kiralık daire bulamıyoruz kafayı yicem:@

fiyatlar öyle bizim daire vialandin karsinda ve 1800 tlye kiraya verdim ondan aşağada veren ev sahibi yok. biz türke kiraladık. sorun nerde biliyormusun 1 yıllık peşin veriyorlar kirayı. ev sahibide onları tercıh ediyor haliyle.

Allah yardımcın olsun canmm
Bende evlenmeden önce çok baktım. Gerçekten ev yok.
Düğünden dört ay önce tuttum evimi sonrasında bulamam diye.
Ama çok pahalı. Ev bana büyük geliyo ve 1250 lira veriyorum.
Biraz düzgün temiz olsun diyosan 1000 lirayı gözden çıkarman lazm
aslında kredı cek öde bukadar kira ödedıkten sonra evde alınır

Mesela neresi olabilir uygun
Ulasim konusunda sorun yasar misin bilmiyorum ama kayasehir de 750 800 e 2+1 ev bulabilirsin. Dairelerde temiz kullanisli. Gecen yil orda oturdum ben. Guvenli. Ama ulasim dert. Otobus var ama her yere

Fatih rami eyup cok kazık yerler. Belki eyupten bulursun ama o da ne kadara Allah bili . Gaziosmanpaşa bayrapamşa sultancifligi taraflarindan bak. Fiyatlar biraz daha iyi. Ben gaziosmanpasayi oneririm cok gelişti.

Bütün suç yabancıların zaten, keşke gelmeseydiler de coluk çocuk savasta olselerdi (!) Ya da denizde bogulsalardi, ölümlerden ölüm begenselerdi, onlar yokken biz ne rahattık, kiralar ne ucuzdu metrobusler bomboştu, yaa bir de görüntü kirliliği de yoktu.... !!!!!
Köpek bağlasan durmaz evleri dünya paraya kiraya veren ev sahiplerinin hiç suçu yok zaten, normal işçinin yarı fiyatına eşşek gibi çalıştıran işverenin de hiç suçu yok, onlar yabancı değil çünkü ..

Suçun sahsiligini ne zaman kavrayacak insanoğlu acaba... bir iki kişi yüzünden bir milletten nefret etmenin hata oldugunu ve dahi bu nefreti eyleme donusturmenin suç olduğunu ne zaman kavrayacak insanoğlu.....

Yabancılardan türkiyede bize yer kalmadı 2 aydır ev arıyorum yok. eyüp fatih rami de arıyorum 1000 tl den aşağı ev yok aradığımda öyle ahım şahım bi ev değil temiz mutfagı banyosu düzgün bi ev 1+1 bile olur ama yok niyee yabancılardan kiralık ev sıkıntısı varmış e napıcam bn şimdi dışardamı kalıcam . Kızlar bana dua edin ne olur biran önce uygun temi bi ev bulayım :KK12::KK43:
Sahibinden.com a bak ben kiralik evleri ordan buluyorum en dusuk fiyatlisini sirala diyorum sonra da uygun olanina gidip bakiyorum .

Bütün suç yabancıların zaten, keşke gelmeseydiler de coluk çocuk savasta olselerdi (!) Ya da denizde bogulsalardi, ölümlerden ölüm begenselerdi, onlar yokken biz ne rahattık, kiralar ne ucuzdu metrobusler bomboştu, yaa bir de görüntü kirliliği de yoktu.... !!!!!
Köpek bağlasan durmaz evleri dünya paraya kiraya veren ev sahiplerinin hiç suçu yok zaten, normal işçinin yarı fiyatına eşşek gibi çalıştıran işverenin de hiç suçu yok, onlar yabancı değil çünkü ..

Suçun sahsiligini ne zaman kavrayacak insanoğlu acaba... bir iki kişi yüzünden bir milletten nefret etmenin hata oldugunu ve dahi bu nefreti eyleme donusturmenin suç olduğunu ne zaman kavrayacak insanoğlu.....

Söylediklerinizin altina imzami atiyorum.Dilinize saglik.Biz her seyi yüzeysel olarak degerlendirirsek ortaya cikan sonuc bu.Bir de herkese bir kara koyun lazim.Nedenleri düsünmek ve sorgulamaktansa birilerini damgalamak daha kolay.

Kolay gelsin :KK43:
Biz de kiramiz yuksek geldigi icin cikmayi dusunduk ama 1000 tl nin altinda daire yok, resmen yoktu yani giris kat olmamasi disinda hicbir kriterim de olmadigi halde bulamadik ve oturduk yerimizde, evimizin de cok ucuz olduguna karar verdik :)
Bu arada emlak siteleri fake ilan dolu, adam 750 tl ye ilan vermis ariyorsun gelin gosterelim diyor, gidiyorsun onu az once verdik ama baska daireler var diyor bakiyorsun hepsi 1200 ve ustu... biraz daha arasak emlakci katili olacaktim, sayelerinde umraniyenin gezmedigim ucra kosesi kalmadi.
Sobali evlerde oturun yada klima taktirirsiniz ille daire mi lazim .

Beylildüzü'nde 900-1200 arası.

Söylediklerinizin altina imzami atiyorum.Dilinize saglik.Biz her seyi yüzeysel olarak degerlendirirsek ortaya cikan sonuc bu.Bir de herkese bir kara koyun lazim.Nedenleri düsünmek ve sorgulamaktansa birilerini damgalamak daha kolay.
ztn hangı surıyelı 1000 tl ve üzerı verebılırkı. cogu tarlabaşı gıbı en pis semtlerde oda kac kışı bır evde kalıyorlar. konu sahibi daha uygun semtlere bak sen

ztn hangı surıyelı 1000 tl ve üzerı verebılırkı. cogu tarlabaşı gıbı en pis semtlerde oda kac kışı bır evde kalıyorlar. konu sahibi daha uygun semtlere bak sen
Aynı evin için de 3.4 aile oturursa verebilirler. Kira o zaman bolusuluyor.

Mesela hangi semtlerUOTE="SSelinn_88, post: 45010400, member: 717513"]ztn hangı surıyelı 1000 tl ve üzerı verebılırkı. cogu tarlabaşı gıbı en pis semtlerde oda kac kışı bır evde kalıyorlar. konu sahibi daha uygun semtlere bak sen[/QUOTE]
Me

aslında kredı cek öde bukadar kira ödedıkten sonra evde alınır
Canım herkes öyle diyo çok haklısın

ama şöyle bi durum var. Biz evimizi topraktan aldık. Az kaldı bitmesine.

Ailemize yakın olsun diye bu evi tuttuk. Bulunduğumuz konum ve manzaradan dolayı bu kadar pahalı. Uzun süre durmayacağımz için tuttuk bu evi.

Suriyelilerin piyasayı yükselttiği bir gerçek
gelmesinler orada ölsünler demiyoruz ama ülkeye 3 milyon tane suriyeliyi alıp ne yaparlarsa yapsınlar denirse, hem iş piyasası hem ev piyasası böyle karışır tabi ki...dünyada hangi ülke olsa önce kendi vatandaşını düşünür, başka ülkeler 500er tane alsam mı almasamı hesap kitap yaparken biz milyon milyon alıyoruz maşallah
3-4 aile kalıyorlar birlikte. evet evi harap ediyorlar ama istanbulda evlerin çoğu zaten dökülüyor. zaten 30 senelik eyüpte binalar genelde. 30 senelik evi daha ne kadar dökebilir? giderken kapıyı pencereyi söküp gütürmesin yeter :) ya da isterse de götürsün binalar genelde kentsel dönüşüme girip zaten yıkılıyor gibi gibi şeyler var. adam rezidanstaki 0 evini 30 kişiye vermiyor tabi ki.
nereden biliyorum; şuradan biliyorum alakasız bir sektördeyim (sağlık sektöründeyim aslında) ama tercümanım, bana bile arap müşteriler gelip tercüme istiyor daire tutarken/alırken.
asgari ücretin daha yeni 1300 lira olduğu memlekette 1000 liraya ev yoksa bir düşünmek lazım artık. ben çok merak ediyorum 1300 lira alan arkadaşlar nerede oturup ne yiyip ne içiyorlar?
hepimize kolay gelsin ne diyelim.

Suriyelilerin piyasayı yükselttiği bir gerçek
gelmesinler orada ölsünler demiyoruz ama ülkeye 3 milyon tane suriyeliyi alıp ne yaparlarsa yapsınlar denirse, hem iş piyasası hem ev piyasası böyle karışır tabi ki...dünyada hangi ülke olsa önce kendi vatandaşını düşünür, başka ülkeler 500er tane alsam mı almasamı hesap kitap yaparken biz milyon milyon alıyoruz maşallah
3-4 aile kalıyorlar birlikte. evet evi harap ediyorlar ama istanbulda evlerin çoğu zaten dökülüyor. zaten 30 senelik eyüpte binalar genelde. 30 senelik evi daha ne kadar dökebilir? giderken kapıyı pencereyi söküp gütürmesin yeter :) ya da isterse de götürsün binalar genelde kentsel dönüşüme girip zaten yıkılıyor gibi gibi şeyler var. adam rezidanstaki 0 evini 30 kişiye vermiyor tabi ki.
nereden biliyorum; şuradan biliyorum alakasız bir sektördeyim (sağlık sektöründeyim aslında) ama tercümanım, bana bile arap müşteriler gelip tercüme istiyor daire tutarken/alırken.
asgari ücretin daha yeni 1300 lira olduğu memlekette 1000 liraya ev yoksa bir düşünmek lazım artık. ben çok merak ediyorum 1300 lira alan arkadaşlar nerede oturup ne yiyip ne içiyorlar?
hepimize kolay gelsin ne diyelim.
Gerçekten bende çok merak ediyorum ve üzülüyorum :( benim evimin kirası 1.400 lira ve insanlar bundan daha az bir parayla geçinmek zorundalar. Bir de ev kira ise vay hallerine. Allah yardımcıları olsun :( her şey Ateş pahası.

Ah arkadasim ya bu konuyu 1 ay once falan acmis olsaydin keske benim ciktigim evi sen tutardin belki de. kiracilar kuyruk oldu resmen yalvariyorlardi esime :( ben yazin aramaya basladim daha 1 ay once tasinabildim ramide oturuyordum eyupte ev bulmak gercekten cok zor ben de artik aglama krizlerine giriyordum silahtaraga tarafina bakma sansin olabilir mi? Brnim gezmedigim semt kalmadi oralar guzeldi hep yeni binalar daha dogrusu 3+1 olanlar 1000 lira civari orda 2+1ler 850 900. Ama emlakcilarda ev yok kendin gezeceksin

Back
X