- 15 Haziran 2023
- 180
- -182
- 13
- Konu Sahibi muallimekiz
-
Onu senin almadığın açık.terbiyesizlik yapmaSabahları bir porsiyon beyin, öğlen ve akşam yarım porsiyon yürek.
Ama beyini unutmayalım. Bu ters huyunuzla avukat bürosundan bile kovulursunuz siz
az önce buraya ne yapacağını yazmıştım az önceki yorumun yüzünden sildim bol şansAllah aşkına söyleyin.Son çarem sizsiniz. İHTAR ne zaman çekilecek diyorum kaosa niyetli alakasız sorular ve yorumlar geliyor. Belli ki kiracilar. Ama alinganlik yapacaklari kişi ben değilim.Ağzımdan munakasaya davet ifadesi alacaklar. Canları sıkılıyor.
Biz yaptik bir sene sürdü ama paşa paşa çıktı Türkiye'de kimse kimsenin evinde zorla oturamaz.iş mahkemeye gittiğinde birkaç sene bile sürebildiğini, hatta 5 yıllık kiracı olmadığı için belki kolaylıkla çıkaramayacağı gibi bir durum söz konusu.. :d öyle canım istedi çıksın ben oturcam hadi defolsun tarzı bişey yok. Devlet artık kiracıları koruyor. Biz ev sahipleri her durumda maalesef ki suçlu ve haksız konumdayız. İhtar çektim 6 ay içinde çık diye bişey yok. Özellikle de sözleşmesi bitmeden zaten çıkaramazda.
burda senelerdir kiracısını çıkarmak için ne paralar teklif eden insanlar var öyle çık deyince çıkan kiracı mı kalmışş
izle bak nasıl oturuyorlarBiz yaptik bir sene sürdü ama paşa paşa çıktı Türkiye'de kimse kimsenin evinde zorla oturamaz.
O isler öyle olmuyor biz yaptık diyorum şuan abim evinde oturuyor kimse kimsenin evini gasp edemez hele ihtiyacı varsaizle bak nasıl oturuyorlar
Siz yeni malik olduğunuz için 6 aylık süre vardı. Konu sahibi yeni malik değil. Onun yasal süresi ile sizinki farklı. Hak kaybı yaşasın istemem.Size gelince de ihtar çekebilirsiniz.
6 aylık bir süre tanınacak.
Çıkmazsa ihtiyaç sebebiyle tahliye davası açacaksınız.
İhtiyacı varsa evet dava sonuca bağlanıyor 1 sene de sürse tahliye kararı çıkıyor.O isler öyle olmuyor biz yaptık diyorum şuan abim evinde oturuyor kimse kimsenin evini gasp edemez hele ihtiyacı varsa
Biliyorum sanırım sözleşme devam ederken 6 aylık dönemlerde çekebiliyor ihtarı.Siz yeni malik olduğunuz için 6 aylık süre vardı. Konu sahibi yeni malik değil. Onun yasal süresi ile sizinki farklı. Hak kaybı yaşasın istemem.
İhtar çekildikten sonra yeni malikte olsan eski malikte olsan 6 ay süre tanınmıyor mu ?İhtiyacı varsa evet dava sonuca bağlanıyor 1 sene de sürse tahliye kararı çıkıyor.
Kiradaymış ev sahibi ve başka da evi yoksa aynı bölgede her şekilde ihtiyacı samimi oldugu için davayı kazanır
İşin kötü tarafı karşı taraf dava masrafı ödemek zorunda kalıyor bu inatlasmadanİhtiyacı varsa evet dava sonuca bağlanıyor 1 sene de sürse tahliye kararı çıkıyor.
Kiradaymış ev sahibi ve başka da evi yoksa aynı bölgede her şekilde ihtiyacı samimi oldugu için davayı kazanır
Valla çıkmam da çıkmam diyeni de anlamıyorum benİşin kötü tarafı karşı taraf dava masrafı ödemek zorunda kalıyor bu inatlasmadan
Yeni malik değilse, gereksinim sebebiyle tahliye davalarında ihtarname zorunluluğu yok.Biliyorum sanırım sözleşme devam ederken 6 aylık dönemlerde çekebiliyor ihtarı.
Anladım şimdi teşekküt ederim.Yeni malik değilse, gereksinim sebebiyle tahliye davalarında ihtarname zorunluluğu yok.
Sadece yasada belirtilen şekilde 1 ay içinde dava açılması lazım.
Biz genelde ihtarname göndeririz ama 1 aylık dava süremizi uzatmak adına. Yoksa zorunluluktan değil.
Konu sahibinin kira sözleşmesini de yanında götürerek danışmanlık alması lazım. Süreyi kaçırırsa bir kira dönemi daha beklemek zorunda kalır.
Bence ihtarname çeksin çünkü en azından belki davaya gerek kalmadan bosaltirYeni malik değilse, gereksinim sebebiyle tahliye davalarında ihtarname zorunluluğu yok.
Sadece yasada belirtilen şekilde 1 ay içinde dava açılması lazım.
Biz genelde ihtarname göndeririz ama 1 aylık dava süremizi uzatmak adına. Yoksa zorunluluktan değil.
Konu sahibinin kira sözleşmesini de yanında götürerek danışmanlık alması lazım. Süreyi kaçırırsa bir kira dönemi daha beklemek zorunda kalır.
İsterse önce ihtarname gönderir sonra dava açar, isterse yasal süre içinde direkt dava da açabilir. Mutlaka danışmanlık almalı.Anladım şimdi teşekküt ederim.
o halde süreyi kaçırmadan ihtar çekecek
Bence boşaltmaz. Kiracılar ev sahiplerinden daha fazla danışmanlık alıyor. Tecrübe ile sabit.Bence ihtarname çeksin çünkü en azından belki davaya gerek kalmadan bosaltir
Kendi oturacaksa cikariyor, ihtiyac nedeniyle ihtar ceker 6 ay surec baslar. Kiraci cikmazsa tahliye davası acar. 10 yil 10 mil kalamaz yani yok oyle utopyaKiracınıza bu şekilde tavırla yaklaşırsanız 10 yıl çıkaramazsınız istediğiniz yerden istediğiniz zaman ihtar çekseniz dahi….
Eninde sonunda Maks bir sene sürer dediler öyle sürdü bosaltti dava masraflarınıda odediİsterse önce ihtarname gönderir sonra dava açar, isterse yasal süre içinde direkt dava da açabilir. Mutlaka danışmanlık almalı.
Bence boşaltmaz. Kiracılar ev sahiplerinden daha fazla danışmanlık alıyor. Tecrübe ile sabit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?