Kiracı ev sahibi sorunsalı

Çok aşırı fazla versin mahkemeye

Annem de zaten tepki gösterdi parayı tamamladılar sustukça saf yerine koyuyorlar o yüzden yerine göre çirkef olmak daha iyi valla... Yap kız hahaha
Herhalde canım ne alaka,iyi sen boya badana yap içindeyken .sonra kes kiradan.diyorum ya biz taşınırken biz boya badana yaptırdık ki igrencti ev ,biz adama demedik bile böyle böyle keselimmi vs diye. He ben nasıl aldıysan öle bırakırım,anca bu olur yapacagim.

Millet ne kadar uyanık yaa.sizin kira zamanı ne zaman? Bunlar o zaman 0.25 yapacam derlerse sasirsam böyle aklınca uyanık tipler yapar yani.

Yok ne bebeği caddebostanı keşke öyle olsa :)Üsküdar da bir ev öyle über lüks bir semt değil
İşte ismi Üsküdar olunca maalesef.. Kuzenimde Üsküdar da hangi semtte oturuyor tam bilmiyorum ama 1-2 aya evi boşaltması gerekecek aynı sebepten. 4-5 gibi bir fiyata oturuyordu o da şimdi kara kara dusunuyor naapcam diye.. Zor maalesef.

Büyük talihsizlik olmuş ilk ikisinin bu şekilde olup yine aynı sebeple 5 senede 3. olması ama eğer gerçekten geleceğim diyip mahkemeye basvurursa sizi cikarma hakkı var. O zaman dava açma hakkınız yok diye biliyorum. Kendi oturacak olması geçerli sebep sayılıyor. Çok ısrarcı mi bu konuda? Belki sadece istedigi kirayı almaya çalışıyordur. Allah inşallah en kısa zamanda tüm kiracılara ev sahibi olduğu günü göstersin ben ev sahibiyim kiracım açısından da düşünüyorum kendi açımdan da. İki türlüsü de ayrı zor şuan.

Kira tutarı zam Konuşulmadı. Binada başka daireleride var annesine ait, bilemedim. 8 bin kira ödüyormuş geçinemiyorum demiş eşime. Neye inanacağımı şaşırdım.

Aa yok artık üzerime iyilik sağlık. Nasıl kabul ettiniz bunu? Keyfi olarak yapılan biseyi kiradan kesip yatirmak nedir neyin kafasını yaşıyor kendisi? Bizim kiracimiz 0 evimize ilk girdiğinde klozeti değiştirmek istedi(inşaatçılar kullanmış olabilir diye kendisi istedi) cam balkon taktırmak istedi. Sen bilirsin dedik karşılamadik. Çünkü ikiside bizim hiç düşünmediğimiz masraflardi.(o ile gitme şansımız hiç yok) oldu yani kiracı keyfi masraf yapacak ev sahibi karşılayacak olur mu hiç öyle şey. Kafasına göre başkasının evine bişey yapamaz bu şekilde. Bide ücretini alacak..

Kira tutarı zam Konuşulmadı. Binada başka daireleride var annesine ait, bilemedim. 8 bin kira ödüyormuş geçinemiyorum demiş eşime. Neye inanacağımı şaşırdım.
Allah yardımcınız olsun çok zor. Eğer gerçekten gecinemiyorsa evine girmek istiyorsa ona da yazık ama sürekli aynı sebepten ev boşaltınca sizede yazık küçük bebekte varmış. Zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…