aynen bizde sizin gibiyiz..ama evliliklerde zaten böyle olmalı bence...kinci insanları sevmem, onlarla anlaşmak çok zor olur...zaten kin tutarak hiç bir sorun çözülmez...senin yapacağın kin tutmak değil, barıştığında alıp karşına ciddi şekilde, onu suçlamadan konuşmaktır...ben hiç kinci değilim. eşimle kavga etsek yada birseye sinirlensem hemen geçiyor kizlar. bu huyumdan nefret ediyorum inanır mısınız telefona bile kavgamızı yazardım ki okuyup iyice sinirleneyim diye ama ise yaramadı. esim de kinci değil bende. kin iyi birsey degil evet ama bazen gerekli diye düşünüyorum. karşıda insana ders verebilmek için. siz neler düşünüyorsunuz kinci misiniz. ben bu sorunu mu nasıl yenmeliyim. kavga ediyoruz mesela çok kinci olmak asla konuşmak istemiyorum. yanından ayrılıyorum sonra sabah oluyor sanki o sınırlı kişi ben değilim. nefret ediyorum bu huyumdan. siz neler yapiyorsunuz? teşekkür ederim her yorumunuz için hayırlı günler.
Kendini görmeniz büyük bir erdem. Bir çok kişi kendini görmüyor maalesefSizin yerinizde olmak icin neler vermezdim
Bi orduya yetecek kadar kin var bende
Bi kavga edelim en az uc gun suratim, hareketlerim davranislarim normale donmez
Sunu yap bunu yap diyince olacak bi sey degil tamamen icinden gelmesiyle alakali
Kendini bilen biri daha. Maşallah. :)Ben ben ben :) olay anında çıldırırım bütün kinimi nefretimi çılgınca kusarım. Sonrada unuturum.
Canımı çok yakacak bir terbiyesizlik yapmış birinin yaptığını bile unutuyorum insan gibi davranıyorum. Ama soğuyorum ben. Nötr oluyorum o kişiye karşı.
:))) evettt tam cadaloz olabilirim:)))) seni yerim ama kalp.Kendini bilen biri daha. Maşallah. :)
telefona bile kavgamızı yazardım ki okuyup iyice sinirleneyim diye ama ise yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?