Kiracıyla Hep Oturup Kalkmak Isteyen Ev Sahipleri

İyi insanları tenzih ederim ama bazıları evini saray, kiracıyı da üstüne para aldığı kölesi sanıyor, ya fahiş kira istiyor, yıllık kira artışlarını uçuk seviyelerde yapıyorlar ya da ev benim içindeki kiracı da benim deyip devamlı rahatsız etmeyi, emirler yağdırmayı kendilerine hak görüyorlar.
Bizim ki de devamlı yardım istiyor suyumu yap büyümü yap diye.. yapmayınca bi bahaneyle evden çıkın diyor du.. kiracı olmak zor valla.. kötü kiracılar da var tabi sadece ev sahipleri boyledir diyemeyiz.. eski ev sahibimiz dha iyi di en azindan tek derdi paraydi. Kiram odensin onun disinda rahatsiz etmezdi.. bi tayfa var ki ogrenciye bekara dula ev vermeyen.. napsin bu insanlar sokakta mi kalsın..

Ah bir bilsem ne dertleri var. Taşınalı bir ay olmadan ömrümü çürüttüler. Kadın bebislerinizi görmeye gelcez diye mesaj atıp arayıp duruyor. Benim cocuklarla bozmuş kafayı.Saldırcak vakit gecircek yer arıyor. Bir de bana egitim durumumu soruyor. Kaç senelik üniversite mezunu olduguma kadar 10 sene önce hangi okullarda staj yaptığıma kadar soruyor. Okulların isimlerini ben unuttum ya kaç sene geçmiş aradan. 2012 yılında kaç yaşında olduğuma kadar soruyor. Kendi drama ögretmeniymis beni kendinden aşağıda küçük görüyor bilmislik tasliyor aklınca. Nefret ediyorum bu kadından böyle insanlardan
Biraz disli olmaniz lazim oyle evden cik lafina pabuc bırakmayın çıkaramaz.. senelik sözleşmemiz var.. evime gelip beni rahatsız etme kardeşim evden de çıkmıyorum hodri meydan.. hukuk da kiracı ev sahibini misafir etmek gönlünü eylemek zorundadır diye bir madde yok.. kiranız odeniyo eviniz düzgün kullanılıyo arsızlık yapan yok daha derdiniz nedir diyecen.. bizimki de çıkın dediğinde vergiden kaçıyor diye şikayet ederiz dedik de sesi kesildi.. kirayı inatla elden almak isteyince bankaya yatıralım deyince inatla kabul etmemişti

Bizim ki de devamlı yardım istiyor suyumu yap büyümü yap diye.. yapmayınca bi bahaneyle evden çıkın diyor du.. kiracı olmak zor valla.. kötü kiracılar da var tabi sadece ev sahipleri boyledir diyemeyiz.. eski ev sahibimiz dha iyi di en azindan tek derdi paraydi. Kiram odensin onun disinda rahatsiz etmezdi.. bi tayfa var ki ogrenciye bekara dula ev vermeyen.. napsin bu insanlar sokakta mi kalsın..
Elbette ev sahibi gibi kiracının da kötüsü olabiliyor, öğrenci, bekar, dul, çocuklu aileye, esnafa ev vermeyen bir kitle var, belki onlarda kendilerince haklıdır ama herkesi aynı kefeye koyup önyargılı olmaları hoş olmuyor, her durumda kiracılık zor, herkesin kendi evi olsa keşke, her ay kira stresi yaşamaktan kurtulsa insanlar.

Ay bana çok tuhaf geldi ya ne bu çocuk sevme merakı hem de daha yeni tanıdığın insanlar.
Daha doğru dürüst tanımadığım yabancı insanlara bir de çocuklarımı sevdircem bana çok saçma geliyor. Birde ısrar ediyor müsait değiliz dedikçe. Yüzsüz resmen ya

Back
X