- Konu Sahibi hacercokkucuk
-
merhaba yeni doğum yaptım sezeryandanda dolayı ilk günlersütüm gelmedi şu an bebeğim 10 günlük göğsümü hiç almıyor memeucu denedik şekerli su sürdük ne yaptıysam olmadı almıyor ciyak ciyak ağlıyor.manuel pompayla çekiyorum biraz içsin diye az geliyo zaten onlada saatlerce uğraşıyorum 10cc belki çıkıyor.eğer elinde elektrikli pompası olan varsa uyguna satabilecek bana yardımcı olurmusunuz?
canım ben ameda kullanıyorum cok memnunum ablam da esım de aynısından almıs evde 2 tane var anlayacagın ıstersen verebılırım daha ambalajında bı kere kullandım kargo bı gecıktıgı ıcın ama sterıl ettım ama ıstersen ınternette yedek baslıklar da satıluyor 20 lıraya.... ıstersen sana gonderebılırım.dusunursen msj at cnm
canım ben ameda kullanıyorum cok memnunum ablam da esım de aynısından almıs evde 2 tane var anlayacagın ıstersen verebılırım daha ambalajında bı kere kullandım kargo bı gecıktıgı ıcın ama sterıl ettım ama ıstersen ınternette yedek baslıklar da satıluyor 20 lıraya.... ıstersen sana gonderebılırım.dusunursen msj at cnm
canım çok teşekkür ederim mesajlarımı yeni okuyabildim mesaj atamıyomuşum yeni üye olduğum için facebooktan ekleybilirsen beni yada telimi vereyim oradan konuşalım hacer çokküçük 05455242238
canım seni aradım biriyle görüşüyor dedi 8707 ile biten benim numaram ilanım da burda var bi bak istersen konusurus cnm optum
Ameda Lactline Çift başlı elektrikli+pilli 2 kere kullanıldı - Ameda Göğüs Pompaları sahibinden.com'da - 113517627
teşekkkür ederim cnm baktım ilanına ama fiyat yüksek geldi bana zaten 200 e eczane demişti ben daha uygun bişey arıyorum.ilgine teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?