Çıkabilir ...bizim ev sahibi insaflı oldu ( insaflı dediğimde 300 artacaktı bu yıl...size yük olmasın 200 olsun dedi )Selam hanımlar.
Daha önce yaklaşık 3 sene oturduğum muhitten taşındım. Orası hep aklımda kaldı. Şimdi oturduğum evi ise ev sahibi satıyor. Buradan çıkmak zorunda kalınca aklım direkt bildiğim yere gitti. Geçen hafta bi ev baktık ve cidden hoşuma gitti. Muadillerine göre 300 lira falan ucuz bana kalırsa. (Bayadır ev baktığım için bi fikrim oluştu artık ev-fiyat kıyası açısından)
Neyse beğendiğim evin sahibiyle eşim konuştu. Yıllık belli bi artış oranı olsun dedik, kadın yok yıllık enflasyona göre yaparım demiş. Daha ne karar verildi ne bi şey yok evi istediğiniz renge boyayamazsınız vs bir sürü şey de söylemiş.
Bi yandan böyle bi insanla uğraşamam diyorum ama o tarzda bi ev de yok. Aklım kaldı. Yıllık tefe tüfe %10 un üzerine çıkar mı ki? %15 20.. eşim böyle bi zamanda güvenemem dedi.
Ben de şu an yıllık enflasyona göre yaptım sözleşmemi. Bu devirde herkes öyle yapıyor diye biliyorum
Selam hanımlar.
Daha önce yaklaşık 3 sene oturduğum muhitten taşındım. Orası hep aklımda kaldı. Şimdi oturduğum evi ise ev sahibi satıyor. Buradan çıkmak zorunda kalınca aklım direkt bildiğim yere gitti. Geçen hafta bi ev baktık ve cidden hoşuma gitti. Muadillerine göre 300 lira falan ucuz bana kalırsa. (Bayadır ev baktığım için bi fikrim oluştu artık ev-fiyat kıyası açısından)
Neyse beğendiğim evin sahibiyle eşim konuştu. Yıllık belli bi artış oranı olsun dedik, kadın yok yıllık enflasyona göre yaparım demiş. Daha ne karar verildi ne bi şey yok evi istediğiniz renge boyayamazsınız vs bir sürü şey de söylemiş.
Bi yandan böyle bi insanla uğraşamam diyorum ama o tarzda bi ev de yok. Aklım kaldı. Yıllık tefe tüfe %10 un üzerine çıkar mı ki? %15 20.. eşim böyle bi zamanda güvenemem dedi.
Çıkabilir ...bizim ev sahibi insaflı oldu ( insaflı dediğimde 300 artacaktı bu yıl...size yük olmasın 200 olsun dedi )
Belki şansınız öyle yaver gider.aidat filani da vardır o ne kadar ...
Sana bi şey diym mi ? Sen baştan 300 lira daha ver başka eve çık enflasyın menflasyon zararlı çıkarsın bak , teyze uyanık ..
Ayrıca ne duvarı boyayamazsın bilmem napamazsın biraz çekilmez biri gibi alsın malını başına , neresine istiyosa çalsın .
%10 un üzerine çıkar mı acaba... Biz şu an oturduğumuz evde belli bi tutar artışı üzerine anlaşmıştık
Eşim onu biraz bozdu konuşmalarından dolayı.. artık zaten oraya da bakamayız sanırım..
Yuzde kaca tekabul ediyordu bu artis?
Yani genel terbiye sınırları içinde yaptıysa bence iyi yapmış, evi çevreden biraz daha ucuza verip sonradan katlayacak teyzem .
Sen geçip oturucaksın eve yani, yok duvarı boyama yok koltuğu değiştirme hoş değil bunlar .
Yarın bir gün bir dolap yaptırayım ne bileym tezgah yaptırayım düşelim kiradan desen onu da kabul etmez demek ki .
Biz yıllık %10 da önerdik ama kabul etmedi...
Yani genel terbiye sınırları içinde yaptıysa bence iyi yapmış, evi çevreden biraz daha ucuza verip sonradan katlayacak teyzem .
Sen geçip oturucaksın eve yani, yok duvarı boyama yok koltuğu değiştirme hoş değil bunlar .
Yarın bir gün bir dolap yaptırayım ne bileym tezgah yaptırayım düşelim kiradan desen onu da kabul etmez demek ki .
Su an oturdugunuz evde kira ve anlasilan artis tutari ne kadar?
Ülkede milyon dolar zam yapılıyo sanki de biz bilmiyoruz hayret bir şey yaTabi tabi. Eşimi hiç konuşturmadı zaten. Kendi durmaksızın 4 5 dakika evini övdü. Zammı haklı göstermek için. Siz zam alıyosınuz yılda 2 ben de yaparım demiş. Eşim de ne yapmamı bekliyorsunuz, tüm aldığım parayı size mi yatırayım dedi. Sonra da kapattılar
Maalesef kira.. yıllık %10 un bile altında. Şu an çıkmak zorunda bırakıldığımız için zam yapılmadı. Emanet oturuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?