Kiracımızın Derdiii :)

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Kızlar bu sefer konuyu kendim için değil kiracımız için açıyorum.Evinde net yok.Sevdiğim bir kızcağızdır.Bu kadın adet dönemine yakın 10 gün kala eşiyle korunmasız bir ilişki yaşamış..Adam içine boşalmamış.Ama biraz kaçmışta olabilir diyor emin değilmiş.Adet dönemine yakın olan göğüslerde hassasiyet, belirtileri adetine 10 gün kala falan başlıyormuş ve bu belirtiler varken ilişkiye girmişler.Şimdi bu kızcağızın derdi acaba hamile kalırmıyım diyor?Bu arada her ay adet görüyormuş ama günü hep ya 5 gün önce yada sonra oluyormuş.Kadıncağız şimdilik bebek istemiyor.Maddi imkanlardan dolayı.Sizce hamile kalma olasılığı yüksekmidir? Onun adına şimdiden tşk ediyorum cevaplarınız için.

Bakın benim arkadaşım regl günündeki ilişkiden gebe kaldı.
Yani Rabbim verecekse bunun önüne hiç kimse geçemez.
Madem istemiyor neden korunmuyor ki ben de bunu anlamıyorum.

Bakın benim arkadaşım regl günündeki ilişkiden gebe kaldı.
Yani Rabbim verecekse bunun önüne hiç kimse geçemez.
Madem istemiyor neden korunmuyor ki ben de bunu anlamıyorum.

Evet olabiliyor canım ama işte korunmamışlar içime biraz sperm kaçmış olabilir diyor.Ama eşinin şu problemi var zaten sperm sayıları düşükmüş.Gebelikte etkilimidir?

Evet olabiliyor canım ama işte korunmamışlar içime biraz sperm kaçmış olabilir diyor.Ama eşinin şu problemi var zaten sperm sayıları düşükmüş.Gebelikte etkilimidir?

Anlatamıyorum galiba.
O düşük olan sperm sayısından biri gelip denk gelince ne olacak?
Yani korunmalı cinsellikte bile gebelik riski varken korunmasızın neyini tartışıyoruz ki?
Alır bir test yapar,tek,çift neyse görür,ona göre devam eder hayatına.
Şimdi biz burada düşük sperm sayısı olan adamın baba olma ihtimali zayıf deyince kiracınız rahatlayacak mı,test yapmayacak mı,korunmasız ilişkiye devam mı edecek?

sende hemen burayamı yapıştırdın kadının özelini

teyze oluyorsunuz hayırlı olsun:)))

en iyisi siz ona eczaneden bir test alıp hediye edin,içi rahat etsin.

iyi ki evinde internet yokmuş

olsaydı bize nasıl konular açardı acaba:)))

Haklısın canım.

Ne zamandan beridir dertlerin sonuna gülücük konuluyor?

bu soruları burda bize sorucağına sevdiğiniz kızcağız gitsin eczaneden bir gebelik testi alsın ve yapsın işeyip üzerine anlar hamile mi değil mi bu kadar basit yani

bu soruları burda bize sorucağına sevdiğiniz kızcağız gitsin eczaneden bir gebelik testi alsın ve yapsın işeyip üzerine anlar hamile mi değil mi bu kadar basit yani

Canım bende öyle söyledim ama kan testi daha iyi diyedüşünüyor.Asıl sorun şu ki eşi zorla birlikte olmuş.Araları iyi değil kaç kere mahkemelik oldular boşanıcaklardı

Ne zamandan beridir dertlerin sonuna gülücük konuluyor?

Bebek benim için dert değilde ondan canım...En güzel duygu anne olmak değilmi? Sadece bu kızın derdi eşiyle arasının iyi olmaması...Buyüzden bebeği istememesi..

iğrenç yaaa zorla yapmak
kadının gücü yetmiyor ne acı bır durum ...

yaşayan bilir o kadıncagızı cok ıyı anlıyorum

aslında buraya konu actırmasının edenıde bence bızden destek beklyor ..kötü bir niye tı oldugunu sanmıyorum

........

canım benım sen ıyı bır komsusun bellıkı yardımcı olmussun kızcagızaa
bır ıyılık daha yap ve eczaneden test alın ve yapın şu an eger musayıtsenız..

ve haberlerı bıze verın canım özellıkle ben cok merak ettım
....

ALLAH yardımcısı olsun

canım benim anlamadıgım tek bır nokta var madem eşi tecavuz etmıs zorla yapmıs ..bu konu okadar komik mi, kii,,

konunun sonuna gülücükler yağdırmışsınız ??

Amin canım.İyi bir evlilği olan insan neden çocuk istemesin ki Ben onu kan testi yaptırmak için götüeceğim pzt kontrole.Eğer varsa kürtaj olmak zorundayım diyor

canım benim anlamadıgım tek bır nokta var madem eşi tecavuz etmıs zorla yapmıs ..bu konu okadar komik mi, kii,,

konunun sonuna gülücükler yağdırmışsınız ??

Farkındaysanız konuyu ilk açtığımda bu konudan bahsetmedim.Kızcağızda şu an yanımda.Sonradan söyledi zorla yaptı diye yoksa bende biliyorum komik olmadığını

kızlar ertesi gün hapı kullansa olurmu sizce? daha ilişki yaşayalı 30 saat olmuş.Geç kalmışmıdır?

Hmmm. Evet evet, kiz 3 haftalik hamile. Hadi hayirli olsun. Teyze oluyosun.

Yani, sizce hamile midir diye sorulan soruya ancak bu kadar ciddi cevap verebildim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…