- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
İlahi güldürdünüz beni sağolunben olsam bu su bosaldırtım ayy pardon gormemisim derdim yada resmin ceker seni karakola sikayet edicem derdim maksat gıngar cıkarmak
Bence kadinlar havada kapmak icin ugrasmiyosa esinize guvenmiyosunuzNe alakası var??? Eşiniz çirkin olunca kıskanmıyor musunuz??? Ayrıca çok çirkindir eşim ama ben seviyorum ve bana dünyanın en yakışıklı adamı!!!
Yaa tabiki de hayır ne yuva yıkması ama inan aynı şeyi ben yapsam eşim yıkar yuvayı o yüzden sinir oluyorum. Benden yapmamı istemediği şeyleri o da yapmasınAffetmediginiz konuya bir şey diyemem ama parktaki komşu konusunda epey haksızsınız.
İnsanlar birbirlerine selam verir, çocuklar oynarken çocuklar hakkında konuşulur. Abartılacak bir şey Yok bunda..
bende oğlumu parka indiriyorum, köpeği gezdirmeye gelen baba-oğul oluyor oğlum da cok sevdiği için konuşuyoruz, kopegi seviyoruz vs.
Şimdi bu adam eve gidince eşiyle kavga mı ediyor? Yada ben yuva yıkıyor falan mı oluyorum?
Lütfen insani ilişkileri kendi kaprislerinize malzeme haline getirmeyin.
Yaa ayrıca pazar günü yaptığı davranış çok zoruma gitti,üstüne kıskançlık. Aslında barışmak istiyorum ama sinirim ve gururum( küfür ettiği için gururum kırıldı) izin vermiyor. Kızımıza yansıyor evde ki gerginlik. Ne yapacam yaa. Bide misilleme yapamam eşim olayı çok çok abartır.
Oooffff kıskanan insanlar eşine güvenmiyor anlamınamı geliyor. Bence siz kıskanç biri değilsiniz ve anlamıyorsunuz. Güven apayrı bişe. Güvenmediğim insanla aynı yatağa baş koymam ve çocuk yapmam!!! Allah şaşırtmasın eşimi ama çok güveniyorumBence kadinlar havada kapmak icin ugrasmiyosa esinize guvenmiyosunuz
Fırsat bulursam aynı şeyi eşinize de söylerdim. Eşinizin yapıyor olması durumu meşrulaştırmaz.Yaa tabiki de hayır ne yuva yıkması ama inan aynı şeyi ben yapsam eşim yıkar yuvayı o yüzden sinir oluyorum. Benden yapmamı istemediği şeyleri o da yapmasın
Kendini dizginlemek biraz da insanin elinde.. Ama cok kiskancim demek geçerli bi bahane degil.. Sonu sana zarar veriyo hem, ne geçiyor eline?Evet öyle oldu diyor eşim ama çok kıskancım ve aramız bozuk diye iyice sinir oldum yaa
o zaman sorun ne?Oooffff kıskanan insanlar eşine güvenmiyor anlamınamı geliyor. Bence siz kıskanç biri değilsiniz ve anlamıyorsunuz. Güven apayrı bişe. Güvenmediğim insanla aynı yatağa baş koymam ve çocuk yapmam!!! Allah şaşırtmasın eşimi ama çok güveniyorum
Yaa çok saçma bir yorum insan sadece güzel ve yakışıklı insanları mı kıskanır??? Sevdiği sahiplendiği için kıskanır bence. O zaman çirkin insanlar hiç kıskanılmasın sevilmesin. Ne alaka yaa. Ayrıca yine yanıldınız çok güzel biriyim hamdolsun. Bunu ben değil çevremde söylüyor. Özgüvenim tavan yaniBılmıyorum benım esım yakısıklı oldugu ıcın cırkın olsaydı ne yapardım.
Ya da sız cırkınsınız cunku bana gore sızın ozguvenınız yerlerde
Yaa Estağfirullah tabiki kadın öyle biri değildir tabi ki eşimde bulunmaz hint kumaşı değil ama aşırı kıskancım ne yapabilirim.
Şimdi iki açıdanda empati yapalım.ben aşağıdaki kadının yerinde olsam öyle muhabbetlere girmezdim.merhaba merhaba o kadar.hiç gerek yok bence.siz olsanız tamamda.öyle samimiyete gerek yok.mesafe iyidir.sizin açınızdanda ben olsam bende istemem ve tepkimi koyarım.ayrıca eşiniz siz yaparsanız kıyameti koparırmış.o zaman kendide yapamaz.
Yaa Estağfirullah tabiki kadın öyle biri değildir tabi ki eşimde bulunmaz hint kumaşı değil ama aşırı kıskancım ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?