Kirayı ödemeyen arkadaşım

ozguvenszbr

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
54
16
18
Arkadaşlar benim ev arkadaşım var kiramızı yarı yatıya veriyoruz lakin kira günümüz 1 kaç gün gecikti kontrat benim üzerime ve ben kirayı günü gününe yatıran biriydim fakat arkadaşım kirasını ödemiyor sürekli beni geçiştiriyor bende böyle bişey yapcagını düşünmediğim için kenarda hiç param yok kaldım resmen ortada beni erteleyip duruyor kira günü geciktiğini söylüyorum birşey olmaz 1 kaç günden diyor ama ben rahat edemiyorum öyle hiç geciktirmediğim için çok rahatsızım bekliyorum ama hala kendi payını vermiyor napmam lazımm yaa ev sahibiyle bu konuda sorun yaşamak istemiyorum

Son düzenleme:
Gerçekten oyaladığına emin misiniz?
Başka sebepler olabilir mi?

18 Nisan 2023 Salı günü Ev arkadaşım beni bırakıp gidiyor demişsiniz.Kontrat sizin adınıza olduğu için, ev arkadaşınızın yasal sorumluluğu bulunmuyor. Evden ayrılan kişi, kira ödemelerine devam etmeyecektir.

Bu durumda seçenekleriniz: yeni bir ev arkadaşı bulmak, kirayı tek başınıza ödemek veya daireyi boşaltıp yurt/apart vb'ye geçmek olacaktır.

Yorumdan yazani bulmak ancak yazan serminse mumkundur, adini formèrent dédié bu kesin séminaire diye hfhfhfh

Neredeyse her bankanın esnek hesabı var,oradan çeksin 6 taksit ödesin. Ev sahipleri zaten kiracı kovmak için ne yapacağını şaşırmış,adamın eline koz vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…