Kırgınlığımda haksız mıyım?

İki saatlik bir mesafe değil. Afrika ülkesi şunun şurası değil ki o kdar basit olsun. Düşünmedim değil ama ınanın ülkenin her bir yanı havalımanlarla dolu değil ulaşım zor. Eğer ki o anda söylemiş olsaydım hepimizin tadı kaçardı (anne babası da vardı,tek biz değildik) Çok kolay yargıladınız saçmalama kısmıyla.

Bu demek oluyor ki telefonu asla ortada bırakmamak gerek WC ye bile giderken almak gerek
Neme lazım futursuzca kurcalanabiliriz.

İyi kızmış özür dilemis ben olsam özel esyalarimi karıştırıp özel yazismami okuduğun için hakkında düşündüklerim isabet olmuş der görüşmeyi keserdim

Ayıp yahu

e sen musafr gttigin yerde surat asip oturursan arkandan konusmicak kisi olmaz. herkes konusur. ben de konusurum

kapris yapmissiniz caba harcamamissiniz zehir etmek icin elinuzden geleni yapmissiniz mutlu olmayi ve etmeyi bilmiyorsunuz bu her durumda boyle olacak evlenin ayni seyi esinizin ailesine yapacaksiniz degismeyi deneyin

Atalarımızın sözleri ne kadar doğru bu gibi olaylarda. Ne demişler "misafirlik üç gündür" o süreyi aştın mı karanlık yüzler ortaya çıkmaya baslayabiliyor. Ben bir tek çok yakın akrabalarımda kalırım ki onda bile üç günü aşırmam, arkadaş vs de çok çok nadiren kalmışımdır. Bu da sana bir hayat dersi insanları tanımış olursun.

Bence haksızsın o çağırdı diye her işi o mu yapacak,o çağırdı kendi rızasıyla yapıyodu demişsin ama insan hiç mi yardım etmek istemez

Haksizsiniz.

Surat sallayacaksaniz gitmeyecektiniz bu 1.
Baskasinin telefonunu ne kadar yakınız olursa olsun karıştırmayacaktiniz bu 2.

Gerçekten arkadaşınız sizi davet ettiğine pişman olmakta haklı. Arkadaşınızın da hatası var arkanızdan konuşması yanlış tabii ki ama bir de yapana değil yatıran bakmak lazım derler.

Bence haksızsın o çağırdı diye her işi o mu yapacak,o çağırdı kendi rızasıyla yapıyodu demişsin ama insan hiç mi yardım etmek istemez
Ne alaka hiç mi yardım etmek istemez bunu nerden çıkarıyorsunuz. Asla öyle bir insan değilim. Onun her işi yapması elbette gerekmiyor yeri geldi çamaşırları ben astım topladım süpürdüm böyle olur zaten. Kraliyet ailesinden gelme gibi koltuğumda yerimi almadım almamda. Her şeyi ince detayına kadar yazmayınva böyle anlaşılıyor herhalde

En ince detayına kadar da anlatsan telefon karıştırmayı haklı çıkarmaz

En ince detayına kadar da anlatsan telefon karıştırmayı haklı çıkarmaz
Suan bir konudan digerine atladiniz. Ve evet haklisiniz kesinlikle hakli cikarmaz, bunu kendim defalarca burda da arkadasima karsi da dile getirdim. size olan sorum karistirmakta hakli olup olmadigim degildi, bunun cevabini ben zaten kendim de biliyorum. Konumu okudugunuz icin tesekkurler

Diğer konularda da haklı bulmadım

Hem diyosun ki kendi içimde halletim hem de iki taraf içindekileri söylesin konu kapansın, e sen zaten içinde halletmissin karşı tarafında düğününe kalmış 2 ay bu mevzuyu çok düşündüğünü sanmam

En nefret ettiğim insan tipi arkadaşım madem gittin sürat niye aşıyorsun kız bence haklı yani zehir etmişsin kıza odadan çıkmıyormuşsun tabi ailesi de bunalmıştır bu duruma yazık etmişsin ben en nefret ettiğim şeydir onun Yüzüne patlamamış olması da iyi napsın kız seni mı pispislasin

Senin suratına kendisi çok alınmamış olsa bile ailesi de varmış ben ebeveyn olsam kızım nedir senin bu arkadaşının derdi surat asmaya mı geldi buraya bir kusurumuz mu oldu derdim heralde

surat asmışsın burunlarından getirmişsin.birde mesajlarını kumuşsun.kız patlamış .ne yapsın yani dertleşmiş birisiyle.
pes

Hatalisin canim yaptgn buyuk terbiyeszlik,kul hakki,sen herseyin farknda olarak rahatsz oldgnn farknda olarak kasitli karistrmissn o telefonu,bende evlnmeme yakin esimin ailesnn yaptiklrndan cok sinirlnip hakaretli bisey yazmistim alsnlar kina sepetini vs.diye ,cunku onlr butun yaptklrni kasitli yapti,esim gorumcemn evinde hasta yatarken ablasi telefonunu kurcaladi,tavrlryla hep daha cok belli etti,ama hic soylemdi ben boyle yaptim diye,cunku kendisi daha da hatali,ve beni kayinvalideme anltmis,tabi kayinvalidemde soylemiyo,kayinvaidemn soyedgi ben onlrin dedikodusunu yapmisim,kendi cevreme ve o tanista onlrn tanidigina soylmis,kina sepetini benden kacrmislar,gorumcem arabann bagajina koymus ben hrsz tutmusum ben evlndktn 5 gun sonra bunlrala ugrastim,esim ona mesaj attm biliyo,akillari sira sen boyle bi konu var biliyorsun,esin soylemistre getirdiler bu iftira degil de neee

Sizde şöyle bir hata var insan bilir kaldıramayacağı durumları. Ben akraba, ev gezmesi olayını tatil içinde sevmem o yüzden tatil amaçlı kendi akrabama bile gitmem. Yakın arkadaşım bize gelecek mesela o beni davet etti ama açıkça kendimi rahat hissedemiyorum bizim ev daha müsait sen buraya gelsen olmaz mı dedim geldi, gelmeseydi ben gitmezdim.

Mesajlarını okumanız da yanlış ama artık görmüşsünüz bir kere. Biraz soğuk davranabilirsiniz haklı olarak gönlünüzü alırsa düzelebilirsiniz.

Yorgunsaniz gitmeseydiniz. Kimsenin evinde tatsız bir ortam yaratmaya hakkimiz yok. Onun yaptığı ayri bir ayip. Sizin gidip yazismayi karıştırmanız ayri. Diyecek bir şey bulamıyorum

Yanlış anlamayın ama bu konuyla ne ilgisi var sizin durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…