Kiramı sabretmek mi

Nisanda alcak kayinpederim parayi kaynimin ne zaman belli degil düğünü amcam pek istemiyo kaynima kiz vermek oda kaçircak kizi galiba babasi vermiyo diye heran kacirabilir yani

Nasıl dayandım neler çektim bir ben bir Allah bilir arkamda ailemde yok kimsemde yok sesimi çikaramadim hakkimi savunduğum zaman ben kötü oluyordum

Giricem işe dua ediyorum inşallah Allah yardım edecek

Kesinlikle kiraya çıkardım,üç günlük dünyada dişimi sıkayım muhabbetlerine karşıyım ben,hiç unutmuyorum bir tanıdığımız vardı,ev almak için kadın ,gecesini gündüzüne kattı yemedi içmedi didindi durdu evi aldı eve taşınamadan da vefat etti, çok geçmeden de kocası yeni karısıyla o eve taşındı.Hayat mutsuzluklara katlanacak kadar uzun değil bence.

Ay çok üzücü

Canım rızık ta malda mülk te Allahtan dır ben kredi ile iş yapıp yüzü gülen görmedim. Siz bismillah diyin çıkın kiraya.

Ayy kadıncağız rahat edemeden gelen kadın sefasını sürmüş

Sıkıntı çekmekten çocuğumun ihtiyaçlarini karşilayamamaktan korkuyorum pişman olmayim cunku ne isterse aliniyor burda

Cocugun her istediginin alinmasi da dogru bir sey degil zaten. Hayir da denmeli yoktan da anlamali. Ileride doyumsuz bir cocuk olmamasi icin. Her istedigine sahip olamayacagini ogrenmeli.

Yani aliriz heralde diye dusunuyorum tabi kesin diyemeyiz

tokinin elden satışları oluyor, onları filan takip edin. valla bilemedim yani siz bilirsiniz. hayatı yaşayan sizsiniz. keşke 6 sene yormasaydınız kendinizi. herkesin evi olacak diye kural yok.

annemle babam daha 4 sene önce filan tokiden ev aldılar. yaşlar 60 civarı.

Canim esinde cikmak istiyor ya birikim yapiyor mu?
Bence emekli olana kadar bekleyin
Belki de vermez bilemezsin bu kadar yil oyalamis sonucta keyfi gelir vermez. Kaynin yeni gelin kv aklina girer vs
Hemen bi ise gir parani bankaya kiy sakin dokunma. Esinde simdiden sana versin biriktir
Kp de inşallah sozunde durursa pesinatiniz cok olur
40+16.8+18 74 yapat takilarin var bi de ev alırsın . Ilk basta acil ihtiyaçlarını alır. Sonrasında gönlünce sırayla kapatirsin eksiklerini.
Bir sene nasil geçecek dersen aksama kadar yoksun sabredersin 6 yil sabreden kadın aksam iki saate mi dayanamayacak.
Cocugun için de en mantıklı yatırım bu olur. Ilerde okul masrafi vs olacak. En azindan kira derdiniz olmaz ömür boyu.
Allah gönlüne göre versin.

Çikmak istiyor ama hiç parasi yok taksitle alcak esya cikana kadar bitirip kiraya cikcaz diyo ama ben ev istiyorum rahat etmek icin bilmiyorum herşeyin hayirlisi

Yok toki bu etaptaki daireler sahiplerini buldu sadece bir yerde toki var

kira azsa evlerde uygundur bence ise girip, ev alin. uygun bir ev alin, mesela giris katlar uygun oluyor

Çaliştirmadilar bide ev alcaz dediler guvendik onlara simdi hicbişey almiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…