Kiracı vs Ev sahibi Evin demirbaş arızalarını kim ödeyecek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanimefendi; dizi mi cekiyorsunuz bolum bolum?

Siz açmasanız biz nasıl konuşurduk allah razı olsun

Banlanacaksınız bu sebeple biliyorsunuz değil mi?
benim için sorun değil girmem bir daha olur biter, ama ben bda Google ilk sırada çıktığı için üye olup konu açtım, fakat faydasız benim için hepsi bu

İlk kez mi bir forumla karşılaştınız hayatınızda?
Hayır, ama bu forum diğerlerinden daha farklı, siz de bana hem ordan hem burdan yazıyorsunuz bir bekleyin konu kapanana kadar burdan yazın lütfen

Hayır, ama bu forum diğerlerinden daha farklı, siz de bana hem ordan hem burdan yazıyorsunuz bir bekleyin konu kapanana kadar burdan yazın lütfen
Yoo istediğim yerden yazarım. Bu konuda bir kısıtlama yok. Bu forum da diğerlerinden farklı değil sadece daha çok üyesi var. Öyle olunca cevap da çok geliyor. Hızımıza yetişemediyseniz bu bizim problemimiz değil ki

lütfen demiştim ben, hızınızla ne ilgisi var

Ay çok şaşırdım. Diğer konuda ne oldu ki böyle bir konu açtınız, gayet normal cevaplar verilmişti en son. Vallahi garip şu durum.

Alakasız olacak ama aklıma karşılıklı konu açıp ikisi de kendisini haklı çıkarmaya çalışan karı koca vardı bir ara, onlar geldi. Garip ve baya eğlenceliydi o da

Ablam sana senin konunda bir sürü çözüm önerisi sunuldu zaten neden böyle bişey yapıyorsun ki ne var herkes fikir alışverişi yapıyor işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…