Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ertesi gün hapı kullansa olurmu sizce? daha ilişki yaşayalı 30 saat olmuş.Geç kalmışmıdır?
ya arkadaslar ne kadar yüklendiniz kadıncagıza ...
bellıkı daralmıs yardıma ıhtıyacı varr
tmm haklısınız neden bılecegız bız hamıle olup olmadııg ama
en azından dinlesek derdını bırazcık ferahlatsak ıcını
çokmu
AYIP YAA YAPMAYIN ONUN YERINDE SIZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZZ...
BURDA ÖZELINI AÇACAK KADAR BUNALMIŞ BELLİKİ KOCASIYLA ARASI YOKMUS BUNUN USTUNE TECAVUZ OLAYI VAR...BENCE BIR COK SORUN VARR
..HEMEN KADINI NE HALE GETIRDINIZ YAA
korunma konusunda haklısınız ama bence mantıklı bır sebebı vardır sormadan yargılıyorsunuz hemen
yorumları okuyunca uzuluyourm valla
yapıcı olalım lütfen..empati kurarak okuyun ve cvplayın :)![]()
Kızlar bu sefer konuyu kendim için değil kiracımız için açıyorum.Evinde net yok.Sevdiğim bir kızcağızdır.Bu kadın adet dönemine yakın 10 gün kala eşiyle korunmasız bir ilişki yaşamış..Adam içine boşalmamış.Ama biraz kaçmışta olabilir diyor emin değilmiş.Adet dönemine yakın olan göğüslerde hassasiyet, belirtileri adetine 10 gün kala falan başlıyormuş ve bu belirtiler varken ilişkiye girmişler.Şimdi bu kızcağızın derdi acaba hamile kalırmıyım diyor?Bu arada her ay adet görüyormuş ama günü hep ya 5 gün önce yada sonra oluyormuş.Kadıncağız şimdilik bebek istemiyor.Maddi imkanlardan dolayı.Sizce hamile kalma olasılığı yüksekmidir? Onun adına şimdiden tşk ediyorum cevaplarınız için.
benim aklima takilanda neden ustune bastira bastira kIZCAGIZ diyosunuz//basliginiz bile kiracimizin derdi//biraz kucuk gorme sezdim ama bilemiyorum//arkadasim ya da komsum diyebilirdiniz//anladik evleriniz var//bide kiraci bi kizcagiz var//
uslubumda bi sorun oldugunu dusunmedim sadece dikkatimi cektigi icin ilettim zaten konu sahibide gayet duzgun acikladi belki ben yanlis anladim ki konu sahibide yanlis kelime kullanmis olabilecegini kabul etti//ortada bi sorun yok yani rahat ol//bu arada komsusu degil derdi olan sadece kiracisi kizcagiz
Kızlar bugün eczaneye gidip ertesi gün hapını aldık norlevo diye ilaç içti.Bakalım ilk 72 saatte kullanılıyormuş ama 48 saat dolmadan aldı.Şuda varmış ki yumurtlama dönemi.Kızın zaten adetleri düzensizmiş.Her ay oluyormuş ama net günü belli değilmiş.Adet dnemine yakın olan belirtiler varken (göğüslerde şişlik,karında şişme vb.) belirtiler varken ilişkiye girilmiş.Acaba bu belirtiler yumurtlama dönemimi oluyor?
kızlar ertesi gün hapı kullansa olurmu sizce? daha ilişki yaşayalı 30 saat olmuş.Geç kalmışmıdır?