neye kırıldınız ve ne konuda çaresizsiniz anlamakta güçlük çekiyorum."eski" sevgiliniz şu an gay olsa bile sizi ilgilendiren bir şey yok artık geçmiş bitmiş hayatınıza bakın , siz onun da eskisini kafaya takmış dert etmişsiniz.Eski sevgilimin bana 'Ben 5 sene platonik sevdiğim kızı bile sildim hayatımdan seni mi silemeyeceğim' dedi.
Bu cümlesi çok içime oturdu. Bu kız lise arkadaşıymış ve zamanında baya sevmiş. Biz erkek arkadaşımla tanışmadan 1 ay öncesi gibi konuşmayı kesmişler. Arkasından şiirler yazmış baya seviyormuş zamanında.
Bana hep unuttum, seni daha fazla seviyorum, onu hiç sevmemişim tarzı şeyler diyordu. Ben de inanmıştım doğrusu.
Şimdi düşünüyorum da o kızı bana ilk anlattığında bakışlarında öyle bir ifade vardı ki bana hiçbir zaman öyle aşkla bakmadı.
Çok üzüldüm arkadaşlar daha önce fiziksel, sözel çok kavga etmiştik onunla ama hiç bu kadar üzüldüğüm kadar üzülmemiştim. Başkasıyla kıyaslanmış olmak kendimi çok değersiz hissettirdi.
Zaten özgüvensiz birisiydim bu olaydan sonra kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.
2 senedir birlikteydik.Ne kadar zamandır birlikteydiniz? Eski sevgili demişsin ama sanırım hala dönecek umudu tasiyorsun içinde. Bir kere daha senden öncekini unutmamış ki o. Unutsa bunu böyle ifade etmezdi emin ol. O yüzden umudu kes boşver. Seni yara bandı olarak kullanmak istemiş.
evet ayrıldıkAyrıldınız değil mi?
2 sene bir şey yaşadığım adamın aslında beni sevdiği kıza ulaşamadığı için kullanmış olmasına kırıldımneye kırıldınız ve ne konuda çaresizsiniz anlamakta güçlük çekiyorum."eski" sevgiliniz şu an gay olsa bile sizi ilgilendiren bir şey yok artık geçmiş bitmiş hayatınıza bakın , siz onun da eskisini kafaya takmış dert etmişsiniz.
Evet ders çalışıyorum hem de baya iyi gidiyor.Ben de seni merak ediyordum. Sen ders çalışıyor musun? Spora diyete başladın mi? Neler yapıyorsun?
O asalakta 5 az 25 sene platonik takilsin bosverrrrr.
24Yaş kaç ?
Ama iyi tarafından bak olaya. Bu herifle evlenip bunları anlasaydin mesela? Şükür gerçek yüzünü göstermiş. Daha eskisini unutmadan senin iki yılını yemiş bir karaktersizden bahsediyoruz. Tecrübe olarak bak olaya.2 senedir birlikteydik.
Ve gerçekten çok şey yaşadık ben onun çok fazla şeyden vazgeçtim her seferinde de olsun ya en azından sevdim sevildim bu her şeye değer dedim. Ama şimdi anlıyorum ki hiç sevilmemişim. Kocaman 2 senem çöp daha kötüsü beni sevmeyen bir adam uğruna ailemi bile karşıma aldım.
Aynen öyle ders aldım artık kimseyle olmam tek hedefim mesleğimde başarılı olmakAma iyi tarafından bak olaya. Bu herifle evlenip bunları anlasaydin mesela? Şükür gerçek yüzünü göstermiş. Daha eskisini unutmadan senin iki yılını yemiş bir karaktersizden bahsediyoruz. Tecrübe olarak bak olaya.
Yok canım ne alaka herkes aynı değil ki. Dur bakalım daha kimler çıkacak karşına. Ama evet önceliğin mesleğin olsun.Aynen öyle ders aldım artık kimseyle olmam tek hedefim mesleğimde başarılı olmak
Beni kıran bana inatla o kızı senin kadar sevmedim gereksizdi söyleydi böyleydi diyip şimdi gelip bana ben onu bile unuttum sen kimsin tarzı bir uslupla konuşması olduIcerik olarak dedigi dogru. Bir sekilde hayatimizdan siliyoruz eski sevdigimiz insanlari, sevgililerimizi, eslerimizi.
Keske bu sekilde yuzunuze vurmasaydi o ayri.
Neyin ustune dedi, siz ayrilmistiniz sanirim, tekrar mi görüşmek istediniz de bunu dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?