Bilgecem kira ayı geldiğinde TÜİK'in sitesine gir ve o aya ait oranı takip et ve o zaman ne kadar kira ödeyeceğin ortaya çıkar. benim de kiram 1250Bak simdi kontrat elimde. Kiraci kontrat bitiminde kira rayic bedeli yillik tefe tufe ortalamasi oraninda artisini simdiden kabul eder yaziyor. Kontratimiz 1 ekim 2013
1 ekim 2014te bitti yani. Gecen sene kiramiz 1150ydi. Simdi 1250. Bu sene ekimde yine zam yapacak. Bakalim o zaman kac yapacak.
Ya isin tuhaf yani bizim ev sahibi bi de avukat
Yoksa ayni binada mi oturuyoruz ?Bilgecem kira ayı geldiğinde TÜİK'in sitesine gir ve o aya ait oranı takip et ve o zaman ne kadar kira ödeyeceğin ortaya çıkar. benim de kiram 1250yalnız şu var bu orandan ziyade ÜFE baz alınıyor, ev sahipleri uyanık davranıyor tabi yersen :))
Ben de şimdi fena halde kıllandımYoksa ayni binada mi oturuyoruz ?Neyse ben takip edicem canim. Sagol bilgilendirme icin.
Kiz sen bi de adliyede mi calisiyordun? Eger Avrupa yakasiysa kesin komsuyuzBen de şimdi fena halde kıllandımkomşumuyuz yoksa rica ederim canım
Evet ama Ankara'dayım benKiz sen bi de adliyede mi calisiyordun? Eger Avrupa yakasiysa kesin komsuyuz
Tuh yav neyse saglik olsun konu sahibi konunu boldugumuz icin kusura bakma. Mune abla gelmeden kacalim.Evet ama Ankara'dayım benkomşu çıkmadık tüh
ucuza vermissin evin adananin neresinde?şimdi 5600 tl oturdu kıracı seneye 6000 olacak
bahcesehır emlakacı oyle dedı ustelık ev sıfır ılk kıracı gecıyor kendım için aldım ama bebekle zor anneye bırak al dıye kıraya verdıkucuza vermissin evin adananin neresinde?
benim evimde baraj yolunda bu yil eb fiyatlari ve kiralar baya yukseliste!ama siz uyguna vermissiniz neyse saglik olsunbahcesehır emlakacı oyle dedı ustelık ev sıfır ılk kıracı gecıyor kendım için aldım ama bebekle zor anneye bırak al dıye kıraya verdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?