Kırgınlık üstüne kırgınlık(eşim)

Çok kıskanç olduğunuz için empati kuramıyorum, bu yüzden bana tepkiniz abartılı geldi.
Çocuklu aileler birbiriyle iletişim kurar, bu çok normal.
..

Madem hala tavır yapıyorsunuz, gerçekten haklısınız öyleyse başka konularla gündemi bulandirmayin.

Yaa tabiki de hayır ne yuva yıkması ama inan aynı şeyi ben yapsam eşim yıkar yuvayı o yüzden sinir oluyorum. Benden yapmamı istemediği şeyleri o da yapmasın

madem barışmak istiyorsunuz tatlı dil metodunu deneyin derim, zaten yeni anne-baba olmuşsunuz, imkanınız varsa bir yemek, bir sinema ne bileyim eşinize kendinizi anlatın, olayı körüklemek sizi en çok da çocuğunuzu yıpratır.

zaten özür dilemiş sizden, bence onun bu özrünü pekiştirin, adımı siz atın

Sosyal bir insan oldugum halde,
Bebegimi disari cikardigimda,
Yaninda bebegi-cocugu olan bi adamla
Konusmazdim,ozellikle tanismazdim, komsu olarak taniyorsam yine slm verip uzaklasirdim.
O bayan veya esiniz ise ne dusunmus olabilirler bilemiyorum ve yadirgamiyorum
Ancak rahatsizsaniz,esinize sertt bir sekilde tepki koyun.

Bence kadinlar havada kapmak icin ugrasmiyosa esinize guvenmiyosunuz
Oooffff kıskanan insanlar eşine güvenmiyor anlamınamı geliyor. Bence siz kıskanç biri değilsiniz ve anlamıyorsunuz. Güven apayrı bişe. Güvenmediğim insanla aynı yatağa baş koymam ve çocuk yapmam!!! Allah şaşırtmasın eşimi ama çok güveniyorum

Yaa tabiki de hayır ne yuva yıkması ama inan aynı şeyi ben yapsam eşim yıkar yuvayı o yüzden sinir oluyorum. Benden yapmamı istemediği şeyleri o da yapmasın
Fırsat bulursam aynı şeyi eşinize de söylerdim. Eşinizin yapıyor olması durumu meşrulaştırmaz.
Siz kendi kalitenizi ortaya koyun, insanlar üzerinde eşiniz bile olsa hakimiyet kurarak ilişki yürütmeyin. Bunu da eşiniz rahat etsin diye değil kendiniz için yapın.
Çok yıpranır çok yıpratırsınız

Evet öyle oldu diyor eşim ama çok kıskancım ve aramız bozuk diye iyice sinir oldum yaa
Kendini dizginlemek biraz da insanin elinde.. Ama cok kiskancim demek geçerli bi bahane degil.. Sonu sana zarar veriyo hem, ne geçiyor eline?
Karsisindaki kadin da ahlaksiz bi kadin degildir diye dusunuyorum, tamam hoslanmayabilirsin, ama dun tanisinca bugun gelip selam vermistir, senle arasi bozuk diye gidip inandina mi konustu kadinla? Şu vesveselere bi dur deyin..

o zaman sorun ne?

Bılmıyorum benım esım yakısıklı oldugu ıcın cırkın olsaydı ne yapardım.

Ya da sız cırkınsınız cunku bana gore sızın ozguvenınız yerlerde
Yaa çok saçma bir yorum insan sadece güzel ve yakışıklı insanları mı kıskanır??? Sevdiği sahiplendiği için kıskanır bence. O zaman çirkin insanlar hiç kıskanılmasın sevilmesin. Ne alaka yaa. Ayrıca yine yanıldınız çok güzel biriyim hamdolsun. Bunu ben değil çevremde söylüyor. Özgüvenim tavan yani

Şimdi iki açıdanda empati yapalım.ben aşağıdaki kadının yerinde olsam öyle muhabbetlere girmezdim.merhaba merhaba o kadar.hiç gerek yok bence.siz olsanız tamamda.öyle samimiyete gerek yok.mesafe iyidir.sizin açınızdanda ben olsam bende istemem ve tepkimi koyarım.ayrıca eşiniz siz yaparsanız kıyameti koparırmış.o zaman kendide yapamaz.

Dün tanıştığım birine selam verir gülümser geçerim hihihi gülüşmem çok tutucu falan değilim ama yapmam yani
Eşimin de biriyle tanışıp hadi tanışın arkadaş olun demesi hoşuma gitmez, çocuk gibi.
Ama bunun için kıskançlık krizine de girmem
Haklıyken haksız duruma düşmeyin
Biraz kıskançlığınızı dizginleyin yada belli etmeyin

Yaa Estağfirullah tabiki kadın öyle biri değildir tabi ki eşimde bulunmaz hint kumaşı değil ama aşırı kıskancım ne yapabilirim.

aşırı kıskançlığın senin de eşinin de normal değil. sırf kıskançsın diye insani ilişkiler kurulmaması da gerekmiyor. bence kıskançlık komple bir hastalık. ben anormal bir durum görmüyorum eşinizin yaptığında zira ben veya eşim de çocuğu parka götürdüğümüzde çocuğuyla gelmiş kadın erkek ister istemez iletişime giriliyor.

Konu sahibinin ifadeleri bence abartılı bu kadar samimiyet olduğunu düşünmüyorum. Kendi de söylüyor çok kıskanç olduğunu, bence biraz abartılı yaklaşıyor.
Ortada öyle koyu sohbet muhabbet falan yoktur. Bir selam verilmiş en fazla bu sene de yağmurlar uzun sürdü falan denilmiş çocuklar hakkında 2 kelam edilmiştir. Bunu marketteki kasiyerle de, mağazadaki tezgahtarla da yaparsınız hayatın normalinde :)

Yaa Estağfirullah tabiki kadın öyle biri değildir tabi ki eşimde bulunmaz hint kumaşı değil ama aşırı kıskancım ne yapabilirim.

Çok samimi olarak soruyorum maksadım iğnelemek değil asla , bu yazdıklarınızı bile bile neyi kıskanıyorsunuz ? Yani anlamaya çalışıyorum aklınızdan ne geçiyor ?

Siz aynı şeyi yapsanız eşiniz ne yapardı?
Hakaret mi ederdi size hüküm mü kurardı . Net şekilde bir daha görmeyeyim der konuyu kapatır mıydı?
Erkeklerin çoğu son yazdığım gibi yapıyor sanırım .Konuyu uzatmıyor ve net şekilde ifade ediyor.
Kıskançlık triplerine de girmiyorlar .
Bence sizde net ve kesin konuşun ve konuyu kapatın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…