- 30 Haziran 2017
- 10
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Desertflowerr
-
İki saatlik bir mesafe değil. Afrika ülkesi şunun şurası değil ki o kdar basit olsun. Düşünmedim değil ama ınanın ülkenin her bir yanı havalımanlarla dolu değil ulaşım zor. Eğer ki o anda söylemiş olsaydım hepimizin tadı kaçardı (anne babası da vardı,tek biz değildik) Çok kolay yargıladınız saçmalama kısmıyla.neden sızle alakalı dusuncelerını ogrendıkten sonra tatılını devam ettırdın
madem okuduğunu söyleyecekten oradayken soyleyıp evden ayrılacaktın
ama sen ıkı hafta daha kalmışsın geldıkten sonra soylemıssın cok sacmalamıssın
e sen musafr gttigin yerde surat asip oturursan arkandan konusmicak kisi olmaz. herkes konusur. ben de konusurumBenim yanımda coğu kez o arkadaşıyla yazıştığını biliyordum ve ister istemez bazı düuşüncelere kapılıyor insan. Whatsapp yolu kendime fotoğraf atmak isterken o yazışmaya girdim. Evet doğru saygısızca bunu ona krşı da dile getirdim ama arlamdan konuştuğu gerçeği değiştirmiyor
Ne alaka hiç mi yardım etmek istemez bunu nerden çıkarıyorsunuz. Asla öyle bir insan değilim. Onun her işi yapması elbette gerekmiyor yeri geldi çamaşırları ben astım topladım süpürdüm böyle olur zaten. Kraliyet ailesinden gelme gibi koltuğumda yerimi almadım almamda. Her şeyi ince detayına kadar yazmayınva böyle anlaşılıyor herhaldeBence haksızsın o çağırdı diye her işi o mu yapacak,o çağırdı kendi rızasıyla yapıyodu demişsin ama insan hiç mi yardım etmek istemez
Ne alaka hiç mi yardım etmek istemez bunu nerden çıkarıyorsunuz. Asla öyle bir insan değilim. Onun her işi yapması elbette gerekmiyor yeri geldi çamaşırları ben astım topladım süpürdüm böyle olur zaten. Kraliyet ailesinden gelme gibi koltuğumda yerimi almadım almamda. Her şeyi ince detayına kadar yazmayınva böyle anlaşılıyor herhalde
Suan bir konudan digerine atladiniz. Ve evet haklisiniz kesinlikle hakli cikarmaz, bunu kendim defalarca burda da arkadasima karsi da dile getirdim. size olan sorum karistirmakta hakli olup olmadigim degildi, bunun cevabini ben zaten kendim de biliyorum. Konumu okudugunuz icin tesekkurlerEn ince detayına kadar da anlatsan telefon karıştırmayı haklı çıkarmaz
Suan bir konudan digerine atladiniz. Ve evet haklisiniz kesinlikle hakli cikarmaz, bunu kendim defalarca burda da arkadasima karsi da dile getirdim. size olan sorum karistirmakta hakli olup olmadigim degildi, bunun cevabini ben zaten kendim de biliyorum. Konumu okudugunuz icin tesekkurler
Yanlış anlamayın ama bu konuyla ne ilgisi var sizin durumunHatalisin canim yaptgn buyuk terbiyeszlik,kul hakki,sen herseyin farknda olarak rahatsz oldgnn farknda olarak kasitli karistrmissn o telefonu,bende evlnmeme yakin esimin ailesnn yaptiklrndan cok sinirlnip hakaretli bisey yazmistim alsnlar kina sepetini vs.diye ,cunku onlr butun yaptklrni kasitli yapti,esim gorumcemn evinde hasta yatarken ablasi telefonunu kurcaladi,tavrlryla hep daha cok belli etti,ama hic soylemdi ben boyle yaptim diye,cunku kendisi daha da hatali,ve beni kayinvalideme anltmis,tabi kayinvalidemde soylemiyo,kayinvaidemn soyedgi ben onlrin dedikodusunu yapmisim,kendi cevreme ve o tanista onlrn tanidigina soylmis,kina sepetini benden kacrmislar,gorumcem arabann bagajina koymus ben hrsz tutmusum ben evlndktn 5 gun sonra bunlrala ugrastim,esim ona mesaj attm biliyo,akillari sira sen boyle bi konu var biliyorsun,esin soylemistre getirdiler bu iftira degil de neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?