Kiracıyla Hep Oturup Kalkmak Isteyen Ev Sahipleri

Evin daha her yerini biz yaptirdik, eşim kendi cebinden boya badana bile yaptı. Bir sürü masraf ettik. Ev sahibi adamda bunu gördü. Eve zarar vercek insan olmadığımızı anladı zaten. Bebek sevme hastalığı var kadında o yüzden bize hep gelmek istiyor. Bunalttı bizi. Çok bebek sevcek kendi dogursun. Evet kendilerini bizden üstün görüyorlar çok bilmisler. Onları evimize almaya görüşmeye bebeklerimizi sevdirmeye mecburmusuz gibi davranıyorlar
Vallaha ben ilk defa duydum bebek sevme hastalığı diye birsey inanmayın yok öyle bir şey

Vallaha ben ilk defa duydum bebek sevme hastalığı diye birsey inanmayın yok öyle bir şey
Tıpta var demiyorum. Kadında hastalık derecesinde bebek takıntısı var o anlamda diyorum. Kendi çocukları büyümüş benim çocuklara taktı kafayı. Saldırcak vakit gecircek yer arıyor bizi çocuklarımızı bunaltcak aklınca

Tıpta var demiyorum. Kadında hastalık derecesinde bebek takıntısı var o anlamda diyorum. Kendi çocukları büyümüş benim çocuklara taktı kafayı. Saldırcak vakit geçirgen yer arıyor bizi çocuklarımızı bunaltcak aklınca
Sen ne yap biliyormusun ev sahibine benim yaptığım gibi sert yap başka çaren yok evimden çıkmi diyor çıkar yolun çok dersinki istediğim evi tut nakliyeyi ver depozitoyu emlakcinin parasınida ver çıkayım şahsen ben çocuklarımı ev sahibim kimki sevdireyim yani olmadimi ben misafir sevmiyorum deyin gelmeyin paranızı bilin aşağı oturun deyin laubali olmayinki yüz bulmasın

Sen ne yap biliyormusun ev sahibine benim yaptığım gibi sert yap başka çaren yok evimden çıkmi diyor çıkar yolun çok dersinki istediğim evi tut nakliyeyi ver depozitoyu emlakcinin parasınida ver çıkayım şahsen ben çocuklarımı ev sahibim kimki sevdireyim yani olmadimi ben misafir sevmiyorum deyin gelmeyin paranızı bilin aşağı oturun deyin laubali olmayinki yüz bulmasın
Sert soğuk mesaj attim geçen hemen kocasına şikayet etmiş kocası dün aksam esime yüz yüze hesap soruyor. Ben görüşmek zorundaymışım gibi. Eşiniz tepki vermiş esime diyor. En iyisi onu engellemek. Eşimi ararsa adam meşgul atmak müsait değiliz demek. Bu seferde defalarca kapıya dayanirlar kesin. Tabiki de ev sahibi kim ki çocuklarımı sevdireyim bir yabancı. Kadında hiç utanma yok, banane kiracının çocuklarından demiyor yapışıyor

Herkes çizgisini kendi belirler bunu unutmayın

Mesafe koyun apaçık söyleyin aa benim başka programım var k bakmayın diye bu ayıp bisr değil

Sert soğuk mesaj attim geçen hemen kocasına şikayet etmiş kocası dün aksam esime yüz yüze hesap soruyor. Ben görüşmek zorundaymışım gibi. Eşiniz tepki vermiş esime diyor. En iyisi onu engellemek. Eşimi ararsa adam meşgul atmak müsait değiliz demek. Bu seferde defalarca kapıya dayanirlar kesin. Tabiki de ev sahibi kim ki çocuklarımı sevdireyim bir yabancı. Kadında hiç utanma yok, banane kiracının çocuklarından demiyor yapışıyor
Astar yirtilinca laf anlamıyor kimse bu kadar yüzsüzlük olmaz ayıp yani Allah yardımcın olsun kardeşim ne deyim

Astar yirtilinca laf anlamıyor kimse bu kadar yüzsüzlük olmaz ayıp yani Allah yardımcın olsun kardeşim ne deyim
Sagol cok tesekkur ederim yardımların için. İnşaallah Allahın izniyle bir gün kendi evim olur bu sıkıntıdan kurtulurum. Ben kadına soğuk davranmaya aradığında acmamaya devam edeyim. Belki birgün pes eder. Kiracının çocukları küçük benle oturacak vakti yok der belki birgün. Öğretmen bir kadın birde bunu nasıl yapar aklim almıyor bilerek yapıyor sanki ne diyeyim Allah görüyor

Esimle gezmeye gitcez müsait değiliz dedik birkaç gün sonra yine ayni
Günü kurtar yeter sen her seferinde başka bi bahane uyduracaksın işte öyle öyle ayağı kesilecek anlatmak istediğim, ne desem birşey söyledin ama başka çare yok açık açık konuş madem o zaman

Mesajlarina cevap olarak müsait değiliz çocuklar küçük durmuyor, müsait olunca ben size haber veririm dedim. Ama asla haber vermedim aradığında açmadım, tekrar attigi mesajlarına cevap yazmadım. Kadın bana ulaşamayınca kocasına kocamı arattırıp yine geldiler. Geldiklerinde de soğuk durdum.Esim de konuştu çocuklar küçük durmuyor hanim yoruluyor gelip gitcek misafir ağırlıcak vakti yok dedi. Ama çok yüzsüz kadın
O zamann demek ki yüzüne konusmak lazım. Misal msj attı ya direk yazın... Müsait değiliz daha fazla sizi agırlayamayacagım, kusura bakmayın.!! Evi kiraladık biz sizi değil yazın gitsin....
Sinirlendim valla.. Yüzsüz insandan nefret ediyorum.

Aynen asla kapıyı ve telefonu acmicam. Esime de dedim adam ararsa meşgul at açma.Müsait değiliz diye mesaj at geç dedim. Ama kesin eşime mesaj atar adam. Kapıyı acmadinız evdeydiniz ışıgınız yanıyordu der. Evden çıkın der

Sözleşmemiz var hiçbisey diyemez, dese de cikmazsiniz olur biter

kontrat varsa bitene kadar çıkaramazlar bebek sevdirmiyolar diye. gelirlerse de açmayın evde olduğunuzu bilsinler ama açöayın kapıyı.

O zamann demek ki yüzüne konusmak lazım. Misal msj attı ya direk yazın... Müsait değiliz daha fazla sizi agırlayamayacagım, kusura bakmayın.!! Evi kiraladık biz sizi değil yazın gitsin....
Sinirlendim valla.. Yüzsüz insandan nefret ediyorum.
Ben mesjlarina soğuk ters cevap yazıncada sanki ben görüşmeye mecbursum gibi karı koca bizim eve esimle bana soğuk mesajın hesabını sormaya geliyorlar. Ama sizin dediğinizi yazcam en sonunda. Bu gidişle büyük kavga cikcak. Bende nefret ediyorum yüzsüz insanlardan

Bir dizide gördüğüm karakterlerin gerçek hayatta olması çok eğlenceli🙄 Demek ki öyle insanlardan ilham alarak o tiplemeleri oluşturmuşlar

Buradaki konuları okuyunca gerçekten hayret ediyorum bizim başımıza gelse eşimde istemez müsaitiz demez yani geldiğinde de kapıyı açmayız yalnız bu kadar ısrar işkillendirdi beni başka bi dertleri mi var acaba? Bizim eski ev sahibi eşimden 5 bin tl istemişti 😂😂 bi samimiyet oluşturup bir şey mi isteyecekler acaba? Bence var bi dertleri

Buradaki konuları okuyunca gerçekten hayret ediyorum bizim başımıza gelse eşimde istemez müsaitiz demez yani geldiğinde de kapıyı açmayız yalnız bu kadar ısrar işkillendirdi beni başka bi dertleri mi var acaba? Bizim eski ev sahibi eşimden 5 bin tl istemişti 😂😂 bi samimiyet oluşturup bir şey mi isteyecekler acaba? Bence var bi dertleri
Ah bir bilsem ne dertleri var. Taşınalı bir ay olmadan ömrümü çürüttüler. Kadın bebislerinizi görmeye gelcez diye mesaj atıp arayıp duruyor. Benim cocuklarla bozmuş kafayı.Saldırcak vakit gecircek yer arıyor. Bir de bana egitim durumumu soruyor. Kaç senelik üniversite mezunu olduguma kadar 10 sene önce hangi okullarda staj yaptığıma kadar soruyor. Okulların isimlerini ben unuttum ya kaç sene geçmiş aradan. 2012 yılında kaç yaşında olduğuma kadar soruyor. Kendi drama ögretmeniymis beni kendinden aşağıda küçük görüyor bilmislik tasliyor aklınca. Nefret ediyorum bu kadından böyle insanlardan

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır konu açmıyordum. Ama artık fazlasıyla bunaldım. Biz 3 hafta önce yeni bir kiralik eve taşındık. Iki küçük cocugum var inanın çok yorucu oldu bu taşınma işi.Çocuklarimda taşınma sırasında hastaydılar acillerde süründük mahvolduk. Atlattık şükür. Büyük oğlum 4 buçuk yaşında oğlum okuluna yakın olmak için taşındık. Konuya gelecek olursam. Taşındık taşınalı ev sahibi rahat vermiyor. Devamlı cat kapı geliyor oturup kalkmak istiyor mesaj atıyor bebisleri görcez bilmem ne diye. Müsait değiliz diyoruz müsait olunca haber veririz, sizde önceden haber verin öyle gelin diyoruz anlamıyor kadın. Çok bunaldım. Daha bu evde bir haftalıkken başladı. Daha taşınalı 1 ay olmadan bu kadar oturup kalkma isteği bebek sevcez isteği bana çok saçma ve bunaltıcı geliyor. Benim cocuklarim küçük geceleri dışında kendime ayircak vaktim bile yok. Bütün gün çok yoruluyorum bir de misafirle ugraşacak durumda degilim. Hayatlarında hiç bebek görmemiş gibi ne bu kiracının bebeklerini sevme isteği, inadına gelme isteği. Kadın kendi çocuklarını biri 9 biri 8 yaşına getirmiş, rahatlığa alıştım keyfini çıkarıyorum diyor. Kendi çocuklarını büyütmüş gezcek yer arıyor resmen. Benim cocuklarim küçük vaktim yok anlamıyor. Çok bebek sevcekse bir tane daha doğursun. Beni ve çocuklarımı sıkmaya bunaltmaya hakkı yok diye düşünüyorum. Yani bu ev sahipleri kendileriyle oturup kalkcak kiracı arıyorlar sanırım diğer türlü kapıyı göstercekler sanırım. Eski evde de aynı sorun oldu artık bıktım. Daha yeni taşındık eşim tasinamayiz hemen tekrar diyor. Maddi manevi çöktük. 2 sene sonra ev alabiliriz belki, benim aileminde maddi yardımıyla. Ama suan mümkün değil. Napmalıyız yardım edin nolur. Esimle bu insanlar yüzünden çok tartıştık yine.
o evsahibin çocukları bahane edip kendilerini avutacak kapı arıyorlar o da kiracısı olmuş

Kötü ev sahipleriyle uğraşmak zorunda kalan herkese sabır dilerim ve dilerim herkesin kendi evi olsun kiracılık çekmesinler.
Ay abla ne güzel dua o öyle gerçekten bazı ev sahipleri
Esime dedim şortla kapiya çıksam ben bir daha gelmezler dedim hayır diyor.Ona hayır diyen bornoza evet der mi bilemedim abla. Kapının üstüne iç çamaşır astircaklar en sonunda:)
Bonosu günlük pijama kazağının üstüne giy çıplak giyme zaten başına da havlu arala kapıyı banyodan yeni çıktım de kapat

Ay abla ne güzel dua o öyle gerçekten bazı ev sahipleri
İyi insanları tenzih ederim ama bazıları evini saray, kiracıyı da üstüne para aldığı kölesi sanıyor, ya fahiş kira istiyor, yıllık kira artışlarını uçuk seviyelerde yapıyorlar ya da ev benim içindeki kiracı da benim deyip devamlı rahatsız etmeyi, emirler yağdırmayı kendilerine hak görüyorlar.

Back
X