• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiracılık ve perdeler....

aysuuu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
36
0
6
İstanbul
kızlar aranızda kiraya evlenenlere sesleniyorum :8: perde olayını nasıl halletiniz bulduğunuz eve göre diktirip farklı bir eve geçince tekrar mı diktiriyorsunuz:31: ya acaba ucuz bi yerlerden mi alsam ozamanda içimde kalıcak bazı şeyler:43: sizler neler yaptınız...:26::26:

çok pahalıya kaçmadan yaptır başka eve geçince uyanları takarsın uymayan yerlere yeniden yaptırırsın

Ben de merak ediyorum nasıl olacak.

2bin tuttu perdeler, başka eve uymazsa içim çok yanar.

bızde kıradayız ve perde dıktırmedım normal gosterıssız bı perdem var ama cok fazla cam var yere kadar kendı evıme şık guzel bır sey yaptırmak ıstıyorum beklıcem mecbur cunku gosterişlı bı perde en az 5-6 bın lıra o yuzden uymazsa çöpe gıtmesın

Bilindik bir markası yok, Bursa'dayım burdan aldım.
Ben perdenin o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum, pahalısına gitmemeye çalıştım üstelik :-/

Yatak odası ve mutfak zebra, gerisi tül ve stor güneşlik.
Sadece salona pano istedim, o düz inenlerden, 4 tane de pano var.
Daha önce de tanıyorduk kadını, yardımcı oldu fiyatta, ama 2350 olur dediğinde dudağım uçuklayacaktı (:
Çok kıramayan bi yapısı var, öyle ikibine indi.

Uymazsa gerçekten çok üzülürüm, iki kat fazla yanar içim, zaten pahalı geldi.

Bilindik bir markası yok, Bursa'dayım burdan aldım.
Ben perdenin o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum, pahalısına gitmemeye çalıştım üstelik :-/

Yatak odası ve mutfak zebra, gerisi tül ve stor güneşlik.
Sadece salona pano istedim, o düz inenlerden, 4 tane de pano var.
Daha önce de tanıyorduk kadını, yardımcı oldu fiyatta, ama 2350 olur dediğinde dudağım uçuklayacaktı (:
Çok kıramayan bi yapısı var, öyle ikibine indi.

Uymazsa gerçekten çok üzülürüm, iki kat fazla yanar içim, zaten pahalı geldi.

uzun süre oturabiliecegimiz bir ev bulmam gerek sanırım gercekten yazık ya çöpe gitmesin para:5:

ben perdemi diktirirken perdecim sağolsun sormuştu ev sizin mi kira mı diye
kiracı olduğumu söyleyince ona uygun perdeler önerdi
çok uçuk fiyatlı olmayan
mutfağıma sosyete pazarından aldığım perdem vardı onu taktım
salon ve yatak odasına yaptırdığım perdeler in ölcüsü 3.5 m sanırım standartmış bu ölçü
bide benim şimdi oturduğum ev fransız balkonlu olduğu için perdelerimi uzun yaptırdım
başka yerede gitsem uzun sorun olmaz ama kısa alsam tekrar almak zornda kalırdım

3 ev değiştirdim,,,

Fon perde almadım...

Perdelerimin hepsini uzun diktirdim... Birde klasik model, yani stor değil... Oturma odamla salonu yakın perdeler aldım bu çok işime yaradı.

Bir tek güneşlikleri kısa yapmıştım o sorun oldu. En son evim fransız balkonlu evlerden... Onu da koltukla kapattım şimdilik...

2. el aldım 20 liraya 2 senedir onları kullanıyorum. (3 kere taşındım) tam perde yaptırıcam diyorum taşınıyoruz ya. seneye de taşınıcaz buradan offff

Back
X