- 15 Kasım 2011
- 1.298
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
İnşallah sağolun. Umarım taahhütname olayı sıkıntıya düşürmez bizi .Tahliye taahhütnamesinin tarih kısmı boş bırakılıyor ki ev sahibi çıkartmak istediğinde kendi tarih yazıyor. Zaten kiracıyı çıkartmak kolay olsun diye tahliye taahhütnamesi tarihsiz imzalatılıyor diye biliyorum. Bence siz hemen bir avukata danışın. O size en iyi yolu gösterir. Ben kendi evime geçeceğim halde kiracım çıkmak istememişti. Avukata danıştım mahkeme en az 2 yıl sürüyor antlaşmaya bakın dedi. Tahliye taahhütnamesi yoktu bende. Bundan 3 yıl önce taşınma kamyon masrafını ben karşılamıştım da öyle çıkmıştı. Size tavsiyem antlaşmaya çalışın yoksa huzurlu oturulmuyor maalesef. Ben de kiracıydım ev sahibi ile husumet huzursuz ediyor insanı. Kiraların bu kadar yükselmesine de, kiracıların evi sahiplenmesine de, ev sahiplerinin de açgözlülüğüne çok şaşırıyorum. Daha ne günler göreceğiz kim bilir. Geçen ay karşı apartmanımdaki 2+1 70 metrekare eve 6600 tl ilan konuldu. Ertesi gün tutuldu. Bodrum katları 4000 den başlıyor. Allah hepimize kolaylık versin. Umarım en kısa sürede siz de rahata erersiniz.