Kızlar bu sefer konuyu kendim için değil kiracımız için açıyorum.Evinde net yok.Sevdiğim bir kızcağızdır.Bu kadın adet dönemine yakın 10 gün kala eşiyle korunmasız bir ilişki yaşamış..Adam içine boşalmamış.Ama biraz kaçmışta olabilir diyor emin değilmiş.Adet dönemine yakın olan göğüslerde hassasiyet, belirtileri adetine 10 gün kala falan başlıyormuş ve bu belirtiler varken ilişkiye girmişler.Şimdi bu kızcağızın derdi acaba hamile kalırmıyım diyor?Bu arada her ay adet görüyormuş ama günü hep ya 5 gün önce yada sonra oluyormuş.Kadıncağız şimdilik bebek istemiyor.Maddi imkanlardan dolayı.Sizce hamile kalma olasılığı yüksekmidir? Onun adına şimdiden tşk ediyorum cevaplarınız için.
iğrenç yaaa zorla yapmak
kadının gücü yetmiyor ne acı bır durum ...
yaşayan bilir o kadıncagızı cok ıyı anlıyorum
aslında buraya konu actırmasının edenıde bence bızden destek beklyor ..kötü bir niye tı oldugunu sanmıyorum
........
canım benım sen ıyı bır komsusun bellıkı yardımcı olmussun kızcagızaa
bır ıyılık daha yap ve eczaneden test alın ve yapın şu an eger musayıtsenız..
ve haberlerı bıze verın canım özellıkle ben cok merak ettım
....
ALLAH yardımcısı olsun
Kızlar bu sefer konuyu kendim için değil kiracımız için açıyorum.Evinde net yok.Sevdiğim bir kızcağızdır.Bu kadın adet dönemine yakın 10 gün kala eşiyle korunmasız bir ilişki yaşamış..Adam içine boşalmamış.Ama biraz kaçmışta olabilir diyor emin değilmiş.Adet dönemine yakın olan göğüslerde hassasiyet, belirtileri adetine 10 gün kala falan başlıyormuş ve bu belirtiler varken ilişkiye girmişler.Şimdi bu kızcağızın derdi acaba hamile kalırmıyım diyor?Bu arada her ay adet görüyormuş ama günü hep ya 5 gün önce yada sonra oluyormuş.Kadıncağız şimdilik bebek istemiyor.Maddi imkanlardan dolayı.Sizce hamile kalma olasılığı yüksekmidir? Onun adına şimdiden tşk ediyorum cevaplarınız için.
kızlar ertesi gün hapı kullansa olurmu sizce? daha ilişki yaşayalı 30 saat olmuş.Geç kalmışmıdır?
pzt gidip kan testi yaptırıcakmış...En mantıklısı bu galiba...Ertesi gün haplarındada gebeliği %100 engelleme diye bişey yokmuş...
neler oldu acaba yaa ben de burda merak edıyorum sonucu ...:18::18::18:
bulamadımm
nerdesın kısssss sonuçççç neee[/QUO
Kızlar yorumlarınız için çokkkk tşk ederim...Cuma günü ilişkiye girmiş pazar günü 48 saat dolmadan daha hemen ertesi gün hapını aldık ve içti.72 saat içinde içilmesi gerekiyormuş.Ama %100 koruyucumudur bu norlevo denilen ilaç bilemiyoruz.Yumurtlama dönemine denk geldiyse birde gebelik kaçınılmaz ama ilacın etkisine bağlı.Bilmiyorum kızlar daha önce kullananan varmı bu ilacı?Gebelik testi için daha erkenmiş.Çünkü ilişkiye gireli daha 3 gün olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?