Kiracımızın Derdiii :)

evet, hamile kalma şansı var

Kızlar çok tşk...10 gün sonra kanda gebelik testi yaptırıcak negatif çıkarsa belki ozaman rahatlayacak.Norlevo etkili dedi eczacı ama bilemiyoruz.

Kızlar şimdi diyeceksiniz ki durup durup bişeyler diyorsunuz.Bu arkadaşın kocasının birde şu problemi varmış.Sperm sayıları düşükmüş.Buda etkili olurmu gebelikte?

bu konu bu kadar basit birşey mi ya? belki de su anda tam da bebegi olmayan bi arkadaşımın yanından geldiğim için fevri yazıcam ama, gene de, basitmidir bu konu bu kadar? bebek isteme, eşinle korunmadan beraber ol, in alt komşuna anlat, alt komşu nete girsin soru sorsun, cevapları doğru, yanlış, kesin, belli değil. bir doktora gidin canım, bu nedir? buradakiler ne yapsın? kargoyla idrar ya da kan örneği isteyip test mi yapsın sizin yerinize?

Canim biz bilemeyiz hamile kalip kalmadigini, simdi birsey olmaz deriz hamile kalir dusuk bir yuzde ile,yada hamiledir deriz birsey cikmaz...Ustelik doktor degilizki ancak uzmani bilir boyle seyleri en iyisi jinekologa gorunsun.

Şimdiii şöyle söylim Allah vercekse veriyo
Benim bi arkadaşın 4 sene eşi korundu kaçarsa kaçar dediler hiç gebe kalmadı gebe kalmak içinde 4 ay falan uğraştı ama en istemediği zamanda çok az bi kaçmadan kaldı gitti aldırdı bende alakamı kestim Başka bi tanıdığımda hiçbi kaçma olmadan kalmış 3,5 aylık hamile şimdi afedersiniz erkeğin zevk suyunda da sperm bulunabiliyomuş olcaksa oluyo yani
Ayrıca eşime sperm sayın düşük aşılama deneyin dediler aşılama için başka hastaneye gittik eşimin spermler 2 katı fazla çıktı rahim filmi çekildikten sonra gebe kaldım sanırım benim tüplerde hafif tıkanıklık vardı adama yok yere bin çeşit kür denettirdim yani 1 tane hastanenin sonucunada güven olmaz belkide yoktur sperm sorunu
Ovulasyon zamanlarıda pek belli olmuyo ama tutmamışta olabilir tabiki büyük ihtimallede yoktur bişe en güzeli gitcek hastaneye kan testi yaptırcak zaten döllenme olduysa ertesi gün artar kan değeri yani şimdiden öğrenir.
Varsa da aldırmasın madem eşinde öyle bi sorunda var bidaha hiç anne olamayabilir Allah korusun.
Birdeee madem çocuk istemiyo o zaman koruncak bacım bin türlü yöntem var hemde bedava. O işi yapıp zevkten ipin uçunu kaçırmayı biliyosunuz bi hap alıp içmeyi bilemiyosunuz

Arkadaşlar bukadar ters cevaplar vermenize gerek yok.....Yazmayın tamam....Tşk.

Allah'ım biz bebek için uğraşıyoruz. İnsanlar hem zevkleri için korunmuyor hemde bebek istemiyor. Şu dünyanın işine bakın. Allah kimseyi çocukla imtihan etmesin.

Artık bu tarz olumlu ve yardımcı yorumlar öyle nadirki okurken içim açıldı resmen..

kızlar ertesi gün hapı kullansa olurmu sizce? daha ilişki yaşayalı 30 saat olmuş.Geç kalmışmıdır?

pzt gidip kan testi yaptırıcakmış...En mantıklısı bu galiba...Ertesi gün haplarındada gebeliği %100 engelleme diye bişey yokmuş...

ertesi gün hapını almışsınız zaten. umarım hamile kalmaz. ama kalırsa çocuğu aldırmak için kocasının izni gerek. tecavüz sonucu olmuş çok üzüldüm durumuna bayanın. Allah yardımcısı olsun.
mutlaka hap veya spiral yada aylık iğne falan olsun bundan sonra. birde kimse yazmamış ama tecavüz tecavüzdür.
eşinin yapması bunu suç olmaktan çıkarmaz. O bayanın yerinde olsam doktora gider rapor tuttururdum. Zorla ilişki olamaz. evli olmak mazeret değil. şu an suç duyurusunda bulunsa ve dediği gibi tecavüz ise ve doktor raporu ile bunu ispatlarsa hapse bile girer eşi

İnşaallah değildir.Zorla birliktelik yaşanmışsa ve hamile kalmak istemiyorsa durumu çok zor.Allah yardımcısı olsun.

Ertesi gün hapını eczaneye sorun, belki işe yarayacaktır..
Test zamanı geldiyse hemen bir hastanede, sağlık ocağında test yaptırın.
..

Boşanmama nedeni ne ?

bence doktora gidip bi kan tahlili yaptırsın durumunu öğrensin ,ayrıca konu sahibi neden bukadar didiklenmiş onuda anlamadım konu açmaya korkar olduk valla

neler oldu acaba yaa ben de burda merak edıyorum sonucu ...:18::18::18:

bulamadımm
nerdesın kısssss sonuçççç neee

Norlevo denilen ilacı 48 saat dolmadan temin edip aldık.Ve içti.72 saat içinde içilmesi gerekiyormuş.Ama nekadar etkili bilemiyoruz.Yumurtlama dönemi denen dönem varmış ona denk gelmişse bu ilişki acaba nekadar etkili olur bu ilaç? Daha önce kullanan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…