Kiralık ev sorunu

800 verecektim ama elektrik su ortak ve şantiye suyu kullanılacak dediler.200 lira fazlada. Elektrik su için para gelebiliis ki çok fazla.sorun o bölgede ev yok.

Elektrik+su+aidat için benden de 200 lira alsalar keşke.

Ya paraya kıyacaksın ya tabana kuvvet deyip merdiven çıkacaksın. Başka çaren var mı? Birilerinin hayrına senin kiranı ödemesini ya da sana bedava ev vermesini falan mı bekliyorsun?

Üç dediler ama ben daha fazla çıktım.hep asansörlü binadaydim.su karpuz nasıl taşınır o merdivenlerden bilemedom

Bir küçücük çocuk bir sen

15 kglık karpuz mu alacaksın

Suyu da söyle damacana gelsin olmazsa da al hergün 1,5 lt

Hiç asansörsüz evin olmadı mı

83 yazı ile yazayım seksenüç yaşındaki anneannem 5. katta oturuyor ve sürpriz asansör yok

Annemler 4. kvdemler 7. katta oturuyor

Asansörleri var ama bozuluyor 70 yaşlarındalar ve hiç aç ya da susuz kalmadılar babamda bel fıtığı var ileri derecede kp alzheimer

Gençsin 3 kat merdivene laf ediyorsun

Benim için ev çok önemli çünkü orda huzurluysam bu kesinlikle hayatıma yansır, ben olsam biraz fazla öderim ama konforumdan ödün vermem.

Arkadaşım şuanda para biriktirmek gibi bi derdin olması gercekten ilginç
Düzenini kur eşyanı al taksitle feraha çıkınca paranı biriktirirsin

Bir küçücük çocuk bir sen

15 kglık karpuz mu alacaksın

Suyu da söyle damacana gelsin olmazsa da al hergün 1,5 lt

Hiç asansörsüz evin olmadı mı

83 yazı ile yazayım seksenüç yaşındaki anneannem 5. katta oturuyor ve sürpriz asansör yok

Annemler 4. kvdemler 7. katta oturuyor

Asansörleri var ama bozuluyor 70 yaşlarındalar ve hiç aç ya da susuz kalmadılar babamda bel fıtığı var ileri derecede kp alzheimer

Gençsin 3 kat merdivene laf ediyorsun

Benim 73 yaşındaki annem manolyadan daha genç, daha aktif, daha sosyal, daha cevval...

Suyu
Arkadaşım şuanda para biriktirmek gibi bi derdin olması gercekten ilginç
Düzenini kur eşyanı al taksitle feraha çıkınca paranı biriktirirsin
Bu konu sahibinin sanırım 40bin tl birikmişi vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam. Onun olayı başka. Bahane bulup eve çıkmıcak.

Benim 73 yaşındaki annem manolyadan daha genç, daha aktif, daha sosyal, daha cevval...
Ya koşulları azıcık zor olsa gerçekten hak vercem konu sahibine. 3. Kata ben asansör olsa da yürüyerek çıkarım çoğu zaman. Karpuzu nasıl taşıcam demek de başka bir boyutu artık. Manavdan nasıl taşıdıysa öyle taşıyacak işte

Çocuğum varsa emin olmadığım bir evi tutmam. Sizde durumlar ne bilmiyorum. Herşey para değil. Yalnızsanız bir nebze olabilir.

Ya koşulları azıcık zor olsa gerçekten hak vercem konu sahibine. 3. Kata ben asansör olsa da yürüyerek çıkarım çoğu zaman. Karpuzu nasıl taşıcam demek de başka bir boyutu artık. Manavdan nasıl taşıdıysa öyle taşıyacak işte

Hayır neredeyse en ücra ilçede bile bir marketin sanal mağazasının teslimatı var. En kötü ihtimal sipariş verirsin kapına getirirler. Su bayisi olmayan bir yer de yoktur sanıyorum.

Temiz eve elli lira fazla isterler falan mazallah manolya nasıl geçinir sonra elinde üç kuruş kalmaz, birikim yapamaz.

Neye öncelik verdiğinle alakalı birazda böyle şeyler.Benim için temizlik konfor birikimden ondan bundan herşeyden önce gelir mesela

Neye öncelik verdiğinle alakalı birazda böyle şeyler.Benim için temizlik konfor birikimden ondan bundan herşeyden önce gelir mesela

Normal şartlarda her anne için çocuğu önce gelir, manolya için para çocuğun rahatından daha önemli. Birikim aşkını siz düşünün.

Arkadaş iki üç konuda bir yeni üyelikle geldiği için bağışıklık kazandık ilk cümlede tanıyoruz artık.

Bu kadın gerçek mi? Cidden merak ediyorum yoksa insanlarla dalga geçmek için mi böyle yapıyor?
Herkes o kadar laf anlatmaya çalışıyor ama hep aynı şeyleri söylüyor sürekli sürekli sürekli. Adını görünce offf yine mi bu diyorum.

Bu kadın gerçek mi? Cidden merak ediyorum yoksa insanlarla dalga geçmek için mi böyle yapıyor?
Herkes o kadar laf anlatmaya çalışıyor ama hep aynı şeyleri söylüyor sürekli sürekli sürekli. Adını görünce offf yine mi bu diyorum.

Bence gerçek ve hasta. Hasta olduğunu kabullenip burda konu açmak yerine gidip tedavi olsa hem kendi hayatı ve sosyal ilişkileri düzene girecek, hem çocuğuna iyi bir anne olacak.

Back
X