- Konu Sahibi Pembepancur
-
Merhaba hanimlar kiraciyim ev aldim.alirken icindeki insansilardan hic supelenmedik.hep musait olamadilar evimin icini gormeden aldim.(arkadaslar oturmus evde daha once israr ettiler kacirmayin diye.)biz tapuyu alinca adam 6 ay telefonlarimizi acmadi.en son dava actik kanunlar kiracinin yaninda malesef.davayi kazandik.kiramizi yatirmiyo 3aydir.yargitaya basvurmus.bekliyoz.cildiracam.
Artık çıkaramıyorsun. Çıkarsan bile eşyalarını "parayla" depo tutup erleştirmek zorundasın ve eğer eşyalarına zarar gelirse sen suçlusun.
Based on a true story..
Kiracı çıkarmak çok zor artık.Merhaba hanimlar kiraciyim ev aldim.alirken icindeki insansilardan hic supelenmedik.hep musait olamadilar evimin icini gormeden aldim.(arkadaslar oturmus evde daha once israr ettiler kacirmayin diye.)biz tapuyu alinca adam 6 ay telefonlarimizi acmadi.en son dava actik kanunlar kiracinin yaninda malesef.davayi kazandik.kiramizi yatirmiyo 3aydir.yargitaya basvurmus.bekliyoz.cildiracam.
bak bakalim o zaman durabiliyomu o kiraciElektrik ve su için tapu ile birlikte elektrik ve su idaresine başvurup sözleşmeyi üzerinize aldırın. Sonra da yazlığa gideceğiz, bir dönem oturmayacağız, elektriği kesin, suyu kesin deyip kestirin.
Malasef canim 2-3 yil filan suruyo anladigim kadariylaAnaa boylesini ilk kez duydum, ne yani kiraci kirayi odemeyince kimse bisey yapamiyor mu..
benimde ciktigim bi mustakil evim var,3 aydir kirada duan bi sorun yok oduyor ama odemezse isimiz is yani oylemii
Hersey bizim lehimize.bu ilcede tek evim(di mi desem)ama surec yavas karsi taraf insan taklidi yapiyo..eğer sizin tek evinizse çıkma zorundalar diye biliyorm ben
Tesekkurler canimKonu sahibi uzuldum bu arada..biran once cozulur umarim
Walla bu kiraci milletine bole yapmak lazim(diyomusum hehe bende kiraciyim)ama artik gunumuzde kumseye guvenemiyoruz isteVhalla bizim ev sahibi gibi biri olcan
5 gun kirayi geciktik diye avukati araciligi ile tebligat gonderiyorgozunun yasina bakmiyor vhalla
kiracı ama insan olsa keşke...
Allah kolaylık versin inşallah insafa gelir de çıkarlar[/QUOTEsaol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?