• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiralık abiyeler

eylul5

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
6
0
6
35
Bursa
1 kez giydim kızlar harika duruyor balık etek demir kemeri var isteyenlere kiralıyabilirim 36 38 beden abiyeler bikactane daha var biri pembe şifon tek kollu oda harika duruyor kacırmayın... bir elbisemde bu çok güzel duruyor giyildiginde de ışıktan dolayı rengi böyle çıkmışş ilgilenenlere duyurulur... (bursa)

1 kez giydim kızlar harika duruyor balık etek demir kemeri var isteyenlere kiralıyabilirim 36 38 beden abiyeler bikactane daha var biri pembe şifon tek kollu oda harika duruyor kacırmayın... bir elbisemde bu çok güzel duruyor giyildiginde de ışıktan dolayı rengi böyle çıkmışş ilgilenenlere duyurulur... (bursa)
hala satılıkmı elbiseleriniz

Ben de Bursadayim benim de abiyelerim var isterseniz bakabilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eylul5musunuz? 33428620 .!.:
Takas düşünür müsünüz?

Back
X