Sende en aşagı asgari ücret alırsın 1400 elinle beraber üç bin eder 500 kira vereceğine madem para gelecek toplu bileziklerini de bozdur uygun bi ev alırsın senin maaşla kredi ödenir eşinin kibire yersiniz 1600 kira almadan yeter benceBana fikir verirmisiniz çok kararsızım 6 senelik evliyim eşimin ailesiyle oturuyoruz evlendiğimizden beri.Bir kizim var 3 yaşinda .Evlenirken bir sene sonra kiraya çikariz demişti kocam 6 sene oldu bu zaman içerisinde eşim kaza geçirdi ölümden döndü psikolojisi normal değil önceki gibi olmadiği için huyuna gidiyorum hep. Kazadan önce çikicaktik kiraya kaynanamlar çikmayin kiraya size ev alicaz dediler o zamandan beri oyaliyolar şimdide kaynım amcamın kiziyla sevgiliymiş evleniceklermiş bize ev aldırmiyolar yani hem boşuna çile çekip sabrettim emeklerimin karşiliğini alamadim hemde kiraya çikip sıkınti cekicez eşyalarimizida kendimiz alicaz yani herkesden aldık bi darbe şimdi diyorum bir işe girip çalişip kredi çekip bileziklerimi bozdurup evmi alayim yoksa çekmeyim daha fazla kimsenin kahrini çıkayım kiraya sıkıntıda çeksem onlardan kurtulmuş olucam huzurumuzu bozamıycaklar ne dersiniz siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz
Aynn oyle cnm bi zaman sonra hersey rayina oturuyorSende çok sıkıntı çekmişsin İnşallah bu günlerde geçecek
Nasil sabredicez kaynim evlencek ayri evde rahat edicekler balayina gidicekler butun paralari alip biz nasil dayanicaz oyle gormeyebenim merak ettiğim madem 6yıl birlikte oturmuşsunuz sabretmişsiniz ama ne için?
eşiniz 1600tl alıyormuş ev için birikim neden yapmadınız şimdi peşinat yapar kendinize ev alıp çıkardınız,
en azından 6yıl boşa gitmemiş olurdu.
bence 1yıl daha sabredin bu arada maaşınızı biriktirip altınlarla birlikte peşinat yapıp kendi evinizi alın ve öyle çıkın..
Uyanik o kaynim dahada uyanik otururmu hiç onlarla asla sıkıntiya gelemezlerSen bence bir an önce kirası makul bir ev bul çık kurtar kendini.Kendi düzenini kurarsın hiç merak etme.Amcanın kızı da gelin gitmek için can attığı o eve gidip kayınvalidesiyle senin gibi 6 sene bir arada yaşasında göreyim.
Senidemi oyalayip kandirdilarÇık kiraya kurtul net... Ben ayrıldım çokta rahatım valla :) Bizimkilerde ev alacaktı bize falan filan hikaye bunlar ayrılma diye söyleniyor. Aç gözünü madem ayrılmak elinde eşine söyle ayır evi
Evet çok şimarik büyüyor ayni kendileri gibi yetiştiriyorlar kaynanamin çocuklari eşimde dahil saygi nedir bilmezler ben babamin yaninda uzanamam onlar bacak bacak ustune atip su istiyolar babalarindan kac yasinda adam hic utanmiyolar iste benim cocugumuda oyle yetistiriyolarAsıl orda kaldıkça çocuğunuz sıkıntı çeker.Her şeye karışıyorlarsa her kafadan bir ses çıkar anneliğinizi sorgulamaya başlarsınız.çocuğunuz otoriteleri karıştırır ayrı odası da olmaz,iyice baskılanmış hisseder.Varsın az kıyafeti az oyuncağı olsun ama düzgün bi pislolojisi olsun.Sizin için de iyi olur kadınlığınızı hissedersiniz, özel hayatınız olur. bizde kiradayız ne var bunda? Milyonlar verseler yine kv kp le birlikte oturmak istemem.
Nasil sabredicez kaynim evlencek ayri evde rahat edicekler balayina gidicekler butun paralari alip biz nasil dayanicaz oyle gormeye
Ev alcaklar diye guvendik bekledik emekli olunca toplu para alcak 80 bin tl onunla bize ev alcakti oturdugu evi kaynima birakip koye gitcekti bizde salaklik yaptik biriktirmedik parabenim merak ettiğim madem 6yıl birlikte oturmuşsunuz sabretmişsiniz ama ne için?
eşiniz 1600tl alıyormuş ev için birikim neden yapmadınız şimdi peşinat yapar kendinize ev alıp çıkardınız,
en azından 6yıl boşa gitmemiş olurdu.
bence 1yıl daha sabredin bu arada maaşınızı biriktirip altınlarla birlikte peşinat yapıp kendi evinizi alın ve öyle çıkın..
Yoo kirayada ciksak cogu şeyi kendimiz alicaz bize bisey almaya niyetleri yok ama kaynima alcaklar biliyorum çok ayrim yapiyolar ama birşey diyemiyoruzevden çıķınca size de aynısını yapacaklar mı peki?
size ev alacaklarsa buyrun çıkın siz tek maaşla kirada geçinmeye çalışırken kaynınıza yapılanlar daha da sinirlendirmez mi sizi?
Bunu bir düşüneyim çok mantikliSende en aşagı asgari ücret alırsın 1400 elinle beraber üç bin eder 500 kira vereceğine madem para gelecek toplu bileziklerini de bozdur uygun bi ev alırsın senin maaşla kredi ödenir eşinin kibire yersiniz 1600 kira almadan yeter bence
Geçinmek çok zor kardeşim. Eşyamda yok diyorsun. 1600 tl ile borç mu ödeyeceksin, kira mı vereceksin, yiyip içebilecek misin? Birde çocuğun masrafı. Ev almak uzun sürebilirse sen işe girmeden kiraya çıkmamalısın. Allah yardım etsin.Bana fikir verirmisiniz çok kararsızım 6 senelik evliyim eşimin ailesiyle oturuyoruz evlendiğimizden beri.Bir kizim var 3 yaşinda .Evlenirken bir sene sonra kiraya çikariz demişti kocam 6 sene oldu bu zaman içerisinde eşim kaza geçirdi ölümden döndü psikolojisi normal değil önceki gibi olmadiği için huyuna gidiyorum hep. Kazadan önce çikicaktik kiraya kaynanamlar çikmayin kiraya size ev alicaz dediler o zamandan beri oyaliyolar şimdide kaynım amcamın kiziyla sevgiliymiş evleniceklermiş bize ev aldırmiyolar yani hem boşuna çile çekip sabrettim emeklerimin karşiliğini alamadim hemde kiraya çikip sıkınti cekicez eşyalarimizida kendimiz alicaz yani herkesden aldık bi darbe şimdi diyorum bir işe girip çalişip kredi çekip bileziklerimi bozdurup evmi alayim yoksa çekmeyim daha fazla kimsenin kahrini çıkayım kiraya sıkıntıda çeksem onlardan kurtulmuş olucam huzurumuzu bozamıycaklar ne dersiniz siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz
Ev alcaklar diye guvendik bekledik emekli olunca toplu para alcak 80 bin tl onunla bize ev alcakti oturdugu evi kaynima birakip koye gitcekti bizde salaklik yaptik biriktirmedik para
Yoo kirayada ciksak cogu şeyi kendimiz alicaz bize bisey almaya niyetleri yok ama kaynima alcaklar biliyorum çok ayrim yapiyolar ama birşey diyemiyoruz
Beni para meselelerine karıştırmadılar pek bilmem ev geçindirmeyi korkuyorum biraz yavruma sıkıntı çektirmek istemem onun yerine ben çekerim diyorum ne olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?