Maşallah ne kiralar bunlar?? Nerede oturuyorsunuz acaba saray yavrusu mu?Merhaba bu konuda vicdan yapıyorum benim şu an kiram 4000tl. Çok düşük olduğunun farkındayım zam ayımız temmuzda. 5.yılımız ve biz %300 zam yaparak 12.000 tL teklif ettik
Gel gör ki ev sahibimiz %440 zamla 17.500 istiyor. Yani bir anda 4000 den 17.500 e çıkmamızı istiyor. Tabi bende böyle bir artış yapamayacağımı belirttim mahkemeye veririm dedi. Verin madem hakim karar versin kiranın ne kadar olacağına dedim. Sizce haksızlık mı benim bu yaptığım. Ama baktığında %300 zam yapıyorum
Bu zamana kadar açılan bu konuyla ilgili tüm durumlarda ev sahibini haklı bulmuştum ama ilk defa kiracı haklı geldi. Siz 12 bin teklif etmişsiniz zaten 17.500 çok yüksek geldi. Nerede bu ev nasıl bir ev çok merak ettim. Mahkeme işi bozuyor ama maalesef çünkü 5 seneniz dolmuş emsal davası açıp tahliyenizi isteme hakkı var. Civarinizdaki evlerin fiyatları nasıl? 12 bin gibi mi 17 ye mi yakın?Merhaba bu konuda vicdan yapıyorum benim şu an kiram 4000tl. Çok düşük olduğunun farkındayım zam ayımız temmuzda. 5.yılımız ve biz %300 zam yaparak 12.000 tL teklif ettik
Gel gör ki ev sahibimiz %440 zamla 17.500 istiyor. Yani bir anda 4000 den 17.500 e çıkmamızı istiyor. Tabi bende böyle bir artış yapamayacağımı belirttim mahkemeye veririm dedi. Verin madem hakim karar versin kiranın ne kadar olacağına dedim. Sizce haksızlık mı benim bu yaptığım. Ama baktığında %300 zam yapıyorum
Hayır 60 yıllık bir binadaMaşallah ne kiralar bunlar?? Nerede oturuyorsunuz acaba saray yavrusu mu?
5. Yılımız diye hakkaniyetli davranıp 12 dedik zaten. Civarımızda kiralar 14-16 bandında. Ama o evler merkezi ısıtma değil. Birde 16lık evler 3+1… bizimki 2+1Bu zamana kadar açılan bu konuyla ilgili tüm durumlarda ev sahibini haklı bulmuştum ama ilk defa kiracı haklı geldi. Siz 12 bin teklif etmişsiniz zaten 17.500 çok yüksek geldi. Nerede bu ev nasıl bir ev çok merak ettim. Mahkeme işi bozuyor ama maalesef çünkü 5 seneniz dolmuş emsal davası açıp tahliyenizi isteme hakkı var. Civarinizdaki evlerin fiyatları nasıl? 12 bin gibi mi 17 ye mi yakın?
Bilmiyorum da istediği ücretin maşallahı var. Konumu çok iyi çok geniş bir ev o zaman. Her neyse..Hayır 60 yıllık bir binada
Evin şartları böyleyse 12 bin çok bile. Korkmayın boyun egmeyin.5. Yılımız diye hakkaniyetli davranıp 12 dedik zaten. Civarımızda kiralar 14-16 bandında. Ama o evler merkezi ısıtma değil. Birde 16lık evler 3+1… bizimki 2+1burası merkezi sistem normalde 500-600 fatura gelirken başkalarına biz 2bin tl ısınma ödüyoruz kış aylarında. Kirayı da bir gün bile geciktirmeden yatırdık.
Merhaba bu 5 sene olayı nedir?Bu zamana kadar açılan bu konuyla ilgili tüm durumlarda ev sahibini haklı bulmuştum ama ilk defa kiracı haklı geldi. Siz 12 bin teklif etmişsiniz zaten 17.500 çok yüksek geldi. Nerede bu ev nasıl bir ev çok merak ettim. Mahkeme işi bozuyor ama maalesef çünkü 5 seneniz dolmuş emsal davası açıp tahliyenizi isteme hakkı var. Civarinizdaki evlerin fiyatları nasıl? 12 bin gibi mi 17 ye mi yakın?
o zaman 17 isteyemez; mahkeme de 17 yapmaz. Siz teklif ettiğiniz rakamın altında olmayan bir meblağ yapın.5. Yılımız diye hakkaniyetli davranıp 12 dedik zaten. Civarımızda kiralar 14-16 bandında. Ama o evler merkezi ısıtma değil. Birde 16lık evler 3+1… bizimki 2+1burası merkezi sistem normalde 500-600 fatura gelirken başkalarına biz 2bin tl ısınma ödüyoruz kış aylarında. Kirayı da bir gün bile geciktirmeden yatırdık.
eğer kendi oturacağı için çıkarırsa 2 sene kiraya veremez.Merhaba bu 5 sene olayı nedir?
Bizde de sorun şu; Ev sahibi bugün aramış eve ben geleceğim Eylülde çıkın diyor. Sözleşme Eylül ayında yapıldı. Kendisi de kirada 8bin yaptı ev sahibi demiş bizim 3bin aynı şehirdeyiz başka semtte oturuyor. Bina komple ev sahibi anne babaya ait kardeşleri vs tapu paylaşım olmamış ama hepsi kiracı bina. Bize geleceğim çıkın demesine ben inanmak istemiyorum. Bu evde 2. Senemiz.
Ama bunu mahkeme yolu ile yapması lazım. Yoksa cezai işlem yapılmıyor. Ev yok aşırı aşırı pahalı. Ben geleceğine inanmıyorum. Gelse de çıkmam uğraşsın en başta söyledim gelecekseniz çıkmam dedim istediğiniz kadar oturun dedi. Yemin ederim bağıra bağıra ağlamak istiyorum her şey karman çorman oldu boşanma sürecim var üzerine bu ailemin evine gitmek istemiyorum babam her şeye tartışıyor çocukla zor o iş. Allah çıkış yolu gösterir inşlh. Ev taşımak ev tutmak için öyle param yok şu an. Çok karışık her şeyeğer kendi oturacağı için çıkarırsa 2 sene kiraya veremez.
O zaman hakkaniyetli davranmissiniz. 12 zaten gayet iyi bir fiyat. mahkeme hakkı var mı var ama İnşallah mahkemeye vermez diyelim ne diyelim.5. Yılımız diye hakkaniyetli davranıp 12 dedik zaten. Civarımızda kiralar 14-16 bandında. Ama o evler merkezi ısıtma değil. Birde 16lık evler 3+1… bizimki 2+1burası merkezi sistem normalde 500-600 fatura gelirken başkalarına biz 2bin tl ısınma ödüyoruz kış aylarında. Kirayı da bir gün bile geciktirmeden yatırdık.
Psikolojim mi bozuldu ne, niyeyse kahkaha attımYakında burda oluşacak diyaloglar.
Ev sahibim 100 bin dedi ben 50 bin diyorum sizce nasıl?
Valla canım ben sokakta kalıyorum hem fatura derdi de yok!
Ay evet biz de geçen ay sokağa taşındık oh havadar havadar
Allah kolaylık versin sizin içinde zormuş:/ bende bu işleri hiç bilmiyorum o yüzden nuraya yazmak istedimAma bunu mahkeme yolu ile yapması lazım. Yoksa cezai işlem yapılmıyor. Ev yok aşırı aşırı pahalı. Ben geleceğine inanmıyorum. Gelse de çıkmam uğraşsın en başta söyledim gelecekseniz çıkmam dedim istediğiniz kadar oturun dedi. Yemin ederim bağıra bağıra ağlamak istiyorum her şey karman çorman oldu boşanma sürecim var üzerine bu ailemin evine gitmek istemiyorum babam her şeye tartışıyor çocukla zor o iş. Allah çıkış yolu gösterir inşlh. Ev taşımak ev tutmak için öyle param yok şu an. Çok karışık her şey
kendim gelicem derse mahkemeyi kazanir (ayni mahallede iki ev varsa bi kiraci cikariliyor tabi ). o durumda avukat masrafi gibi bir cok masraf size kalir ustune yine de evden cikarilirsiniz ne yazik ki .Ama bunu mahkeme yolu ile yapması lazım. Yoksa cezai işlem yapılmıyor. Ev yok aşırı aşırı pahalı. Ben geleceğine inanmıyorum. Gelse de çıkmam uğraşsın en başta söyledim gelecekseniz çıkmam dedim istediğiniz kadar oturun dedi. Yemin ederim bağıra bağıra ağlamak istiyorum her şey karman çorman oldu boşanma sürecim var üzerine bu ailemin evine gitmek istemiyorum babam her şeye tartışıyor çocukla zor o iş. Allah çıkış yolu gösterir inşlh. Ev taşımak ev tutmak için öyle param yok şu an. Çok karışık her şey
Merhaba. 5 sene olayı şöyle; evde kiraciysak ama 5 senemi dolmadiysa yasal olarak %25 ten fazla zam yapamaz. Ama yapan var tabi çünkü 25 çok cüzi bir rakam olarak kaliyor bu ortamda. Yasal mı değil. Kiracıdan yana 5 seneye kadar bu sistem. Ama 5 yıl dolduysa civar evlerin kiraları katlanmış oluyor haliyle o zaman ev sahibi şuan 4 e oturuyorsun ama bu aydan sonra 5 yıl doluyor o yüzden 4 e değil 14 e oturacaksin deme hakkı var. Kiracı kabul etmezse mahkeme ve tahliye davasıyla kiraci evden cikartiliyor.Merhaba bu 5 sene olayı nedir?
Bizde de sorun şu; Ev sahibi bugün aramış eve ben geleceğim Eylülde çıkın diyor. Sözleşme Eylül ayında yapıldı. Kendisi de kirada 8bin yaptı ev sahibi demiş bizim 3bin aynı şehirdeyiz başka semtte oturuyor. Bina komple ev sahibi anne babaya ait kardeşleri vs tapu paylaşım olmamış ama hepsi kiracı bina. Bize geleceğim çıkın demesine ben inanmak istemiyorum. Bu evde 2. Senemiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?