kırgınım çok ...

Aileleri tanıştırmadan önce neden belirtmediniz bunu daha teklif etmedin hayatım deseydiniz daha iyi olmaz mıydı?

amin canım saol iyi dileklerin için tabiki herşey teklif değil duygusal olduğum için biraz takıp üzülmüştüm.sağlık huzur olsunda teklifte eksik oluversin ömür boyu bunu takcak değilim

Aileleri tanıştırmadan önce neden belirtmediniz bunu daha teklif etmedin hayatım deseydiniz daha iyi olmaz mıydı?

aileler daha önceden de tanışıyordu dediğim gibi 5 yıldır birlikteyiz 1.yıldan itibaren hep ailesiyle bir araya geldim ilişkimiz hep ciddi ilerlediği için onun akıl edip nişandan önce ediceğini düşündüm hatta kendi askerdeyken unutamıcağın bi süpriz yapıcam derdi askerden geldi odunluğu tuttu :)

12 yıldır birlikteyiz,bana bırak evlenme teklifini arkadaş olma teklifinde bile bulunmadı :ssz:

direk ben senden hoşlanıyorum,sende benden hoşlanıyorsun dedi ( ne özgüven ama)

ve ben artık ciddi bir hayat istiyorum senle gideceğimiz son noktaya gitmek istiyorum dedi.

2 yıl okulda birlikteydik,sonra hemen evlendik.

ama hala bana fikrimi soran yok :44:

çok şükür ki hala bana duygularını söylediğindeki heyecan var hayatımızda.

mutluyuz,hala flört eden bir çift gibiyiz...:1:

önemli olan bence aranızdaki sevgi,saygıdır.

Bende evlilik teklifi almadım, ama 27 haziranda 8. evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız inş.

Eşimle bir kafede oturuyorduk ki daha tanışalı 9 gün olmuştu, aradan 20 dk. falan geçti içeri bir bayan birdi, yanımıza doğru yaklaştı ve eşim oturduğu yerden kadına bakarak bağırdı
"Anne bak bu senin gelinin, hazırlan haftaya istemeye gidiyoruz" dedi.

Benim bile haberim yoktu, şaşırdım, şok oldum, cevap bile veremedim... Ama annesi gidince benden habersiz böyle birşey yaptığı için bir güzel tokadı yedi benden.

Bak ben de çok romantik bir evlilik teklifi aldım,kabul de etmiştim ,herşey çok güzel gibiydi , ama evlenmeyeceğim.
Yani öyle şeylere takılma,evlilik teklifiymiş oymuş buymuş.
Bunlar sadece şekil.
Aslında gösteriş.
Sen karşındaki adama bak ,seni hakediyor mu,sana saygı duyuyor mu seni seviyor mu.
Aslında sadece sana yetmez herkese saygısı var mı.İnsancıl mı?
Bunlara bak sen.
Tamamsa tamamdır.
Hiç de kırılma.
Kendini doldurma boş yere.

Son düzenleme:
Bende evlilik teklifi almadım, ama 27 haziranda 8. evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız inş.

Eşimle bir kafede oturuyorduk ki daha tanışalı 9 gün olmuştu, aradan 20 dk. falan geçti içeri bir bayan birdi, yanımıza doğru yaklaştı ve eşim oturduğu yerden kadına bakarak bağırdı
"Anne bak bu senin gelinin, hazırlan haftaya istemeye gidiyoruz" dedi.

Benim bile haberim yoktu, şaşırdım, şok oldum, cevap bile veremedim... Ama annesi gidince benden habersiz böyle birşey yaptığı için bir güzel tokadı yedi benden.

cidden tokat attın mı ? :1:

Hayatımız film oldu; valla film seyretmekten milletin beyni sulanıyor, ondan sonra orda her gördüğünü kendi hayatında istiyor.

E be güzelim sen adamla 5 senedir berabersin, belli ki evlilik planları yapılmış, hayaller kurulmuş, aileler tanışmış, isteme, söz vs olayları olmuş; eee daha evlenme teklifi ne?

Adam cevabını bildiği soruyu niye sorsun sana? :31:

ben de çok romantik bi evlilik teklifi almadım.hatta şöyle oldu eşimle bi forumda tanıştık şu çok bilindik bi forum memurların takıldığı genelde.kpss sınavından bir gün önceydi arkadaşlarla sınavla ilgili konuşuyrdk o da şans diledi bana öyle tanıştık.sınavdan sonrada bsınavın nasıl geçti muhabbeti ettik.sonra msnler verildi arada karşılaşınca konuşuyrdk.sonra telde konuşmaya başladık bazen 15 günde bir konuşuyrdk bazen 3 gün üst üste sabahlara kadar.ama ben onu daha hiç görmemiştim o beni bir kere görmüştü.bir gün konuşurken durup dururken bana evlilik teklif etti.tabii ben bastım kahkayı ama nasıl gülüyrm şaşırdım aramızda hiç öyle konuşmalar geçmemişti.bu bozuldu tabii tamam ya unut boşver falan dedi ben de o an düşündüm dur ever diyeyim de sonra nasıl kıvıracak göreyim tamam dedim işte.öyle başladık görüştük 20 saat uzaklıktaydı geldi nasıl heyecenlıyım ya.zaten konuşmaları düşünceleri ile çok etkilemişti.suruşu ve tipiyle de etkileyince aşık oldum işte:)
öyle evlendik o olaydan sonra bi kere daha teklif etmişti biir sürprizle.öyle işte ne çok anlattım:)

düşünseydi iyi olurdu tabi ama söyledin madem artık olan olmuş..
teklif eder nasıl olsa..
bende kendim söyletmiştim ona..
sonra teklif ederken hiiiiç bozmadım...
tek derdin bu olsun..

Nişan konusunu o açtıysa, sizinle evlenmek istiyor zaten.
E daha ne ? :S
Formalite bu tarz teklifler.​

nisanlanalim demek evlenelim demek degil midir? zaten basli basina evlenme teklif etmek degil midir?
her seyin bir sirasi var ama bizim kizlar sirf adi evlenme teklifi olsun tek tas alinsin da adet yerini bulsun diye nisanlandiktan sonra evlenme teklifi bekliyor..

bence yapmaniz gereken sevgiliniz size nisanlanalim lafini ettiginde hemen tamam demek yerine "seninle evlenmek isteyip istemedigimi sormayacak misin?" diye sormakti ama is isten gecmis.. alinmayin ama ben nisanlandiktan sonra yapilan evlilik teklifini sacma buluyorum. zaten nisan olmus yani ne anlami var ki?

neyse caninizi sikmayayim gece gece, umarim cok mutlu ve boyle prosedurlere takilmadan gecireceginiz bir evliliginiz olur :)

Back
X