kiralık daire bulamıyoruz kafayı yicem:@

Yabancılardan türkiyede bize yer kalmadı 2 aydır ev arıyorum yok. eyüp fatih rami de arıyorum 1000 tl den aşağı ev yok aradığımda öyle ahım şahım bi ev değil temiz mutfagı banyosu düzgün bi ev 1+1 bile olur ama yok niyee yabancılardan kiralık ev sıkıntısı varmış e napıcam bn şimdi dışardamı kalıcam . Kızlar bana dua edin ne olur biran önce uygun temi bi ev bulayım :KK12::KK43:
Bende bu sene çıkmayı düşündüm bodrum katların kirası bile benim evden yüksek. Zaten üst katı neredeyse benim kiramın 2 katına yabancı ya verdi ev sahibi. Allah yardım etsin gerçekten ev sahiplerine de vicdan versin. Asgari ücret 1300 kira 800 yada 1000 en oturulabilir evler. Allah yardımcınız olsun

Silahtarağayada bakıorum ama yok napıcam bilmiorum 1+1bile bulamıorum

İstanbul'u nasıl bu hale getirdiler inanamıyorum. Çok yakın arkadaşım da aynı dertten yanıyor,oturdukları ev Rami de küçücük kombili bir ev hatta alaturka tuvalet dışında normal tuvalet yok,kirası 900 tl bide ev sahibi satışa çıkarmış 240 bin tl istiyormuş düşünün artık o kibrit kadar eve bu fiyat. Her yerde ev arıyor onlar da fakat suriyelilerden geçilmiyor resmen her yer işgal altında ev fiyatları fırladı diyor,gerçekten çok zor. Ege kasabasında oturuyorum,her türlü imkanım var İstanbul'da büyümüş biri olarak oh be hayat burda güzelmiş diyorum.

İnşallah biran önce gönlünüzden geçtiği gibi bir eve kavuşursunuz.. Sanırım başka taraflardan bakamıyorsunuz işiniz yada farklı nedenlerden dolayı..
En olmadı beylikdüzü yada anadolu yakasına yönelin..

Of of Allah yardımcın olsun. Bende 2 sene boyunca Kadıköy Bostancı civarı ev aradım zar zor bu sene buldum. Bizde kentsel dönüşümden sebep bulamamıştık.

Silahtarağayada bakıorum ama yok napıcam bilmiorum 1+1bile bulamıorum

Bulamazsın çok zor ben orda büyüdüm şuan evler 1300'den başlıyo o da bulursan. Gaziosmanpaşa civarlarına baktınmı barbaros hayrettin paşa tarafına metroda var oralarda

Şark kurnazı yurdum insanı.. mültecilere k.ç kadar maaş verip, dolarla kira isteyen, sorduklarında fakirin-fukaranın dostu şark kurnazı yurdum insanı..

ev bulamazsın konu sahibi.. bulduklarına da astronomik kira isterler.. çünkü "vicdanlı bir Müslüman (!)" olmak bunu gerektirir..

Fatih'te Eyüp'te 1000 liraya ev 3 yıldır falan kalmadı. Eli yüzü düzgün 2+1 ara kat bakımlı daireler 1500 den gidiyordu ben İstanbul'da o civarda yaşarken bile.
Fatihte kiracimiz 800 e otueuyor üstelik ev dubleks:-(az mı ödüyor kı iimdi.daha fazlasınada bizim gönlümğz el vermez.

Back
X