Selamlar,
Uzun zamandır geçirdiğim en berbat pazar günü bugün.Sevgilimle tartıştık.Haklı mıyım haksız mıyım karar veremedim.En iyisi siz karar verin..
Dün akşam beraber dışardaydık,sonra sevgilim kendi arkadaşlarıyla buluştu.Saat on bir gibi whatsapptan yatacağım dedim ve eve gelince bana yazmasını rica ettim.Tamam dedi.
Gece saat 1 gibi uyandım telefona baktım bir şey yok.Sonra ben yazdım hala eve geçmedin mi diye cevap yok.Aradan on dakika geçti aradım,açmadı.Bir daha aradım biraz çaldı meşgule aldı.Sonra kendi yazdı ne oluyor ya uyuyorum,annem geldi ta diğer odadan telefonun sesine dedi.Ben de seni merak ettim neden haber vermedin gelince,çok panikledim meraklandım dedim.O da allah aşkına kaç yaşında adamım niye korkuyorsun çocuk muyum ben alemsin kendi kendine iş çıkarmaya bayılıyorsun yazdım ben sana eve gelince dedi.Ben de yaşla ne alakası var yazmış olsan gece gece deli gibi seni neden arayayım ki dedim.Neyse tamam hadi iyi geceler dedim kapattım konuyu.
Sabah normal günaydınlaştık,sana çok kızgınım,kendime de kızgınım dedim,ben de sana kızgınım dedi...Keşke üşenmeyip yazsaydın yapacağın çok zor bişey değildi 2 kelime için şu halimize bak dedim.Bunu sorun haline getirirsen sorun olur getirmezsen olmaz dedi,ama getiriyorum ve bana yazdım diye yalan söyledin ikimiz de biliyoruz bunu dedim.Yalan söylemedim sana dedi,yazsan neden sorayım dedim,bundan sonra yalancılarla işin olmasın o zaman neyse ben kahvaltıya geçiyorum dedi..Sonra bir şekilde yine açıldı konu ve ben sürekli hesap vermek istemiyorum,içimden geldiği için söylemek istiyorum ama bunaltıyorsun beni dedi.
Günün geri kalanı birbirimize laf sokarak sevimsiz mesajlaşmalarla geçti...
Şimdi kim haklı kim haksız,ya da ben ne yapayım ?