• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirada oturmuş olan bayanlar bir bakabilir misiniz lüften :(

Lomersune

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
110
7
16
35
Aydın
Merhabalar kızlar, yeni taşındığımız evle alakalı büyük sorunlarım var. Daha 4 aylık evliyim ben ve şu an oturduğumuz evden inanılmaz şikayetçiyim. Evde her yer küf tutuyor, yeşil yeşil benek oluyor. Ne yaptıysam geçmedi forumda tüm söylenenleri harfi harfine yaptım ama çözüm yok :( Elbise dolabıma kadar dayanmışlar kıyafetlerim koku içinde artık. Ve bu evle 1 senelik sözleşme yaptığımız için çıkamıyoruz. Yok mudur bunun bir yolu, kiracı haklarında bununla alakalı bir hakkımız yok mu bilen var mı acaba? Daha taşınalı 3 ay oldu buraya ama şimdiden çok pişmanım 1 sene nasıl çekerim burayı :(

allah yardımcın olsun. benim diğer evim öyleydi of heryer küf. geçmiyor malesef. biraz daha dişini sıkarsan yazın küf ve koku kalmıyor . inşallah tez zamnanda çıkarsın . ben bu eve geldiğimde iğneden ipliğe herşeyi yıkadım.

evde akan kokan yermi varki
tesisatlarda falan sorun var acaba
ev sahibine gösterip durumunuzu anlatsanız

Cagir ev sahibini goster yeni gelin esyalarin mahvolacak kiz ve cikacagim de yada yapikacak susmayla olur mu ?
Ben bekarim ama malesef ailemle kirada oturuyorum tavanlar komple akti ks gunu cati yaptrdilar ama tavanlarda boya falan yok yemyesil nefret ettim bir yaz girdik bu yaz ciacagiz ksmetse..tasinmaktan esye kalmadi iyi evini kimse kiraya vermiyr sanki esya kalmadi tasinmaktan.iyi evler vardirda kiralari 850 den baslar offf off.

O kuflerden ben migren oldum daha once yoktu rutubetli yerdende olabilir dedi doktor

Benim bildigim kadariyla 15 gun once haber verip cikabilirsin. Ben bi kac kez surem dolmadan tasindim.

Merhabalar kızlar, yeni taşındığımız evle alakalı büyük sorunlarım var. Daha 4 aylık evliyim ben ve şu an oturduğumuz evden inanılmaz şikayetçiyim. Evde her yer küf tutuyor, yeşil yeşil benek oluyor. Ne yaptıysam geçmedi forumda tüm söylenenleri harfi harfine yaptım ama çözüm yok :( Elbise dolabıma kadar dayanmışlar kıyafetlerim koku içinde artık. Ve bu evle 1 senelik sözleşme yaptığımız için çıkamıyoruz. Yok mudur bunun bir yolu, kiracı haklarında bununla alakalı bir hakkımız yok mu bilen var mı acaba? Daha taşınalı 3 ay oldu buraya ama şimdiden çok pişmanım 1 sene nasıl çekerim burayı :(

Yalniz haklı nedenlerin varsa 1 ay falan öncesinden haber vermek kaydıyla evden çıkabilirsiniz diye biliyorum.. Rutubet yani bu sonuçta, sağlığa zararlı birşey hem, bu o evden çıkmak için yeterince haklı bir sebep.

ya bu eve bir çare bulun yada ben çıkacağım de
küf evden ayrılman için yeterli bir sebep.allah korusun sağlığınızdan olursunuz
yapacak bir şeyiniz yoksada yazın zaten rutubet falan kalmaz
bir sonraki kış geldiğinde de zate sözleşmeniz dolmuş olur.

Bende öyle diyorum eşime git konuş diye ama pek umursamıyor geçer geçer silersin diyo. Ve ben her sildiğimde ertesi zamanda gene aynısını görüyorum ve çok sinir oluyorum. en son olmadı ben dayanacağım ev sahibinin kapısına , bi yandan da ters düşmek falan istemiyorum ya ters giderse ev sahibi zıtlaşırsa diye korkuyorum. Bi sürü kıyafetimi ve bavullarımı attı küften.

Depozito verdiysen bir iki ay kira verme sonrada çıkarsın. Allah islah etsin bu ev sahiplerini nefret ediyorum hepsinden.her ay para almayı biliyolar eve masrafa gelince para yok.

Depozito verdiysen bir iki ay kira verme sonrada çıkarsın. Allah islah etsin bu ev sahiplerini nefret ediyorum hepsinden.her ay para almayı biliyolar eve masrafa gelince para yok.

Evet girişte depozito da verdim. İyi hoş kira vermem 1 2 ay ama ya sözleşme ne olacak mahkemeye kadar uzatmaz mı o zaman da :S

Ve de diğer problemim de eşyalı eve taşınmış olmak, eşyalarımızı 1 yıllığına sürüklemeyelim diye eşyalı eve taşınalım dedik. Korkuyorum ki küften dolayı eşyalara zarar gelecek onun acısı da bizden çıkacak diye.

ev sahibesi hiç dikkat etmemiş mi acaba hayret ediyorum ya:26:
Allah sabır versin gerçekten ben okurken sinir oldum sizi düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah bir yolunu bulup çıkabilirsiniz.

cnm bizim evde de kiracı oturuyodu onlar da evin içinde çamaşır kurutmuşlar ev küf olmuştu resmen.duvarlar terlediği zaman sarı sarı su akmış kalmış duvarda.biz de taşınmadan önce bizimkiler su bazlı boyayla boyadılar.şimdi evde biz oturuyoruz bi şikayetimiz yok.ama sen önce küfün nedenini bulman lazım.eğer sizden önceki kiracıların yaptığı bi şeyden dolayıysa boya yaparak geçer.ama ev eskiyse rutubet fln tutuyo da öyle küf oluyoda ne yaparsan yap gene aynı olur.

ev sahibesi hiç dikkat etmemiş mi acaba hayret ediyorum ya:26:
Allah sabır versin gerçekten ben okurken sinir oldum sizi düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah bir yolunu bulup çıkabilirsiniz.
Teşekkür ederim canım inşallah çıkabiliriz. Bende bilmiyorum nasıl böyle duyarsız olabiliyorlar :S

cnm bizim evde de kiracı oturuyodu onlar da evin içinde çamaşır kurutmuşlar ev küf olmuştu resmen.duvarlar terlediği zaman sarı sarı su akmış kalmış duvarda.biz de taşınmadan önce bizimkiler su bazlı boyayla boyadılar.şimdi evde biz oturuyoruz bi şikayetimiz yok.ama sen önce küfün nedenini bulman lazım.eğer sizden önceki kiracıların yaptığı bi şeyden dolayıysa boya yaparak geçer.ama ev eskiyse rutubet fln tutuyo da öyle küf oluyoda ne yaparsan yap gene aynı olur.

Ben daha hiç yapmadım sonuçta balkon var, zannetmiyorum ki benden kaynaklanan bi durum olsun. Düşünüyorum acaba yatak odası soğuk o yüzden mi diye ama salon da aynı şekilde mutfak da. Ve evi hergün mutlaka havalandırırım donana kadar. Anlamadım neden oluyor :S

Sözleşme noter onaylı değilse hiçbi şey olmaz, ki bence geçerliliği yok onun.

Ben daha hiç yapmadım sonuçta balkon var, zannetmiyorum ki benden kaynaklanan bi durum olsun. Düşünüyorum acaba yatak odası soğuk o yüzden mi diye ama salon da aynı şekilde mutfak da. Ve evi hergün mutlaka havalandırırım donana kadar. Anlamadım neden oluyor :S[/QUOTE]

yok cnm senden kaynaklıdır diye demedim senden önceki kiracılardan dolayıdır diye dedim.havalandırmana rağmen gitmiyorsa ciddi sıkıntı vardır sen gene de ev sahibiyle bi konuş durumu söyleyin.

Buna cok sasirdim. Evimin icinde camasir kurutuyorum 2 yildir daha kuf olmadi. Oyle her evde olmaz ki. Kis gunu tabi icerde kurutcaz. Bi camasirdan kufleniyorsa evin kusurudur o..

Rutubetli evde durulmaz ama sözleşme gereği çıkarsanız depozitoyu alamazsınız. Biraz sabret . Birde dolaplarına naftalin koy. Kağıda sarıp koy.

Back
X