasıklarıma ağrılar girip çıkıyo..bugünde kasığım ağrıyo karnımda bazen kasığımda sanki bişey titriyomuş gibi oluyo..hayırlısı inşallah hamilelik işaretidir..adetime daha bir hafta var ama belim kopuyo ağrıdan..sabahları kalkamıyorum yataktan eğilince doğrulamıyorum..hayırdır inşallah..ağrı kesicide kullanamıyom bişey vardır diye..öptüm canlarım..