Herkese merhabalar eskiden aktif olarak formdaydim fakat tüm bilgilerimi unuttum tekrar üyelik aldım. İstanbul'da yaşıyorum evliyim çocuğum yok 4 yıldır şuan yaşadığımız daire de oturuyoruz eksi bir ve güneş almıyor 800 lira kira veriyoruz buraya taşınma niyetindeyiz fakat benim okul sürecim devam ediyor 6 ay sonra okulum bitiyor şuan örgün okuyorum bugün komşularımızla bitmek tükenmek bilmeyen kavgalarımizdan birini daha yaşadık kimseye rahatsızlık vermeden kedi bakıyorum fakat kedilerimden birinin en büyük hobisi apartmanda gezmek hiç bir yere pislemiyor sadece binen olursa onunla birlikte asansöre binip yukarı katlara çıkıyor sonra tekrar merdivenden iniyor bu esnada da sürekli miyavliyor insanlarla konuşmaya çalışıyor bugün apartmandan bir erkek komşumuz üzerime yürüdü bende ona tepki gösterdim kedimin apartmanda gezmesinden rahatsızlık duyduğunu belirtti elimden geldiğince engel olmaya çalıştığımi fakat bir şekilde yinede kaçtığını söyledim buna rağmen tartışma büyüdü internete bir ilan gördük bir artı bir daire 2000 TL balkonu da var ev güneş alıyor gelirimiz asgari ücret kafamız çok karıştı eğer oraya gidersek kedilerimiz bahçede oynayabilir hatta onlara bir kedi evi dahi yapabiliriz hayvanların sevildiği bir mahalle de bulduğumuz ev sizlerden tavsiye istiyorum hanımlar siz olsanız taşınır mıydınız geliriniz asgari ücret ve kira 2000 TL hepinize teşekkür ederim