Kirayı ödemeyen kiracı için ne yapmalı...

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Kızlar merhaba,

Nişanlımın kira aldığı bir ev var ama kiracı 5 aydır kira ödemiyor ilk girişte önden para falan almadık öyle otursun diye sonra ilk girerken abi her ay öderim asla gününü bile geciktirmem dedi bizde iyi hoş dedik ve tabii sonuç hüsran... Kiracı 5 aydır ödemiyor arıyoruz yok ameliyat oldum yok oğluma para vermediler eşine falan baktırıyor telefonlara çıkmıyor. Cuma ödeyeceğim diyor ama o cuma hiç gelmiyor. bin lirayı geçti kira hayır korktuğumuz kirayı vermeyen adam elektrik suda ödemez öyle kitler gider. Ben hiç kıyamam insanlara nişanlım icraya verelim noterden dedi de ben yazık insanlara dedim gerçekten ödeyemiyodur belki biz icra parasını ne yapıcaz dedim cidden kıyamıyorum ama baktık ciddi ciddi bizi salak yerine koyuyorlar hani dedik tamam bir kaç gün daha 1 kaç hafta daha sonuç bu ben diyorum kesin kaçıp gidecekler... Ne yapabiliriz nasıl bir yola başvurabiliriz insanlar gösterdiğiniz iyi niyeti suistimal ediyorlar gerçekten bunu anladım.

Bir kaç bir yerden duyduk ki bunlar böyle kira vermeden oturup kaçıp gidiyorlarmış eee şimdi biz ne yapalım bu insanları notere gidip ihtar mı çektirmeli icra mı başlatmalı biz de yeni evlencez yaza ciddi anlamda paraya ihtiyacımız var yani onlara mı günah bize mi ne yapmalı ne böyle bir durumla daha önce karşılaşanınız var mı?

Teşekkürler şimdiden

Yazılı sözleşmeniz var mı? Kira elden mi veriliyor yoksa banka hesabına mı geçiyor?

Valla konunu okuyunca ben de bu ay kirayi unuttugumu farkettim hemencik internet bankaciligindan yolladim gitti:)

malesef canım öyle.tii ye aldığımı düşünme yaşanmış tecrübeyle sabit :KK52:

Ya cidden ne yapılabilir bilmiyorum tamam zor durumdalar belki hadi bi ihtimal veriyorum ee bizim ödemelerimizde var bizimde sıkışıklığımız var başkalarıda bize bunaltıyor... kimse güvenilir değil ki adam girerken abi 1 gün bile geciktirmem diye girdi ya 1 gün bile

Kendim hallederim diyorsanız notere gidip ihtar çekin. Ama uzun bir süreç olabilir. İmkanınız varsa avukata vekalet verin, avukat uğraşsın.

Kendim hallederim diyorsanız notere gidip ihtar çekin. Ama uzun bir süreç olabilir. İmkanınız varsa avukata vekalet verin, avukat uğraşsın.
Avukata versek zaten bir sürü para o alır o kadar durum yok malesef noterle ihtar çekilir oda ne kadar yararlı etkili olur merak ediyorum

ciddiyim nişanlınızla dayanın kapıya 5 ay o utanmamış sizmi utanacaksınız.veremediği elbet olur insanın ama 5 ay süistimalden başka birşey değil canım.diğeer işler hem paranızı hem zamanınızı alır.en temizi edepsizle edepsiz olacaksın.

Back
X