kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar napıyorsunuz yaprak dokumunu seyrediyorsunuz galıbakımse yok bende sımdı gecebahcesını izliyordum kızımlakaydirigubbakcemile3ohh bıttı alla sukur cizgi film izlemektem gına geldı kafamçokkarıştı iyiakşamlar sizlerea.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Evet yaprakdökümü seyrediyoruzzz..Sanada iyi çizgiflim seyirlerrŞeniz

selam kizlar nasilsiniz bakim
balsurat korkma canim insallah iyi haberler olur senin adina tabiki bizde seviniriz
bu ara benim adetim daha gelmedi yarin doktor randevum var bakalim neymis sorun gerci
gecikme bende cok oldugu icin artik takmiyorum
ama hamile olmadigimida biliyorum malesef bu ayda olmada demekten baska carem yok
wanna senin adinada cokj sevindim canim
allah insallah kucagina almayi nasip eder
fazla giremiyorum internetimde sorun var
görümcemden giriyorum
zelis , zeynep. wanna, gülücük, balsurat
ve akllima gelmeyen bütün arkadaslar öpyürum sizi
allah hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah
Batuhanım canımm :( sağolasınn inşallahhh.Hepimizin hakkında hayırlı olsunn.sende inşallahh drdan hayırlı haberler alırsın :Saruboceq:

canım çok güzel bak değerinde maşallah çok güzel artmış şimdi gönlünü rahat tut ve hamileliğin keyfini çıkart..

canım hala içim kıpır kıpır. hala yüreğim ağzımda. bitmezki bu heyecan. şimdi sırada kese, sonra kalp atışı, sonra test sonuçlar vs. vs. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip edene kadar rahat yok.

selam kizlar nasilsiniz bakim
balsurat korkma canim insallah iyi haberler olur senin adina tabiki bizde seviniriz
bu ara benim adetim daha gelmedi yarin doktor randevum var bakalim neymis sorun gerci
gecikme bende cok oldugu icin artik takmiyorum
ama hamile olmadigimida biliyorum malesef bu ayda olmada demekten baska carem yok
wanna senin adinada cokj sevindim canim
allah insallah kucagina almayi nasip eder
fazla giremiyorum internetimde sorun var
görümcemden giriyorum
zelis , zeynep. wanna, gülücük, balsurat
ve akllima gelmeyen bütün arkadaslar öpyürum sizi
allah hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah

canım çok sağol. Rabbim en kısa zamanda sizlerinde yüzüne baksın inşallah.

:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicem :( ben mahvoldum acıcakmı spekulum kızlar doğruyu söyleyınsenağlamasenağlama

hiç telaşlanma korkulacak bişey değil çünküü ...ben hiç hissetmedim bilee ..hatta işlem bitmişş dr bana bak bakalımm spermlere dedii ultrasonu karnıma dayadıı çok şaşırmıştımm...acıcak sanmıştımm

pelin hosgeldin,
bende 12 yıllık evliyim. 9 yasında bir oglum var ve su an ikinci kez hamileyim tam 16 ay bekledikten sonra ama. tek tupum tıkalı çıktı ama diger tupten yumurta geldigi halde de uzun zaman hamile kalamadıgım için benimkide sebehsiz infertiliteye girermis ve sonuçta laproskopi oldum diger saglam gorunen tup gercekten saglamımı diye bakmak için ve ertesi ay hamile kaldım. dilerim en kısa zamanda hamile kalırsın.

handefe ticker in yanında resim koymayı nası yapıyorsun bende yapmak istiyorum da.

raebzeh artık dr a gitme zamanın gelmis ihmal etme lutfen sartalır zorla ve bir gorun

WANNA CANIM SİMDİ OKUDUM SONUCUN POZİTİF MİS BU SEFER SAGKILKLA KUCAGINDA GORURSUN İNSALLAHHH. DEGERİN 4 HAFTALIK İÇİN GAYET İYİ BENİM 3 HAFTALIKKEN 10,81 CIKMISTI NELER HİSSETTİGNİ ÇOK İYİ BİLORUM İNSALLAH BU SEFER OLACAK. DİGER KAYIPLAR İÇİN GENETİK TEST FALAN YAPILDIMI SANA BU ARADA??

canımmm çok teşekkür ederimm...ben rahim filmi çektirdimm tüplerr gayet iyi dedi doktorrr...acep laproskopi demi yaptırsamm...

hamişşşşş olan:nazar: bütünnn arkadaşları kutluyorummmmhihoyyytkendinize iyi bakınnn bol bol dinleninnn bebişleri sağlıcakla doğurun inşallahhh:Saruboceq::emir_bebek:

bu arada kızlarrrr ayy delircemmmm...bebiş yapcamm diyee ne kadar iğne ilaç hormon varsa kullandımmm.... tosun gibi oldummm...10 kilo aldımmm:bbo: 8 mart kadınlar günü için yemek+eğlenceye gitcez arkadaşlarlaa...hiç bi şeyy üstüme olmuyooo...offffhem bebiş olmuyooo hemde giysilerrrdelikafadulden

ah ahhhhhhhhh o kilolar bende de var igne ilaç inan artık midem delinecek sandım ilaçlar mideme vurdu tabi oda dışarı mahvoldum ilaçlardan şimdilik kurtulduguma şükrediyom ama ortada bişe yok ona üzülüyom tüpe başlarsam tekrar aynı çile çok dua etmiştim alladım beni artık şu masayaa çıkartma diye ama tutmayınca daha çok çıkacam hemşireye dedimki eskiden masaya çıkmaktan korkardım şimdi tıkır tıkır ini in çık dedim başka çaren olmadıgı için mecburen kabullenmek zorunda kalıyon diyo dogru aslında çare olmayınca çık aç çık aç ne bitmez çilemiz var şu kadınların erkek olmak varmış diyorum hani arada tedavi süresince onlarahiç iş düşmüyo düşen işide kendileri hallediyo bizim gibi degil yani demii kızlar

ah ahhhhhhhhh o kilolar bende de var igne ilaç inan artık midem delinecek sandım ilaçlar mideme vurdu tabi oda dışarı mahvoldum ilaçlardan şimdilik kurtulduguma şükrediyom ama ortada bişe yok ona üzülüyom tüpe başlarsam tekrar aynı çile çok dua etmiştim alladım beni artık şu masayaa çıkartma diye ama tutmayınca daha çok çıkacam hemşireye dedimki eskiden masaya çıkmaktan korkardım şimdi tıkır tıkır ini in çık dedim başka çaren olmadıgı için mecburen kabullenmek zorunda kalıyon diyo dogru aslında çare olmayınca çık aç çık aç ne bitmez çilemiz var şu kadınların erkek olmak varmış diyorum hani arada tedavi süresince onlarahiç iş düşmüyo düşen işide kendileri hallediyo bizim gibi degil yani demii kızlar

secemre harikasın yaaakaydirigubbakcemile3 benim kocaa önce teste gitmem demiştii...1 gün boyu ağladımm kendimi ordan oraya attımmm:tomato:en sonunda kabul etti..testleri iyi çıkınca değmeyinn keyfineee:delphin:doğruyu söylemek gerekirsee ben çatal olayına alıştımmm...ayol afyonda göstermediğimm dr kalmadıııkaydirigubbakcemile3:utangac:amannnn bebişimm olsundaaa herkess görsünnn...aslında çok da olağan bişeyy...ben artık şöyle düşünüyorumm..grip olduğumuz zaman ağzımızı açıp dr ye gösteriyoruzyaa onun gibi bişeyy diyorummm

hamiş annelere bir soru :hamileliği öğrenmeden önce kasıklarda batma yaşamışmıydınız.? ben dünden beri otururken hafif öne eğilince kasık batması oluyor. bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi.?

hiç telaşlanma korkulacak bişey değil çünküü ...ben hiç hissetmedim bilee ..hatta işlem bitmişş dr bana bak bakalımm spermlere dedii ultrasonu karnıma dayadıı çok şaşırmıştımm...acıcak sanmıştımm
:utangac::asigim:Tamam canım söylediklerinii iyice kafama koydum ...Kaçış yok :):lepi:
canım sen delimisin ya ne anestezisi sevineceğine üzülüyosun...ne güzel bak yumurtalarında büyümüş sen neyi kafaya takıyon...hiç sıkıntı yapma git güzel güzel aşılamanı ol...allahda çok dua et..umarım herşey yolunda gider canım...allahım yüzünü güldürsün....

[Saoğlasın delümm ....Bana delü diye diye oldum deli[/B]:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeyBir acısın sen görürsün o zaman :jeyyar:kaydirigubbakcemile

hamiş annelere bir soru :hamileliği öğrenmeden önce kasıklarda batma yaşamışmıydınız.? ben dünden beri otururken hafif öne eğilince kasık batması oluyor. bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi.?

bende olmadı canım...ama herkeste aynı olacak diye bir kaide yok..inşallah seninki hamileliktendir...

ilk hamilelik cahilliğime geldi galiba hiçbir belirti hatırlamıyorum.yada hatırlamama sebebebim belirti yaşamamış olmam olabilir.
hamile olduğuma doğuma kadar inananmamıştım.hiçbir belirti yoktu.sadece çocuk hareket edince fark ediyordum.onun dışında bulantı aşerme tansiyon vs...olmadı

günaydı kızlaaarr..esrako canım evet hepinizden küçüğüm hem de çok küçük..23 yaşındayım..yani hepiniz ablalarımsınız.ama görünüş olarak kilolu olduğum için herkes yaşımı büyük zannediyo..ben Çorumun Sungurlu ilçesindeyim..aklıma gelmiyo değil menepoz..çünkü hiç ağrım sızım yok,hani olmayınca ağrı olur ya kasıklarda bende hiç yok.. demek hemşeri sayılıyoruz..sevindim canım..öptüm canım ..a.s.

gülücüğüm gıııız hemen cee deyip gaçma..şoförlüğün nasıl gidiyo canım,sınava girdin mi nasıl geçti?öptüm canıma.s.

Balııımm canım benim korkma Allahın izniyle bak ne güzel yumoşlar büyümüş..hiç korkma canım dualarımız seninle inşallah bu hamiş listesine bu ay sen de katılacaksın..amiinn..öptüm canım..a.s.

wannacım gözün aydın öğretmenim.a.s..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..:Saruboceq:

gızlaaaarrr hadin halayaaaa..tey tey teeeyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

öptüm canlarııımmm..

Balııımm canım benim korkma Allahın izniyle bak ne güzel yumoşlar büyümüş..hiç korkma canım dualarımız seninle inşallah bu hamiş listesine bu ay sen de katılacaksın..amiinn..öptüm canım..a.s.

Raebzehim canım benim saoğolasın inşallahh bende jamiş listesine geçerim hihoyyyt

herkese merhaba, ben 22 sinde adet oldum, 27 sinde bitti, bu gün yine kan gelmeye başladı, ne olduğunu anlayamadım canım çok sıkıldı, az da değil bayağı geliyor, sizde böyle olduğunuz mu hiç, benim başıma ilk defa geliyor,

wannababy çok sevindim tebrik ederim, darısı biz isteyenlerin bayına,

merhaba kızlar bende ikinci bebek için uğraşanlardanım 7 ay oldu ama hala bişey yok .4 yaşında bir kızım var.ona hemen hamile kalmıştım.bu ay adetim 14 gün geçti ve bugün test yaptım 2 .çizgi silik çıktı.tamamen şüphede kaldım yani 14 gün çok geç değilmi şimdiye kadar tam belli olması gerekmiyomuydu sizce?a.s.

merhaba kızlar bende ikinci bebek için uğraşanlardanım 7 ay oldu ama hala bişey yok .4 yaşında bir kızım var.ona hemen hamile kalmıştım.bu ay adetim 14 gün geçti ve bugün test yaptım 2 .çizgi silik çıktı.tamamen şüphede kaldım yani 14 gün çok geç değilmi şimdiye kadar tam belli olması gerekmiyomuydu sizce?a.s.

canım aramıza hoşgeldin..silik çizgi çıktıysa hamilesin işte hem belki geç döllenme olmuştur o yüzden silik çıkıyodur bence hemen bir kan testi yaptıe hem hamileysende fazla beklemiş sayılmazsın bak ben 17 aydır bekliyorum malesef olmuyo gerçi bu 17 ay içerisinde bir kere hamile kaldım ama oda düştü malesef inşallah RABBİM tekrardan hamile kalmamı nasip eder....:CüvCüv:

merhaba kızlar bende ikinci bebek için uğraşanlardanım 7 ay oldu ama hala bişey yok .4 yaşında bir kızım var.ona hemen hamile kalmıştım.bu ay adetim 14 gün geçti ve bugün test yaptım 2 .çizgi silik çıktı.tamamen şüphede kaldım yani 14 gün çok geç değilmi şimdiye kadar tam belli olması gerekmiyomuydu sizce?

canım aramıza hoşgeldina.s. ikinci çizgi silikse kesin pozitiftir..için rahat etsin istersen kan tahlili yaptır canım..bize müjdeyi verirsin o zaman..bence hamilesin canım..gönlünü ferah tut..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..

öhöööööö raebzehhh gızz Allah çorumlusu seni....bir arkadaşım var oda sungurlulu onunla hep böyle dalga geciyorum ahanda sıra sendeee..canım benimmmm ne yaptın hala gelen giden yokmu gızzz içime doğuyor inşallah Rabbim en hayırlısından nasip eder canım benimmmmmm.....kurs sınav tarihi 18 nisan hala kursa gidiyorum bılca çalışıyorum işte öylee..
kızlar sizden ne haber bakalım..kubram yeni gelen arkadaş hoşgeldinn..
zeynepcik bir hamiş kaldı anam ne naz ne caz detttt gel bea hiç karşılaşamaz olduk özledim..öptüm hepinizi..

Back
X