Kiracımızın Derdiii :)

kızlar ertesi gün hapı kullansa olurmu sizce? daha ilişki yaşayalı 30 saat olmuş.Geç kalmışmıdır?

ertesi gün hapları 72 saat içinde kullanılabiliyor. yahu elinizin altında internet var ertesi gün hapı ne zaman kullanılır diye sorsanız google amcaya oda söylerdi.

Adetliyken ilişkiye girip hamile kalma ihtimali bile var allah verdıkten sonra veriyor madem istemiyor neden korunmuyor ?

pzt gidip kan testi yaptırıcakmış...En mantıklısı bu galiba...Ertesi gün haplarındada gebeliği %100 engelleme diye bişey yokmuş...

Herkes artist..

Umarım hamile kalmaz ama Allah'ın takdiri canım..Bence ihtimal cok düsük simdiden dövünmeye baslamak yerine adet gününü beklesin yapacak fazla birseyi yok..

posta gazetesinde haydar dümene sorsun bize ne?!

ya arkadaslar ne kadar yüklendiniz kadıncagıza ...
bellıkı daralmıs yardıma ıhtıyacı varr

tmm haklısınız neden bılecegız bız hamıle olup olmadııg ama

en azından dinlesek derdını bırazcık ferahlatsak ıcını
çokmu

AYIP YAA YAPMAYIN ONUN YERINDE SIZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZZ...
BURDA ÖZELINI AÇACAK KADAR BUNALMIŞ BELLİKİ KOCASIYLA ARASI YOKMUS BUNUN USTUNE TECAVUZ OLAYI VAR...BENCE BIR COK SORUN VARR

..HEMEN KADINI NE HALE GETIRDINIZ YAA
korunma konusunda haklısınız ama bence mantıklı bır sebebı vardır sormadan yargılıyorsunuz hemen :(

yorumları okuyunca uzuluyourm valla

yapıcı olalım lütfen..empati kurarak okuyun ve cvplayın :):34:

ya arkadaslar ne kadar yüklendiniz kadıncagıza ...
bellıkı daralmıs yardıma ıhtıyacı varr

tmm haklısınız neden bılecegız bız hamıle olup olmadııg ama

en azından dinlesek derdını bırazcık ferahlatsak ıcını
çokmu

AYIP YAA YAPMAYIN ONUN YERINDE SIZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZZ...
BURDA ÖZELINI AÇACAK KADAR BUNALMIŞ BELLİKİ KOCASIYLA ARASI YOKMUS BUNUN USTUNE TECAVUZ OLAYI VAR...BENCE BIR COK SORUN VARR

..HEMEN KADINI NE HALE GETIRDINIZ YAA
korunma konusunda haklısınız ama bence mantıklı bır sebebı vardır sormadan yargılıyorsunuz hemen :(

yorumları okuyunca uzuluyourm valla

yapıcı olalım lütfen..empati kurarak okuyun ve cvplayın :):34:

canım çok sağol..Kızcağızı gör evinde yarı aç yarı tok :( Hep bizde yer içer.Helal hoş olsun...Üstüne zorla girilen bir ilişki ve gebe kalma riski.Pzt günü ben onu hastaneye götürüp kan testi yaptırıcam...

canim nasil yani ya, ayni evdemi yasiyorlar, ayrimi, sunu bi anlatsana dogru düzgün :26:
tecavüz mü etmis :53: madem öyle gitsin kiz annesinin evine sikayetci olsun :19:bu ne:25:uzak dursun o adamdan:10:

hamilemi deyilmi bilemicem , keske kk da bi özel topik olsa , üstüne cis yapsa hamilemisini deyilmisin sana söylese ama henüz öyle bi topik acmadi kazen :37:

Kızlar bu sefer konuyu kendim için değil kiracımız için açıyorum.Evinde net yok.Sevdiğim bir kızcağızdır.Bu kadın adet dönemine yakın 10 gün kala eşiyle korunmasız bir ilişki yaşamış..Adam içine boşalmamış.Ama biraz kaçmışta olabilir diyor emin değilmiş.Adet dönemine yakın olan göğüslerde hassasiyet, belirtileri adetine 10 gün kala falan başlıyormuş ve bu belirtiler varken ilişkiye girmişler.Şimdi bu kızcağızın derdi acaba hamile kalırmıyım diyor?Bu arada her ay adet görüyormuş ama günü hep ya 5 gün önce yada sonra oluyormuş.Kadıncağız şimdilik bebek istemiyor.Maddi imkanlardan dolayı.Sizce hamile kalma olasılığı yüksekmidir? Onun adına şimdiden tşk ediyorum cevaplarınız için.

eğer hamile değilse regl olur olmaz götürün bir sağlık ocağına RİA (SPİRAL) taktırın.boşanacaktı ,bir kaç kere niyetlendi,zorla birlikte oldu,,belli ki bu kadın bu zorla birlikte olmaları daha çok yaşar.iyisi mi hamile kalma riskini net bir şekilde yok edin

benim aklima takilanda neden ustune bastira bastira kIZCAGIZ diyosunuz//basliginiz bile kiracimizin derdi//biraz kucuk gorme sezdim ama bilemiyorum//arkadasim ya da komsum diyebilirdiniz//anladik evleriniz var//bide kiraci bi kizcagiz var//

benim aklima takilanda neden ustune bastira bastira kIZCAGIZ diyosunuz//basliginiz bile kiracimizin derdi//biraz kucuk gorme sezdim ama bilemiyorum//arkadasim ya da komsum diyebilirdiniz//anladik evleriniz var//bide kiraci bi kizcagiz var//

Asla aşşağılamak gibi bişey olamaz.Kardeşimden farksız çünkü.Öyle olmasa burda konu açmazdım.Bugün evim var yarın olmayabilir.Hiçbirşeyin garantisi yok.Yanlış kelime kullanmış olabilirim ama yazdığım gibi asla ve asla aşşağılamak gibi bişey olamaz.

Yarın ertesi gün hapı alıcaz ona.72 saat içinde kullanılabiliyormuş.Umarım gebeliği önler.Norlevo diye bir ilaçmış.72 saat dolmadan kullanması için sabah erkenden eczaneye gidicez.

Nasıl bir usluptasınız ya insanlar buraya konu açamıcakmı gerçekten okurken bazılarına pess dedim.ne kadar üzerine gittiniz konu sahibi arkadaşın.

Canım komşunuzun durumuna üzüldüm inş. hamile değildir ama bundan sonra dikkatli olsun bence

uslubumda bi sorun oldugunu dusunmedim sadece dikkatimi cektigi icin ilettim zaten konu sahibide gayet duzgun acikladi belki ben yanlis anladim ki konu sahibide yanlis kelime kullanmis olabilecegini kabul etti//ortada bi sorun yok yani rahat ol//bu arada komsusu degil derdi olan sadece kiracisi kizcagiz

uslubumda bi sorun oldugunu dusunmedim sadece dikkatimi cektigi icin ilettim zaten konu sahibide gayet duzgun acikladi belki ben yanlis anladim ki konu sahibide yanlis kelime kullanmis olabilecegini kabul etti//ortada bi sorun yok yani rahat ol//bu arada komsusu degil derdi olan sadece kiracisi kizcagiz

sizde amma abarttınız kiracı ve kızcağız kelimelerime.Ne var anlamadım.Kötü niyetim yokki.Kardeşimden farksız.Ben kızcağız kelimesini çok kullanıyorum ayrıca.Bence kelimelerime takma...Takılıcak çok konu var.

Kızlar bugün eczaneye gidip ertesi gün hapını aldık norlevo diye ilaç içti.Bakalım ilk 72 saatte kullanılıyormuş ama 48 saat dolmadan aldı.Şuda varmış ki yumurtlama dönemi.Kızın zaten adetleri düzensizmiş.Her ay oluyormuş ama net günü belli değilmiş.Adet dnemine yakın olan belirtiler varken (göğüslerde şişlik,karında şişme vb.) belirtiler varken ilişkiye girilmiş.Acaba bu belirtiler yumurtlama dönemimi oluyor?

Kızlar bugün eczaneye gidip ertesi gün hapını aldık norlevo diye ilaç içti.Bakalım ilk 72 saatte kullanılıyormuş ama 48 saat dolmadan aldı.Şuda varmış ki yumurtlama dönemi.Kızın zaten adetleri düzensizmiş.Her ay oluyormuş ama net günü belli değilmiş.Adet dnemine yakın olan belirtiler varken (göğüslerde şişlik,karında şişme vb.) belirtiler varken ilişkiye girilmiş.Acaba bu belirtiler yumurtlama dönemimi oluyor?

Norlevo iyi bir çözüm ama 15 gün sonra yine de bir test yaptırın, ilişkiden hemen sonra gebelik varsa testlerde çıkmaz zaten. Norlevo alarak iyi etmişsiniz ama dediğim gibi 15. gün den sonra yine de test yaptırın emin olun, insan hamileyken de adet görebilir, unutmayın.

Back
X